YENİ YERLER

Kadim bir mekân…

Konsepti ve tasarımı ile bambaşka bir mekândayız bu hafta.

Kadim bir mekân…
18-09-2022 12:15
18-09-2022 12:18
Google News

Gültepe Mahallesi Petrol City AVM karşısında bulunan Kadim Kafe, 320 metrekare alanda, iki katlı binasıyla hizmet veriyor.

İÇ VE DIŞ KONSEPT BÜYÜLEYİCİ…

Mekânın iç ve dış konsepti sıradışı… Duvarlarında tarihi dokunuşlar, aydınlatmada ise rahatsızlık vermeyen hatta insanı dinlendiren loş ışıklar kullanılmış. Konya ve Adana’da yaptırılan mobilya ürünleri mekana şıklık katmış. Mistik bir atmosferin hakim olduğu mekanı adım adım geziyoruz.

MİSTİK ATMOSFER VE MODERN DOKUNUŞLAR, BİR ARADA…

Murat Sevgili, Ahmet Tanrıseven, Fatih Sevgili ve Ömer Fırat, mekanı genç sahipleri. Genç olmalarının avantajını gayet iyi kullanmışlar. mekanın her bir karışında yeni ve modern bir görüntü göze çarpıyor. Mistik bir havada, modern bir mekan oluşturdukları için tebrik etmek gerekiyor kendilerini.

MENÜ ZENGİN…

Kumda ve közde demlenen kahve çeşitleri epey başarılı. Osmanlı kahvesi, menengiç, dibek, Süryani Kahvesi denemeye değer. Kadim’in kendine has içecekleri, sıcak ve soğuk içecekler, şık bir sunumla servis ediliyor. ev yapımı hamburgerler, ızgara köfte çeşitleri, tost çeşitleri, çıtır tavuk, içli köfteler ve masanıza konan buzlu badem tabakları, genç bir aşçı tarafından hazırlanıyor. Mekân, ilerleyen günlerde kahvaltı ikramına da başlayacak gibi duruyor.

TATLILAR, EV KADINLARINDAN

Mekânda tattığımız profiteroller ve sütlü tatlılar, bizzat ev kadınları tarafından hazırlanıp getiriliyor. Dondurulmuş hazır tatlılar yerine ev yapımı tatlılar, epey başarılı.

NARGİLEDE 1 NUMARA OLABİLİR

Mekan, nargile çeşitlerinde epey iddialı. İyi bir usta tarafından hazırlanan özel aromalı nargileler, bugüne kadar denediklerinizden çok farklı, emin olabilirsiniz.

PERSONELLER, ÖZEL HİSSETTİRİYOR

Kadim’de 12 personel görev yapıyor. Personellerin tamamı genç ve kadın kotası yüksek. Öyle ilgi ve alaka ile müşteriye yaklaşıyorlar ki özel hissetmemek mümkün değil. İşini severek yaptıkları çok belli. Güler yüzlülüklerini takdir ettim.

LOCALAR, ÖZEL TOPLANTILARA UYGUN…

Mekânın üst katı biraz daha özel. Üst kattan izlenen mekanın iç manzarası keyif veriyor. Üst kattı oluşturulan localar, özel toplantılar için uygun. ‘hem şık bir mekanda zaman geçireyim hem toplantımı yapayım’ diyenler için birebir…

PAZAR GÜNLERİ FASIL VAR

Batman’da müzik dinleyip dost ve arkadaşlarla keyifli zaman geçirilebilecek mekanlar oldukça sınırlı. Kadim, bu açığı da kapatacak gibi duruyor. Pazar Günleri Diyarbakır ve Batman’dan gelen özel müzik ekipleri ile fasıl akşamları düzenleniyor. Kanun ve ud eşliğinde yapılan fasıllar, zamanla büyük ilgi görecek gibi… Mekanda kış konseptine göre sıra gecesi, yılbaşı etkinlikleri, özel gün ve haftalarda kutlamalar da yapılabiliyor. Bu yönüyle Batman’da sosyal yaşama katkı sunacak bir mekan.

ÖZEL REZERVASYONLAR İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ

Kadim, kahvaltı, yemek, özel toplantı, kutlama ve özel günleriniz için tercih edebileceğiniz bir mekan. Rezervasyon için 0 (532) 572 48 66 numaralı telefonu ararken, Sonsöz’e özel indirimlerden faydalanmak için selamlarımızı iletebilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete