YENİ YERLER

Laf Coffe’yi denediniz mi?

Laf Coffe, Tilmerç Mahallesi Şehit Yusuf Erin Caddesi Mavi Kent Sitesi altı Gizvan yanında konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Laf Coffe’yi denediniz mi?
24-03-2023 14:30
24-03-2023 14:28
BATMAN
Google News

4 AY ÖNCE AÇILDI

4 ay önce kapılarını Batmanlılara açan Laf Coffe, tüm dünya kahvelerinin adresi olmaya aday. Onlarca tost çeşidi, soğuk ve sıcak içecekler. Dünya kahveleri, gülük taze ev pastaları ile konuklarını ağırlayan Laf Coffe, gençlerin uğrak mekânlarından biri haline geldi. İşyeri Sahibi Mustafa Yüksel “Laf’ı 4 ay önce Batmanlılara açtık. Enfes, estetik bir mekan oluşturduk. Gençlerin kendilerini rahat hissedebileceği bir mekan oluşturduk. Haftanın 7 günü 08.30–22.00 saatleri arasında 3 personelle hizmetteyiz” dedi.

DÜNYA KAHVELERİNİ HAZIRLIYORUZ

Tüm dünya kahvelerini İlly markalı kahve çekirdeği ile hazırladıkları belirten 30 yaşındaki genç işletmeci Yüksel “Kahve içmeyi çok severim. Bu kahvelerin farklı pişirme tekniklerini de uzun zaman inceledim. Bu alanda aldığım eğitimler oldu. Kahve meraklılarının mutlaka Laf’a gelmesi gerekiyor” dedi.

EVDE HAZIRLANAN TATLI VE PASTALAR BURADA

Laf Coffe, kentte ilklere de imza atmaya başladı. Evde annesi tarafından hazırlanan pastaların kafede büyük ilgi gördüğünü belirten Yüksel “Evde annemin hazırladığı sütlü ve şerbetli pastalar ve tatlıları butik şeklinde kafemizde satışa sunuyoruz. Büyük ilgi görüyor. Gün yapmak isteyen kadınlar için her türlü yemek, tatlı ve pastaların siparişini alıyoruz. Bu siparişleri evde titizlikle hazırlayıp adrese teslim ediyoruz. Mekânımızda içli köfte günleri yapmaya hazırlanıyoruz. Sıra dışı konseptlere açığız” dedi.

ZENGİN MALZEMELİ TOSTLAR ÇOK SEVİLİYOR

Tüm yörelere ait tostları zengin malzemelerle hazırladıklarını belirten Yüksel “Ayvalık tostu, vejetaryen tostlar, sucuklu ve kaşarlı olmak üzere her türlü tost çeşitlerini en kaliteli ve bol malzeme ile hazırlıyoruz. Tüm ikramlarımızı şık bir sunumla servis ediyoruz” dedi.

YEMEK SEPETİNDEYİZ

Yemek sepeti uygulamasından gelen siparişlere açık olduklarını belirten Yüksel “Yemek sepeti uygulamasına dâhil olduk. Müşterilerimiz buradan da sipariş verebiliyor. Ayrıca al götür servisimiz mevcuttur, siparişler kısa sürede hazırlanıp kumanya şeklinde teslim ediliyor” dedi.

İNSTAGRAMDAN TAKİP EDİN

İşletme Sahibi Mustafa Yüksel, mekânlarının instagram üzerinde @lafcoffeee hesabından takip edilebileceğini belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete