YENİ YERLER

ADIYLA ŞANIYLA KIRMIZI DÖNER

ADIYLA ŞANIYLA KIRMIZI DÖNER

ADIYLA ŞANIYLA KIRMIZI DÖNER
05-01-2015 14:10
Google News

Uzun bir aradan sonra yine damak tadınıza hitap edecek bir adresteyiz. Turgut Özal Bulvarı’ndayız. Sizler için bu hafta da “Kırmızı Döner”i tanımak/tanıtmak istedik. O zaman mekan kurucularından olan Tarık Aslan eşliğinde başlıyoruz hemen “Kırmızı Döner”i tanımaya!

2012 YILINDA HİZMETE AÇILDIK

İçeri girdiğimiz anda temizliğiyle dikkatimi çeken “Kırmızı Döner” Ömer Fikret Yelken ve Tarık Aslan yönetiminde, 2012 yılında 14. şubesiyle Batman Halkı’nın hizmetine açılmıştır.

KIRMIZI DÖNER KALİTELİ BİR FİRMA

“Kırmızı Döner”in bayiliğini almalarının sebebini sorduğumda Tarık Aslan bana“Kırmızı Döner, çok kaliteli bir firmadır. Bu sektörde yaptığımız araştırmalar sonucunda Kırmızı Döner’in kendi alanında kaliteli bir kurum olduğu kanısına vardık ve bu firmanın bayiliğini almaya karar verdik. İyi ki de almışız. İyi ki de Kırmızı Döner’le bu işe başladık. İki yıldır çok güzel bir şekilde bu güne geldik.” karşılığını veriyor.

İŞLETME OLARAK KENDİ İÇİMİZDE DE DÜZENLİYİZ

Tarık Aslan, bu istikrarı işletme olarak, kendi içlerindeki düzene ve birliğe de bağladıklarını belirtmeden geçemiyor. Aslan ardından “Personeli daha verimli olması için memnun etmek adına imkan ve şartları doğru bir şekilde sağlıyoruz. Çalışanlarımızı hor görmüyor, ona değer veriyoruz. Elemanlarımızın hepsi, sigortalı çalışıyor. Almaları gerektiğinden az ücret kesinlikle almıyorlar. Böyle olunca personel de daha istekli, daha azimli ve daha verimli bir şekilde çalışıyor” cümlelerini sıralıyor.

KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIMIZ VAR

Takdir edersiniz ki Batman’da bu sektörde alternatif mekan sayısı oldukça iyi. Bu doğrultuda ben de Tarık Aslan’a “müşteri sizi neden tercih etsin?” diye sorduğumda, mekan sahibi Aslan’dan “Öncelikle lezzetimiz ve kaliteli bir hizmet anlayışımız var. Bunun yanında, biz temizliğe çok önem veriyoruz. Hijyen bizim için gerçekten çok önemli. Çünkü insanlar geliyor burada yemek yiyor. Yemekte lezzet tek başına yeterli olamaz kesinlikle. Dolayısıyla insanların sağlığı da çok önemlidir bizim için. Bunun yanı sıra güler yüzümüz var. Buraya gelen konuklarımızdan güler yüzümüzü, hoş sohbetimizi eksik etmiyor, onlara müşteri gözüyle bakmıyoruz”  yanıtını alıyorum.

YARIŞMALAR DÜZENLİYORUZ

Tarık Aslan, zaman zaman Kırmızı Döner’in Türkiye genelinde yarışmalar düzenlediğini, 31 Aralık 2014 günü “psikopat yarışması” adında yaptıkları yarışmanın da bu etkinliklerden bir tanesi olduğunu belirtiyor ve ardından sözlerine bu tür etkinliklerinin devam edeceğini ekliyor. Ben de “psikopat yarışması”nı ve ödülü merak edip sorduğumda Tarık Aslan’dan “neden psikopat? Çünkü çok acılı bir döner veriyoruz yarışmacılara. O kadar acı ki yenemeyecek durumda. Tabi sadece acılı olması da yetmez. Süre de önemlidir bu noktada. En son rekorumuz 57 saniyede kalmış. 57 saniyede bu çok acılı döneri, yarışmacımız yemişti. Ödüle gelince; çeyrek altın veriyoruz bu yarışmayı kazanana” cevabını alıyorum.

LEZETTİMİZDEN ÖDÜN VERMİYORUZ

Etleri firma tarafından 15 günde bir Ankara’dan gönderilen mekan, gelen konuklarına hamburger menü çeşitlerini; yaprak et İskender menü, tek iskender, 1,5 yaprak et iskender çeşitlerini; pilav üstü döner, servis döner, İskenderun döneri, Antakya döneri, asabi döner, psikopat döner, Ankara döneri, paşa tombul döner, sebzeli döner ve sırık döner çeşitlerini sunmaktadır. Lezzetinden ödün vermeyen bu güzel mekan sultan-i menü, sultan-i beyti, sandviç; salatada ise mevsim salata, çoban salata, tavuklu salata ve special salata çeşitleriyle gelen konuklarının damak tadına hitap etmektedir.

 

“Kırmızı Döner” gelen misafirlerine bardakta veya kâsede mercimek çorbası, tatlı olarak da künefe sunmaktadır.

İÇECEK MENÜMÜZ DE ZENGİN

İçecekte de menüsünü zengin tutan mekan konuklarına çay, kahve, nescafe, espresso, cofelatte, Americano, cappucino, mochaccino, sıcak çikolata, kola, şalgam ve ayran sunmaktadır.

ÖĞRENCİLERE ÖZEL MENÜMÜZ VAR

Yıldönümlerinde indirim kampanyaları düzenleyen mekan, öğrencilere de “öğrenci menü” süyle daha az ücret alarak, indirimli hizmet vermektedir.

ADIYLA ÖZDEŞLEŞMİŞ

Adıyla özdeşleşmiş dekoruyla 480 metrekare olan mekân, iki katlıdır. “Kırmızı Döner”e içeri girerken, kırmızı ve beyaz renklerde olan tezgâhı görüyorsunuz. Beyaz zemine, kırmızı kanepe ve krem sandalyelerle krem masalar kurulmuş. İkinci kata çıktığınızdaysa çocuklar için düzenlenmiş oyun parkını görüyorsunuz. Mekân annelerin rahatlığını pekiştirerek, masaların başına bebek sandalyesi de yerleştirmiş.

Büyük ve geniş pencereleriyle mekâna ferahlık veren "Kırmızı Döner"in , ikinci katında da zemin, yine beyaz düşünülmüş. Yine kırmızıya ağırlık verilmiş bu katta da: kırmızı kanepeler ve krem masalarla sandalyeler buluşturulmuş. Beyaz duvarlardaki tablolar ve kırmızı kolonlarla estetiklik daha da ön plana alınmış.

HADİ O ZAMAN KIRMIZI DÖNER’E

“Kırmızı Döner” 08.00–23.00 saatlerinde 21 personeliyle siz değerli Batman Halkı’nın hizmetindedir.

Kusursuz hizmeti ve güler yüzlü personeliyle bu güzel ve kaliteli mekan, sizi karşılamaya hazır bir şekilde beklemektedir.

Hadi o zaman Kırmızı Döner’e!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?