Adım adım şampiyonluğa!  

Adım adım şampiyonluğa!  
27-02-2024

3.Lig 2. Grubun lideri TPAO Batman Petrolspor, bu sezon oynadığı 19 maçta 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet gördü.

44 Puanla lider olan Kırmızı-Beyazlılar, Karşıyaka deplasmanın da attığı 5 golün ardından bu geçen hafta da Anadolu Üniversitesi ekibini sahasında ağırlıyordu.

Taraftar stadı doldurmuştu.

Tribünlerde güzel görüntüler vardı.

Yıllardır Batman’ın eğitiminden tutun sporuna kadar birçok alanda destek veren iş insanı Muzaffer Nasıroğlu’da tribündeydi.

Petrolspor’un kaçırdığı gollerde heyecanı görülmeye değerdi.

26. Dakika da Kırmızı-Beyazlı ekibin tecrübeli defans elemanı Hamza Özdemir, göğsünde bir sıkışma olunca hastaneye kaldırıldı. Hamza daha sonra tesislere geçerken, takım arkadaşlarının ziyaretiyle moral buldu.

Fakat sahada istediğimiz Petrolspor, ilkyarı da yoktu.

Birinci bölgeden üçüncü bölgeye top gidip-geliyordu.

Çift santraforla sahaya çıkan Kırmızı-Beyazlılar, orta sahada top çevirmekte zorlandı.

Pas trafiği ilk yarıda pek yoktu.

TPAO Batman Petrolspor Teknik Direktörü Mesut Toros, 61. Dakika da takımı tek santrafora döndürüp orta sahayı güçlendirdi. 

İki haftadır oyuna sonradan girip gollerini atan Halil, Muzaffer ve Mustafa Seyhan’nın oyuna girmesiyle geçişler daha çabuk oldu ve top daha çok Petrolspor’de kaldı.

Neticede Petrolspor sahadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı.

Rakiplerin puan kaybettiği haftada Kırmızı-Beyazlılar, en yakın takipçisi ve ‘bay’ olmayan Turgutluspor’a 5 puan fark atmayı başardı.

TPAO Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Mustafa Demir, orta sahaya Petrolspor bayrağını dikerken, adeta şampiyonluğun habercisiydi.

Maç sonu basın toplantısında Teknik Direktör Mesut Toros, maçın galibiyetine imza atan Halil ve gol asisti yapan kaptan Akın Akman, sorulan sorulara cevap veriyordu.

Şampiyonluğa ne kadar inandıklarını, onların yerlerinde olmak isteyen ne kadar hoca ve futbolcu olduklarını hepimiz iyi biliyoruz.

TPAO Batman Petrolspor, adım adım şampiyonluğa gidiyor.

Galibiyetlerin tadını çıkarmaya devam edin Batman…

Nisan’da şampiyon Batman olacak!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?