SPOR

GAZETEMİZDEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINA ÇAĞRI:

GAZETEMİZDEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINA ÇAĞRI:

GAZETEMİZDEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARINA ÇAĞRI:
18-02-2015 20:41

 “PETROLSPOR İÇİN GOLD KART ALIN”
Sonsöz Gazetesi olarak, 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde farklı partilerden milletvekili aday adayı olan siyasileri Petrolspor’a destek amaçlı ‘Gold Kart’ almaları yönünde duyarlı olmaya davet ediyoruz.
BATMAN’A DUYARLILIĞINIZI GÖSTERİN
Yaklaşan seçimler öncesi basın kuruluşlarını gezerek projelerini anlatan ve Batman için var oldukları yönünde beyanatlar veren aday adayların Petrolspor için büyük öneme haiz olan ‘gold kart’ uygulamasına destek olup olmayacakları merak konusu oldu. Batman’ın tanıtımı ve gençliği için Petrolspor’un zor şartlar altında mücadele ettiğini belirten gazetemiz sahibi Ercan Atay “ Hemen hemen tüm aday adayları Batmanlıların hizmetkârı oldukları yönünde beyan veriyorlar. Her alanda projeleri olduklarını ve Batman’a nefes aldıracaklarını dillendiriyorlar. Aday adaylarının bu samimiyetlerini sözlerle değil icraatla göstermelerini ve  ‘ Gold kart’ alarak Petrolspor’a destek olmalarını bekliyoruz.”şeklinde konuştu.
PETROLSPOR’U YALNIZ BIRAKMAYALIM
3.ligde aldığı başarılı sonuçlarla Batmanlıları sevindiren Petrolspor’a siyasilerin ilgisiz kalmasının Batman bilincinin eksikliğinden kaynaklandığını aktaran Atay, “Batman’ı ülke arenasında sportif faaliyetler anlamında Petrolspor’dan başka temsil eden başka bir takımımız yok. Ona da sahip çıkamıyoruz. Petrolspor sezon öncesi başlattığı Gold Kart uygulamasında hedeflediği sayıya ulaşamadı. Play-off yolunda mücadele eden Petrolspor’a vekil aday adaylarından destek bekliyoruz.” diye konuştu.
GENÇLERİN SESİNE KULAK VERİN
Milletvekili aday adaylarının Batman için hazırladıkları projelerinin içinde sportif projeler ve Petrolspor olması gerektiğini de anımsatan Atay, şöyle konuştu: “şu ana kadar AK Parti başta olmak üzere 60 yakın milletvekili adayının ismi gündeme geldi. Bu vekil adaylarından 5 bin lira vererek Petrolspor’dan bir Gold kart almalarını istiyoruz. Gold kart alan vekil adaylarının samimiyet göstergesi olarak algılayacağız. Batman gençliği, Batmanlı sporseverler vekil aday adaylarından bu jesti bekliyor.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA