YENİ YERLER

ADI GİBİ HAS OLAN “HAS SİMİT EVİ”

ADI GİBİ HAS OLAN “HAS SİMİT EVİ”

ADI GİBİ HAS OLAN “HAS SİMİT EVİ”
07-12-2014 14:01
Google News

Haftaya, yine atmosferiyle olsun ambiyansıyla olsun çok güzel, çok tatlı, nezih bir mekanla başlıyoruz. “Has Simit Evi”ne konuk olduk bu hafta. Mekan sahibi Nezir Ergün’le her zamanki gibi çaylarımız eşliğinde bu güzel mekanı tanımak üzere sohbetimize başlıyoruz.

7 AĞUSTOS 2013’TE HİZMETE AÇILDIK

Türkiye genelinde 54 şubesi olan “Has Simit Evi” 7 Ağustos 2013 tarihinde, 55’nci şubesini de Batman Halkı’nın hizmetine açıyor.

KONUKLARIMIZA BOL SEÇENEKLİ MENÜ SUNUYORUZ

Nezir Ergün “Batman’da simit evi olarak gerçek anlamda bir biz varız. Çünkü ürünlerimizin imalatı da bize aittir. Dolayısıyla lezzetimizle diğer benzer simit evlerinden çok farklıyız. Mekanın bulunduğu yeri, konumu çok güzel. Merkezi bir yerde. Konseptimiz de çok güzel. Ayrıca ürün çeşitliliği bizde çok fazla. Buraya gelen konuklarımıza bol seçenekli menümüzü sunuyoruz. Bunların yanı sıra hijyen var. Dolayısıyla insanlara burayı cazip kılan, insanları buraya çeken sebeplerimiz oldukça fazla.” sözleriyle Batman’daki diğer benzer simit evlerinden farklarını kısaca anlatıyor.

KURUMLARA TOPTAN SATIŞLARIMIZ DA OLUYOR

Batman’da artık lezzetiyle kendini kanıtlayan “Has Simit Evi” dışarıya servis yaptığı gibi; belediyeye, hastanelere, hava alanı vb. kurumlara da toptan satışlar yapmaktadır.

Gençlerin görünce bayıldıklarına emin olduğum bu şirin, nezih yer; her kesime, her yaş grubuna hitap etmektedir. Aileler de buraya çok rahat gelebilir; aynı şekilde gençler de…

ORGANİZASYONLARIMIZ DA OLUYOR

55 şubeyle kalmayıp kalitesinden ödün vermeyerek kulvarını daha da genişletmeyi hedefleyen “Has Simit Evi” iş toplantılarının organizasyonluğunu da yapmaktadır. Dilerseniz sizler de bu muhteşem atmosferde iş toplantılarınızı gerçekleştirebilir, doğum günlerinizi sevdiklerinizle burada kutlayarak daha anlamlı kılabilirsiniz.

 7/24 HİZMETTEYİZ

Batman’a sınırsız hizmet sunan bu şirin mekana, istediğiniz saatte gidebilirsiniz. İsterseniz sabaha karşı gidin; isterseniz gecenin bir yarısı gidin, hiç fark etmez. Çünkü “Has Simit Evi” güler yüzlü, deneyimli ve ilgili 16 personeliyle 7/24 siz Batmanlıları ağırlamak için hazır beklemektedir.

LEZZETİMİZ, HİÇ DEĞİŞMEDİ

Nezir Ergün “lezzetimiz hiç değişmedi. Çünkü 5 ayrı ustamız var. Baklavacımız olsun, simitçimiz olsun, börekçimiz olsun… hepsi uzman oldukları iyi bildikleri işi yapıyor. Ustalarımızın hepsi de akraba. İşlerini iyi yapmalarında bunun da etkisi çok. Çünkü ‘Has Simit Evi’ kurulduğu günden bu yana, bu ustalarımız hiç değişmedi. Ve işlerine sadıklar. Bir çalışan gibi değil de kendi işlerindeymiş gibi çalışıyorlar.” sözleriyle lezzetlerindeki istikrarın sebebini açıklıyor.

