Her Bêjî Amerika Her Bijî Filistin

Her Bêjî Amerika Her Bijî Filistin
18-10-2023

Filistin savaşçılarının İşgal edilen İsrail bölgesine sefer düzenlemesi, Amerika ve Avrupa devletlerini hop oturtup hop kaldırdı. Başta Amerika ve İngiltere olmak üzere birçok Avrupa ülkesi Filistin halkına kan kusmaya başladılar. Akdenize savaş gemileri gönderdiler.

Amerika ve Avrupalılar ne kadar yiğitler değil mi?

Bebek katili İsrail Siyonistlerinin Yetmiş yıldan fazladır masum Filistin halkına yaptıkları katliamları ve zulümleri görmezden gelip ne de güzel mazlumlara kafa tutuyorlar.

Her Bêjî Amerika Her Bijî Filistin.

Avrupa’nın katil, hırsız, gaspçı gayrımeşru tabakasından oluşan şu kahraman Amerikalıların kahramanlıklarını saysak, saymakla bitmez. Hırsızlık, gasp, tecavüz, katliam ne kadar çirkef suç varsa hepsi onlarda…

Tarih onların zulümleri ve katliamları ile dolu. Yüzlerce olayın ve katliamın müsebbibi tabi ki Demokrasi ile insan hakları savunucusu Amerika ve Avrupa devletleri…

Her Bêjî Amerika Her Bijî Filistin..

Aynı şekilde bugünde Filistin halkının esir edilmesinin ve İsrail Siyonist devletinin Ortadoğu da akıttığı kanın sorumlusu Amerika ve Avrupa Devletleridir. Ortadoğu ve Uzakdoğu da gerçekleşen tüm katliamların altında Amerika ve yandaşlarının imzası vardır.

Her Bêjî Amerika Her Bijî Filistin.

İsrail Siyonistlerinin yetmiş yıldır gasp ettikleri Filistin topraklarında çoluk çocuk, genç yaşlı demeden katliamlarda bulunmalarını görmezden gelmişlerdir. Buna karşılık Avrupa devletleri ve Amerika, Gazze gibi küçük bir alana sıkışmış olan Filistinli yiğitlerin saldırıları karşısında korkuya kapılıp İsrail Devleti'ni koruma refleksiyle harekete geçmişlerdir.

Her Bêjî Amerika Her Bijî Filistin.

Topu topu bir avuç toprakta yaşamaya çalışan iki milyon Filistinli masum, günlerce en ağır bombardımanlara uğratılmış, etrafları tank, top, füze ve savaş gemileri ile sarılmıştır. Bununla da yetinilmemiş, karadan ve havadan uçak ve sihalarla ateş altına alınmışlardır. Böylelikle sözüm ona bir avuç “Hamas'lıyı ve onun dehşet verici terör eylemlerini” önlemeye çalışmaktadırlar.

Asırlardır dünya üzerinde yaptıkları Terör olaylarını görmezden gelen bu güçler, utanıp sıkılmadan Filistinli DirenişçileriTerörist” olarak tanımlamakta, bugüne kadar yaptıkları terörü görmezden gelerek “Terörün asla haklı bir gerekçesinin olmayacağını, Hamas'ın terörist eylemlerinin de hiçbir meşruiyetinin olmadığını ve evrensel olarak kınanması gerektiğini” belirtmektedirler.

Bu güne kadar Amerika ve İsrail’in yaptığı zulüm ve katliamları görmezden gelenler ne hikmetse Filistinliler için “Evrensel kınama”yı “dile getirilmektedir. Ne kadar da İkiyüzlü ve arsızlar…

Günaydın Özgürlük yanlısı Amerika!...

Günaydın Demokrasi ve insan hakları savunucusu İngiltere ve Avrupa Devletleri…

Her Bêjî Amerika Her Bijî Filistin.

Utanmadan sıkılmadan milyonlarca insanı sömürgeciliğiniz için haksız yere katleden sizler mi bunları söylüyorsunuz? Yaptığınız katliamları ne de çabuk unutuyorsunuz?

Hadi onu geçtik Gazze de göz göre göre günlerce bombalanan, öldürülen, katledilen, soykırıma uğratılan, göçe zorlanan, yollarda bile sivil halkın başlarına bombalar yağdırarak katliamlar yapan şu kan içici katil Siyonist İsrail’i niye görmüyorsunuz?...

Kör müsünüz, sağır mısınız, şuur ve akıldan yoksun musunuz? Akletmiyor musunuz?

Günlerdir abluka altına alınan ve bombalanarak katledilen kadın. Çocuk, yaşlı masum halkın ölümüne neden göz yumuyorsunuz? Buna rağmen hala Kan içici Katil İsraili savunuyor, destekliyor, koruma ve katliamlarına sahip çıkıyorsunuz?

İkiyüzlüsünüz, zalimsiniz, adil değilsiniz, dürüst değilsiniz, yalancısınız, sahtekarsınız, İnsan Haklarını tanımıyorsunuz, savaş suç işliyorsunuz, görmezden geliyorsunuz, uluslar arası antlaşmaları çiğniyorsunuz. Yeryüzünde var olan hiçbir kanun, kural ve kaideyi tanımıyorsunuz.

Zebur’da, Tevrat’ta, İncil’de ve Hak Kitap Kuran’i Kerim de belirtilen kadın, çocuk, yaşlı ve masum insanların öldürülmemesi ile ilgili tüm kanun ve yasaları ayaklar altına alıyorsunuz.

İnsani hiçbir hak ve hukuku tanımıyorsunuz. Sizler insanlıktan çıkmış canilersiniz, belki de hayvandan daha aşağılık mahluklar haline gelmişsiniz.

Her Bêjî Amerika Her Bijî Filistin.

Hamas direniş sözcüsü Ebu Ubeydin “İşgalcilere karşı tepki göstermek için ayağa kalkan her silaha, her sese, her kaleme selamlarımızı iletiyoruz.” Mesajını ayakta karşılıyor, iletmiş olduğu selamı selamların en güzeli ile “Ve Aleykum Selam rehmatullahi ve Berekatuhu ” diyerek başımız gözüm üzerine alıyoruz.

Filistinli Kardeşlerimizin haklı davalarını ve Siyonist İsrail’e karşı verdikleri direnişi can u gönülden destekliyoruz.

Canımızla, kanımızla, evlad u iyalımızla sizinleyiz ey Kudüs ve Filistinin Onurlu Direnişinin Evlatları…

Her Bêjî Amerika Her Bijî Filistin..

vesselam

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?