YENİ YERLER

Ayşe Kara VİP Salonu’ndan merhaba…

Pınarbaşı Mahallesi World Mar yanı Nişantaşı Plaza Kat:4’de bulunan Ayşe Kara Vip Güzellik Salonu’nu ziyaret ettik.

Ayşe Kara VİP Salonu’ndan merhaba…
15-07-2023 12:28
15-07-2023 13:32
Google News

Bayılırım kadın işletmecilerin işyeri ziyaretlerine. 14 yıldır güzellik sektöründe tecrübe edinen ve 2 yıldır ‘artık kendi işyerimi yönetmek istiyorum’ diyen Ayşe Kara karşılıyor bizi. Mütevazı, sohbeti hoş bir kadın. Önce lazer epilasyon ve cilt bakım işlemlerini izledik. Sonra kahve eşliğinde sohbete başladık. Epey de keyifli bir sohbet oldu. Buyurun sohbete…

-Ayşe Hanım, güzellik sektörünüzdeki geçmişinizi dinlemek isterim.

“İlgi duyduğum bir sektördü. Ve hiçbir zaman modası geçmeyecek bir sektör. Yeniliklerin olduğu, gelişmeye açık bir sektör. Eğitimler aldım önce. Sertifikalar falan derken 14 seneyi devirmişim çalışarak. Son 2 yıl artık kendi işyerimin patronu olmak istedim. Edindiğim tecrübe beni bu noktaya getirdi. Güzellik ve bakım, insanın enerjisini yükselten şeyler. Dikkat edin, üstünüze yakışmayan bir kıyafet giydiğinizde dahi gününüz sönük geçiyor ve enerjiniz düşüyor. Bir cilt bakımı yaptırmak, tüylerinizden kurtulmak, cildinizdeki lekelerden kurtulmak, size kendinizi iyi hissettiriyor. Bazen bir sivilce dahi moral bozmaya yetebiliyor. İşte bu sektör, bu yüzden çok önemli. Bu sektörde müşteriyi memnun etmenin verdiği haz ise bambaşka”

-Ne tür işlemler yapıyorsunuz burada?

“Lazer epilasyon, leke tedavisi, cilt bakımı, kirpik lifting, ben silme, kalıcı makyaj, PRP dermapen, microblading işlemleri yapıyoruz. Hem erkek hem kadınlara hizmet veriyoruz. Erkekler ve kadınların seanslarını farklı saatlerde alıyoruz. Müşteri mahremiyetine ve özeline özellikle önem gösteriyoruz”

-İndirim kampanyalarınız hakkında bilgi alabilir miyim?

“Tabi. Kadın tüm vücut lazer epilasyon 1800 TL, tepeden tırnağa 3900 TL iken, erkek kemer üstü 4900 TL, tepeden tırnağa 9500 TL ile piyasanın en uygun kampanyasını uyguluyoruz. Lazer epilasyonda teknolojinin son ürünü Umex cihazını kullanıyoruz. Yüzde 90’a varan sonuçlar alıyoruz”

-Her insanın olduğu gibi her işletmenin de bir hedefi olduğuna inanırım. Vip’in hedefi nedir?

“Evet, tabi hedeflerimiz var. Önce Batman’da iyi bir marka haline gelmek, sektörün öncüsü olmak. Sonra belki şubeleşme. Neden olmasın? İyi bir ekip ve başarılı sonuçlarla bu hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyorum”

SONSÖZ’ÜN SELAMLARINI İLETİN, İNEKSTRA İNDİRİ ALIN

+90 (535) 104 21 74’den ulaşıp, instagramda @batmanvipgüzellik sayfasından takip edebileceğiniz Ayşe Kara Vip Güzellik Salonu’na Batman Sonsöz’ün selamlarını iletenlere ekstra indirim uygulanacağını unutmayın, görüşmek dileğiyle…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete