YENİ YERLER

MARILYN MONROE CAFE…

Yeni Yerler-Yeni Mekânlar köşemiz için yönümüzü Gap Mahallesi 2510 sokak Dal-Men Apartman altında henüz yeni açılan Marılyn Monroe Cafe’ye çeviriyoruz.

MARILYN MONROE CAFE…
08-11-2019 16:21
Google News

AÇILIŞ HAFTASI OLDUĞU İÇİN İŞLETME ORTAKLARI HEYECANLI
Çiçeği burnunda İşletme Ortakları Mehmet Tunç, Veysel Çetin ve Veysel Gider tarafından güler yüzle karşılanıyoruz. Açılış haftası olduğu için heyecanlılar. Farklı cafe konsepti arayanlar, şimdiden burayı keşfetmişler bile… İçerisi tıklım tıklım dolu.
ÜÇ AZİMLİ GENÇ, HAYALİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Aynı üniversitede okuyan, aynı evi paylaşan 3 arkadaşın hayal ürünü bu cafe… Üniversite okurken hayal etmişler, Batman’a döndüklerinde bu hayallerini gerçekleştirmişler. Kafenin tüm iç ve dış tasarımını kendileri çizmiş. Çok hamarat gençler belli. Öz sermayelerini birleştirerek, 700 bin TL’ye bu mekanı kurmuşlar.
SIRA DIŞI BİR KONSEPTİ VAR
Mekân, sıra dışı tasarımı ile dikkat çekiyor. Rengârenk masa takımları, birbirinden uzak şekilde konuşlandırılmış. Böylece konuklar, yan masadan rahatsız olmayacak şekilde sohbetlerini yapabiliyor. Koltuk takımları ise epey konforlu. Samimi sohbetler için epey ideal. Duvar ve tavanlarında ilginç ve çarpıcı aksesuarlar var. Rengârenk rugan kadın kunduraları, duvarlarda asılı duruyor. Sarı saçları ile bildiğimiz Marilyn Monroe’nin fotoğrafları da yer yer size bakıp gülümsüyor. Loş ışık, tam gençlerin istediği gibi, rahatlatan bir görüntü veriyor. Masalar, mumlarla aydınlatılmış, romantik bir hava katılmış. Mekan, aile ortamı sunacak kadar samimi ve sıcacık düzenlenmiş.
KENDİ YARATTIĞIMIZ BİR MARKA
Kahveye meraklı gençler, batı illerinde de sıkça tercih edilen soğuk-sıcak kahve türlerini Batmanlılarla tanıştırmak istemiş. Amerikalı Aktris ve Model Marilyn Monroe’den esinlenen geçler, mekânın ismini Marılyn Cafe koymuş ve ona göre dizayn etmiş. Hedefleri, bu ismi markalaştırmak, şubeleşmek hatta zincir haline gelmek…
İŞLETME ORTAKLARI DA PERSONELLER DE GÜLERYÜZLÜ
450 metrekare kapalı alan ve bahçeli bölümü bulunan cafe, aynı anda 120 kişiyi ağırlayabiliyor. 10 personelin bulunduğu mekanda, işletme ortakları gibi personeller de gencecik… Hepsi heyecanlı, Güleryüzlü, işine dört elle sarılmış kişiler. Personellerin giydiği üniformalar, kafeye kurumsal bir görüntü kazandırmış.
RESİMLİ KAHVEYİ MUTLAKA DENEYİN
Hizmet ve kalitenin yanında Batman’da bir ilke imza atmaya hazırlanıyor Marılyn Cafe. Bölgede ilk ve tek resimli kahve yapma makinesi bu kafede. Personeller sizin fotoğrafınızı çekiyor ya da siz onlara fotoğraf gönderiyorsunuz, onlar kahvenin üzerine bu resmi siyah-beyaz ya da renkli şekilde çizdirebiliyor. Bu makine çok tutulacak, şimdiden söyleyeyim.  Özellikle sevdiklerine sürpriz yapmak isteyenler için heyecan verici… 
YİYECEKLER DE ESTETİK ŞEKİLDE İKRAM EDİLİYOR
Atıştırmalık öğünlerin ve içeceklerin, özenle hazırlandığı Marılyn Cafe’de menü zengin. 2 kadın usta tarafından, hijyen bir mutfakta hazırlanan tost, hamburger, makarna tabakları, kahvaltı tabakları, salatalar, içecekler, Dünya Kahveleri, Türk Kahveleri sıcak-soğuk diğer içecekler ve fast food yiyecekler, süslenerek servis ediliyor. Üstelik fiyatlar da piyasa ortalamasının biraz daha altında.
ÖZEL GÜNLERDE DE HİZMETİNİZDE
Haftanın 7 günü, geç saatlere kadar açık bulabileceğiniz mekân, doğum günleri, yıldönümleri, özel kutlama ve etkinliklerde de müşterilerinin hizmetinde. Özel programlarınızda daha da şık ve gösterişli hale gelen mekânda, istediğiniz süsleme ve yenilikleri yapıp, kendi zevkinizi ortaya çıkarma şansı da buluyorsunuz.
SONSÖZ’ÜN SELAMINI İLETİN
Batman’da cafe sektörünün aranan ismi haline gelen Marılyn Cafe, her yönüyle beğeninizi kazanacak, emin olun. Lezzet ve kaliteli hizmetin adresi olan mekânımızda Batman Sonsöz’ün selamlarını ileterek sürprizlerden faydalanmayı unutmayın. Rezervasyon için 0488 502 30 72 numaralı hattı arayabilirsiniz

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete