Ramazanlar, Ebu Zerler konuşmalı  

Ramazanlar, Ebu Zerler konuşmalı  
12-02-2024

Ramazanlar ve Ebu Zerler konuşmalı ki; ekabirler, müstekbirler, sömürücüler, kan emiciler, belamlar tanınsın.

Ramazanlar konuşsun ki; din tacirlerinin, dinden nemalananların, din adına kendini referans görenlerin, kendilerini Peygamberin varisi olarak görenlerin foyaları ortaya çıksın.

Ramazanlar konuşsun ki; dini kendi çıkarları için kullanmak isteyenlerin, dini kullanarak makam tesis edenlerin, din adına maddi ve manevi kar elde edenlerin yaptıkları hileler belli olsun.

Ebu Zer Peygamber Efendimiz döneminde; bütün müşriklere, Sultanlara, dönemimin ekabirlerine karşı hakkı nasıl haykırdıysa öyle olmalı, öyle yapılmalı.

Kur’an’dan konuşanı, Peygamberin yaptıklarını söyleyeni, hakkı haykıranı, rant devşireni açığa çıkaranları susturamazlar.

Ebu Zer’i dövseler de Ramazanları öldürseler de susturamazlar. Ramazanları öldürseler de Ramazanların doğruları konuşacak.

Ramazanlar ve Ebu Zerler yaşadıkları toplumun Şakülü’dürler. Okuyanlardır, düşünenlerdir ve sorgulayanlardır.

Okuyan düşünmeli, düşünen sorgulamalı, sorgulayan yaşamalı, yaşayan örnek olmalı. Örnek olan ölünce de yaşamalıdır.

Yesinler, içsinler, paralarının üstüne para katsınlar,makamlarını yükselttikçe yükseltsinler, bütün vakıflar ve dernekler onların olsun.

Hep önde olsunlar, tüm göstergeler onları göstersin. Gazetelerde ve televizyonlarda çıksınlar. Hürmet ve saygı görsünler.

Kimseye bir şey bırakmasınlar; Patron, Müdür, Başkan, Rehber, Duayen, Kanaat Önderi olsunlar, alkış alsınlar.

Her ne olursa olsunlar bir Ramazan olamazlar, Muaviye olsunlar, Yezid olsunlar ama asla bir Ebu Zer olamazlar.

Muaviyeler, Yezidler çokturlar. Hatta o kadar çokturlar ki, Ebu Zerleri göstermiyorlar, bastırmaya çalışıyorlar.

Sesini kıstırmaya, ağzına kilit vurmayı, itibarsızlaştırmayı, sessizleştirmeyi , öldürmeyi şiar edinmişlerse de hakikat ortaya çıkacaktır.

Hakikatın ortaya çıkması gecikse de kapanması ve örtülmesi imkansızdır. Bugün olmasa da yarın foyanız ortaya çıkacaktır.

Foyanız ortaya çıkacak ve hesabınız çetin olacak. Tüm aldatmalarınızın, rant devşirmelerinizin ve ayetleri az pahasına satmanızın bedelini ödeyeceksiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Dilaver Adıbelli
Dilaver Adıbelli 2 ay önce
Ramazan hocanın ruhu şad olsun..hoca diye bildiğimiz kişilerin yüzde 60 i Ramazan hocaya kurban olsun..