BAYRAMLARDA DA KAPIMIZ AÇIK

Sadece bu değil; adı gibi has olan; adının hakkını fazlasıyla veren bu mükemmel mekan, bayramlarda da siz Batmanlılara kapısını açıyor, hizmet etmekten geri kalmıyor. Bayram siparişlerinizi (baklava) alıyor ve bayramın ilk günü bile hizmet veriyor.

CEBİNİZİN DE DOSTUYUZ

Bu kalitede, bu hizmet ve lezzette, eminim ki fiyatların çok uçuk olduğunu düşünüyorsunuz; ama fiyatlar hiç de öyle uçuk değil. Diğer benzer yerlerle eş değer. Yani gözünüzün, gönlünüzün dostu olan “Has Simit Evi” aynı zamanda cebinizin de dostudur.

 

İLHAM PERİLERİNİ DAVET EDİYORUZ

Dekoruyla atmosferiyle ambiyansıyla ilham perilerini davet eden bu muhteşem mekan, gelen konuklarına simitin yanı sıra tatlı, tuzlu, pasta çeşitlerini; kurabiye çeşitlerini; yaş pasta-doğum günü pastası çeşitlerini; tatlı çeşitlerini; poğaça-börek çeşitlerini, baklava  ve yazın dondurmasını sunmaktadır.

İçecek olarak da aklınıza ne gelirse; soğuk sıcak içeceklerin hepsini gelen konuklarına servis etmektedir.

KENDİNİZİ BİR MASALDA HİSSEDEBİLİRSİNİZ

Bu güzel, kaliteli mekan, Diyarbakır Caddesi Turgut Özal Bulvarı’nda. Yılmazlar Center’in az ilerisinde.

Zemin katla beraber totalde 3 katlı olan mekandan, içeri girerken beyaz tavanda geometrik şekiller ve büyük renkli kutular içine yerleştirilmiş lambalar dikkat çekiyor.  Beyaz zemine, bordo koltuklar ve yuvarlak kahverengi masalar kurulmuş.

Merdivenlerden ikinci kata çıkınca kendinizi bir masalın içinde hissederseniz şaşırmayın! Zira konseptiyle dokusuyla “Has Simit Evi” masallardaki gibi çok şirin. Merdivenlerden çıkar çıkmaz ilk etapta çatısı ve loş aydınlatmasıyla dikkat çeken bu hoş mekanda, duvarlar krem

düşünülmüş. Bölüm bölüm duvarlarda çiçek desenlerine yer verilmiş. Çatıyı destekleyen altın renkli kolonlar, asimetrik bir görünüm kazandırarak sıradanlığı ortadan kaldırmış. Tavanda yani çatıda farklı kullanılan lambalar, yalnız bırakılmayıp duvarlarda da bu farklı lambalara yer verilmiş. Duvarlardaki bu lambalar gaz lambası görünümünde olup değişik bir hava katmış mekana. Kahverengi ahşap görünümündeki zemine krem renkli koltuklar ve yine kahverengi kare masalar kurulmuş.

TERAS MÜKEMMEL

Kapalı ortamda oturmak istemiyorsanız bu hiç sorun değil. Çünkü “Has Simit Evi” bunu da düşünmüş, mükemmel bir teras tasarlamış. Terasın üstü açılıp kapanabiliyor. Bir cephesi cam tasarlanan terasın duvarları taştan. Yapay ayçiçekleri bırakılmış. Kahverengi ahşap görünümlü zemine, bordo koltuklar ve küçük kare kahverengi masalar kurulmuş.

ROTANIZI HAS SİMİT EVİ’NE ÇEVİRİN

Kafanızı mı dinlemek istiyorsunuz? Arkadaşlarınızı güzel, nezih, sakin bir yere mi götürmek istiyorsunuz? En önemlisi acıktınız; güzel bir kahvaltı mı etmek istiyorsunuz, hiç ama hiç tereddüt etmeden rotanızı doğru “Has Simit Evi”ne çevirin. Çünkü burada lezzet var. Burada sizi güler yüzle karşılayan personel var, 7/24 hizmet var. Hijyen var burada güzel bir atmosfer var! E daha ne olsun? Hemen şimdi bulunduğunuz yerden çıkın ve yola koyulun. Çünkü “Has Simit Evi” sizleri karşılamak için bekliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Mayıs 2024 e-gazete