GÜNDEM

Haftasonu Hava Durumu Tahminleri

Ankara Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan tahminlere göre, yarın bazı bölgelerde yoğun yağışlar bekleniyor. Denizlerde de fırtına uyarısı yapıldı. Detaylar haberimizde...

Haftasonu Hava Durumu Tahminleri
05-03-2024 13:41
Google News

Ankara Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahmine göre, yarın öğle saatlerinden itibaren Erzincan, Tunceli ve Bingöl çevreleri ile Elazığ ve Sivas'ın doğu, Diyarbakır ve Batman'ın kuzey ilçelerinde yerel kuvvetli yağışlar olacak. Akşam saatlerinden itibaren ise yüksek kesimlerde kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer kara dönüşecek.

Adana ve Osmaniye çevreleri ile Hatay'ın kıyı, Kahramanmaraş'ın güneybatı ilçelerinde bu gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek.

Denizlerde ise Batı Karadeniz'in doğusunda yarın öğle saatlerinden itibaren rüzgarın batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji yetkilileri, sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, tipi şeklinde yağış ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete