YENİ YERLER

Batman’ın marka mekanı Saray Gülü...

Saray Gülü, Batman’da iyi hizmet, lezzeti tatlı ve şık kahvaltılarıyla markalaşan bir isim.

Batman’ın marka mekanı Saray Gülü...
08-11-2022 20:27
08-11-2022 22:30
Google News

Batman’da ilk şubesini 2014 yılında Turgut Özal Bulvarı Valilik Binası yakınlarında açan ve büyük ilgi gören Saray Gülü, ikinci şubesini de 1 sene önce Petrol City AVM’nin üst katında açtı. Mekânın açılışı, Mustafa Ceceli konseriyle yapılmıştı. Keyifli bir gündü… Akşam yemeğinden sonra açık büfe kahvaltısını da deneyimlediğimiz Saray Gülü’nü siz konuklarımız için sayfalarımıza taşıdık.

MEKÂN, BATMAN’I SIĞMIYOR

Saray Gülü’nün Turgut Özal Bulvarında açtığı ilk şube halen tıklım tıklım… 3 katlı mekânda oturacak yer bulabildiyseniz şanslısınız. Mekân, gördüğü talep karşısında ikinci şubesini Petrol City AVM’de hizmete açtı. 300 metrekare alanda aynı anda 300 kişiye hizmet verebilen bu şube de 1 yılda kentin en fazla ilgi gören mekânı haline geldi. Ve sıkı durun, şimdi bu şubenin ikinci katına teras yapma hazırlıkları başladı. Üst katta organizasyonlar, kutlamalar, canlı müzik etkinliklerine ağır verilecek.

YEMEKLERİ DE KAHVALTISI DA MUHTEŞEM…

Mekanda önce steak et ile akşam yemeğini, sonra bir Pazar kahvaltısını deneyimledik. Eşsiz bir lezzet… 300 metrekarelik mekânda 80 çeşit kahvaltı hazırlanmış. Peynir ve zeytin çeşitleri, patates ve yumurta sunumları, sucuk ve sosis tabakları, sebze kızartmaları, kek ve cheeskek çeşitleriyle kahvaltının marka ismi olmayı başarmış. Üstelik haftanın 7 günü açık büfe kahvaltı hizmetini bulabiliyorsunuz.

DÜNYA MUTFAĞINI BULABİLECEĞİNİZ BİR MEKÂN

Akşam yemeklerinde dünya mutfağını bulabiliyorsunuz. Alakart çeşitleri, fast food’lar, pizza ve hamburgerler, makarna çeşitleri, et ve tavuk yemekleri, özel sunumlarla masaya konuyor.

PASTA VE TATLIDA ZATEN BİLİNEN BİR MARKA

İki şube için çalışan 20 aşçı, özel tatlı ve pastalarda da Saray Gülü’nü yukarılara taşıyor. Sütlü tatlılar, şerbetli tatlılar, yaş pastalar, meyveli pasta ve tatlılar, kurabiyelerle hem özel gün ve kutlamaların adresi hem ağız tatlandıran sohbetlerin marka ismi…

DÜNYA KAHVELERİ VE NARGİLELER DE HAZIRLANIYOR

Mekânda dünya kahveleri usta barıstalar tarafından hazırlanırken, nargile severler de unutulmuyor. Çeşit çeşit nargileler, sıcak ve soğuk içecekler, meşrubatlar, kokteyller eşliğinde sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilmeniz için ideal bir mekan…

HAFTANIN 3 GÜNÜ CANLI MÜZİK KEYFİ…

Saray Gülü’nün Petrol City AVM Şubesi, konuklarına canlı müzik hizmeti de sunuyor. Haftanın 3 günü canlı müzik keyfinin yaşatıldığı mekânda, stres atmamak mümkün değil. Bu arada mekân, haftanın 7 günü 09.00–23.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

GÜLER YÜZLÜ BİR MEKAN…

Batmanlı Girişimci Erhan Orun tarafından hizmete sunulan mekânın başında, kentin 17 yıllık deneyimli işletmecilerinden Doğan Şen görev yapıyor. Saray Gülü’nün Petrol City AVM’deki şubesinde ilgiyle karşılanıyor, güler yüzlülükle hizmet alıyorsunuz. Saray Gülü, iki şubede 100 personelle kentin istihdamına da katkı sunuyor.

FİYATLARA ŞAŞIRACAKSINIZ

Hem çok şık hem çok lezzetli bir mekânda oturmanın bedeli biraz tuzlu olur değil mi? Saray Gülü bu ezberi bozuyor. Fiyatlara şaşırmamak ede değil. Batman piyasasının çok altında rakamlarla her bütçeye hitap eden Saray Gülü, bu yönüyle tam puan alıyor bizden.

SONSÖZ’ÜN SELAMLARINI İLETİN

ailelerin, gençlerin, her yaş grubunun rahatlıkla oturabileceği mekanımıza 0488 213 66 33 numaralı hattan ulaşabilirsiniz. ekstralardan faydalanabilmeniz için Sonsöz’ün selamlarını iletmeniz yeterli...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete