YENİ YERLER

SEKTÖRDE LİDER FİRMA: TOGO

Bu hafta Yeni Yerler Yeni Mekânlar köşemiz için erkekleri yakından ilgilendiren bir mekâna konuk olduk.

SEKTÖRDE LİDER FİRMA: TOGO
06-08-2018 22:02
Google News

 

ÜRÜNLER GÖZ KIRPIYOR

Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Togo Fabrika Satış Mağazası’ndayız. Mağaza Satış Müdürü Uğur Başarır tarafından güler yüzle karşılanıyoruz. Ayakkabılar, tiril tiril raflarda göz kırpıyor adeta. Rafları titizlikle inceledikten sonra şık ayakkabıların karşısında başlıyoruz sohbetimize.

UĞUR BAŞARIR KİMDİR?

Ankara doğumlu olan Uğur Başarır, ilkokul ve ortaokulu eğitimini Ankara’da tamamlamış. 24 yıldır perakende sektöründe yer almakla birlikte, son 12 yıldır Batman’da tekstil fabrikalarının hem bölge hem yerel mağazalar zincir yöneticiliğini yapıyor. Anlayacağınız, tecrübeli bir yönetici…

1937 YILINDAN BERİ...

TOGO, 1937 yılından günümüze ürettiği ve tasarladığı ayakkabılar ile en yeniyi en yüksek kalitede sunmayı amaç edinmiş bir marka. Türkiye’nin en büyük ayakkabı üreticilerinden biri. Kendi imalatlarını 1983 yılında hizmete koymuş Togo. Kaliteli ve modern ayakkabıların imalatını, Ortadoğu’nun en büyük tesisi olan fabrikasında sürdürüyor.

BATMAN’DA 1 AYDIR HİZMETTE...

Mağaza Satış Müdürü Uğur Başarır, TOGO markasını Batmanlılarla buluşturduğu için heyecanlı ve gururlu görünüyor. 1 aydır hizmette Batman Satış Mağazası. Ortadoğu’nun tamamına giden kaliteli ve modern ayakkabıları, Batman’a taşıyacaklarını vurguluyor Başarır.

SEKTÖRDE LİDER FİRMA

Neden Togo?” sorusuna yanıt veriyor Başarır, “Togo markasını Batman’a getirmemizin en büyük sebebi sektöründe lider firma olması. Ayakkabı sektöründe Türkiye’de yapılan bir araştırmada yüzde 85 oranında ilk 3’te yer alan firmadır. Ürünlerin hepsi doğal ürünüdür”

BOL ÇEŞİT, UYGUN FİYAT

Togo, bol çeşit ve uygun fiyat tarifesiyle de müşterilerini şaşırtacağa benziyor. Fiyatlar, sanıldığı gibi yüksek değil çünkü. Başarır “Mağazamızda yüzlerce ayakkabı çeşidi var. Bu yüzden her fiyattan ayakkabı mevcuttur. Togo, herkese ayakkabı vermekle yükümlü çalışma felsefesi nedeniyle fiyatları en iyi şekilde ayarladı. Fiyatlar, dışardan göründüğü gibi değil. Herkesi, fiyatları bizzat görmeleri ve Togo’nun farkını öğrenmeleri için mağazamıza bekliyoruz” dedi.  

AYAKKABI, ÇANTA, BAVUL, KEMER…

110 metrekare alan üzerindeki mağaza, tecrübeli 5 personelle hizmet veriyor. Mağazada ayakkabının yanı sıra çanta, bavul ve kemerler de alıcısını bekliyor. Çeşit zengini bir mağazayı Batman’a kazandırdıklarını belirtiyor Başarır ve ekliyor “Batmanlılara erkeklere daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz. Müşterilerimiz burada bay-bayan ayakkabı, çanta, bavul, kemer ve cüzdan çeşitlerini bulabilir. Spor kesim, klasik kesim, damat ayakkabı çeşitleri ve daha birçok ayakkabı çeşidi mevcut” diyor.

“ÜRÜNÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ”

Satış Müdürü Uğur Başarır, kalite konusunda iddialı olduklarını belirtirken “Togo’nun en büyük özelliği, sektöründe lider olması. Ayakkabı ve çantada yüzde yüz deri kullanan tek firmadır. Markamızın sonuna kadar yanındayız. Hiçbir şekilde malımız iyidir deyip de, müşterimizi kandırma politikasına gitmedik. Ürünü sattıktan sonra yine sonuna kadar müşterimizin yanındayız. Faturasını kaybetmediği takdirde ürünler 1 yıl boyunca Togo’nun özel güvencesi altındadır. Üretim hatası olabilecek ürünlerin tamamında değişim iadesi bulunmaktadır. Ayrıca kullanım esnasında kullanıcıdan kaynaklanmayan olaylarda da yüzde yüz değişim garantisi uygulamaktadır” diyor.

BATMAN’A ÖZEL İNDİRİM

Batman’da açılışa özel indirimlerin uygulandığını da hatırlatan Başarır, “Batman’a özel indirimlerle açıldık. Ürünlerde yüzde 50 indirimimiz var. Bayramla birlikte farklı indirimlerimiz de olacak. İkinci ürünümüzde, özel doğal şekilde üretilen parfümlerimiz hediye ediliyor. Fırsatlardan yararlanmak isteyenleri mağazamıza bekliyoruz” dedi.

SONSÖZ’ÜN SELAMINI İLETENE SÜRPRİZ…

Haftanın 7 günü 10.00 ile 22.00 saatleri arasında hizmet veren mağaza, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle geç saatlere kadar açık olacak. Mağazadaki ürünler hakkında bilgi almak isteyenler 0(488) 215 86 46 no’lu hattı arayabilirler. Tabi, mağazayı ziyaret ettiğinizde, Batman Sonsöz’ün selamlarını ileterek, ekstra indirim ve hediyelerden faydalanabileceğinizi de unutmayın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete