YENİ YERLER

BEYZADE, LOKANTACILIK SEKTÖRÜNDE MARKA

“Yeni Yerler-Yeni Mekânlar” köşemiz için sizi lezzet kokan bir mekâna götüreceğim bugün. Belde Mahallesi Soraçan Kavşağı karşısında bulunan Beyzade Lahmacun ve Yemek Lokantası’na konuk olduk.

BEYZADE, LOKANTACILIK SEKTÖRÜNDE MARKA
11-01-2016 20:15
Google News

İşletmeci Hüseyin Elma tarafından karşılanıyoruz. Muhabirimiz Yusuf Kavak’ın gözde mekânlarından biri burası. Sohbete başlamadan evvel didik didik ediyorum mekânı.

GÖZE ÇARPAN İLK ŞEY HİJYEN

Aynı anda 200 kişiyi ağırlayabilen Beyzade’nin yemek salonunu ve mutfağını büyük bir incelikle kontrol ediyorum. Raflarını, dolaplarını incelemeyi de ihmal etmiyorum. Burada göze çarpan ilk şeyin hijyen olduğunu ifade etmeliyim. Hatta bu konuda Beyzade’ye 10 üzerinden 10 puan veriyorum.

DENEYİMLİ BİR ESNAF HÜSEYİN ELMA

Mekân kontrolünün ardından İşletmeci Hüseyin Elma ile bir araya geliyoruz. Batman’ın 20 yıllık esnaflarından kendisi. Batman’da, lokantacılık sektöründe hissettiği boşluğu kapatmak için kolları sıvamış. 1998 yılında Beyzade ile hizmete “merhaba” demiş. Esnaflığı da gayet iyi başarmış Sayın Elma. Müşteri memnuniyetinden bahsediyor sık sık. Esnaflığın, sanat olduğunu belirtiyor ve ekliyor “Bir dükkan açıp başına geçmekle esnaf olunmaz. Bu işin ilkeleri vardır. Her şeyden önce insan ilişkileri çok önemli. Alçak gönüllü olmak, ‘benden önce müşterim’ diyebilmek çok önemlidir” diyerek taçlandırıyor sözlerini.

MÜŞTERİ KAPASİTESİ ARTINCA YER DEĞİŞTİRDİ

1998 yılında Gülistan Caddesi’nde faaliyet başlayan Beyzade, müşteri kapasitesini arttırdıkça arttırdı. Personel kadrosu ve müşteri kapasitesi büyüyen önce Turgut Özal Bulvarına, daha sonra da Belde Mahallesi Soraçan Kavşağı karşısındaki mekânına taşındı. 250 metrekare alanda lezzet düşkünlerine hizmet vermeye devam eden Beyzade, bu işte marka olma yolunda.

15 GÜLER YÜZLÜ PERSONELLE HİZMET VERİYOR

Lahmacun salonu olarak başladığı serüvenine, yemek menüsü zengin bir lokanta olarak devam eden Beyzade’de 15 güler yüzlü personel, sizlerin memnuniyeti için hizmette. Çömlek, ızgara çeşitleri, lahmacun, pide ve künefe tatlısıyla lezzetin mekânı olduklarını söyleyen İşletmeci Hüseyin Elma “Daha önce lahmacun salonu olarak işe başlamıştık. Müşterilerimizden aldığımız destekle önce yerimizi değiştirip, daha geniş bir mekâna geçtik. Daha sonra da menümüzü zenginleştirdik. Bütün ızgara çeşitlerimiz mevcuttur. Sulu yemeklerimiz var. Özel lahmacunlarımız var, acısız ve pey (kaşarlı) lahmacunlarımız var Lezzetli yemek çeşitlerimizle müşteri memnuniyetini had safhada tutuyoruz” diyor.

“ÖZEL GÜNLERDE REZERVASYONLARIMIZ VAR”

Beyzade Lokantası, özel gün ve haftalarda da Batmanlılara jest üstüne jest yapıyor. Özel programlar düzenleyip, ünlü sanatçıları ağıtlayıp, rezervasyon alan Beyzade, bu yönüyle de müşterilerinin takdirini topluyor.

ALO PAKET SERVİSİMİZ VAR

Beyzade, müşterileriyle yakından ilgilenen bir mekân. Gösterilen ilgi ve alaka ile bendinizi burada özel hissediveriyorsunuz. “Ancak yemeğe çıkmaya zamanım yok, yemeğim evime ya da işyerime gelsin” diyenlerdenseniz, Beyzade’nin Alo Paket Servisinden de faydalanabilirsiniz. 0488 221 22 70-221 22 84 no’lu hatlardan arayan herkese istediği saatte, bütün yemek çeşitlerini büyük bir titizlikle ulaştırdıklarını söylüyor İşyeri Sahibi Sayın Elma. Üstelik yemek fiyatlarının da piyasanın altında olduğunu belirtiyor. Gezdim, gördüm, inceledim… Gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki Beyzade, lokantacılık sektöründe marka olma yolunda. Mekânda yemek yediğinizde Batman Sonsöz’ün selamlarını iletmeyi de ihmal etmeyin…

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete