YENİ YERLER

CAFE SEKTÖRÜNDE ÖĞRETMENİM VİP CAFE FARKI

Yeni Yerler-Yeni Mekânlar köşemiz için yine özel mi özel bir mekâna konuk oluyoruz. Pınarbaşı Mahallesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü yanında bulunan Öğretmenim VİP Cafe, kalite kokan ender yerlerden biri.

CAFE SEKTÖRÜNDE ÖĞRETMENİM VİP CAFE FARKI
28-09-2016 21:33
Google News

Pırıl pırıl ortamı ve rahatlık sunan mekânı ile dost-arkadaş buluşmalarınızı gerçekleştirip, günün yorgunluğunu atabileceğiniz bir cafe…

MEKAN, SİZE NEFES ALDIRACAK

İşletme Ortakları Azad Karabulut ve Ayhan Çelik tarafından güler yüzle karşılanıyoruz. Mekânın girişinde bulunan suni bahçede derin bir nefes aldıktan sonra mekânı köşe bucak inceliyoruz. Mutfağında yaptığımız denetimden sonra en göz alıcı masasında oturup Öğretmenim VİP Cafe’nin serüvenini dinliyoruz.

9 AYDIR HİZMETTE

400 metrekare kapalı alanı ve 200 metrekare bahçesi ile tek katlı binada hizmet veren Öğretmenim VİP Cafe, 9 ayca önce hizmete açılmış. İşletme Ortakları Karabulut ve Çelik, 9 aydır burayı işletmesine rağmen, uzun yıllardır cafe işletmeciliği yapan tecrübeli iki isim. Yılların tecrübe ve deneyimini, Öğretmenim VİP Cafe’de Batman halkının hizmetine sunmuşlar anlayacağınız…

ÖZEL NARGİLELER HAZIRLANIYOR

Öğretmenim VİP Cafe’nin en fazla ilgi çeken tarafı, özenle hazırlanan, farklı lezzetteki nargileleri… Nargile keyfinin Öğretmenim VİP Cafe’de yaşanabileceğini söyleyen Sayın Karabulut ve Çelik “Öğretmenim VİP Cafe’de sade ve klasik nargilelerin dışına çıkıyoruz. Meyveli nargilelerimizle hizmetteyiz. Özel tadı olan nargile çeşitlerimiz, yoğun rağbet görüyor” ifadelerini kullanıyor.

BAHÇEMİZ, YENİLENECEK

Öğretmenim VİP Cafe, kentin yeşil alan sıkıntısını, suni bahçesi ile gidererek gözünüzü yeşile değdiriyor. Bahçemiz, bununla da yetinmiyor, önümüzdeki aylarda farlı konsept için bakıma alınıyor. Sürprizlerle dolu bir proje hazırlanmış mekânın bahçesi için. Bakım ve düzenleme çalışması yapılacak olan bahçemiz, 2 ay sonra hizmetinizde.

“CANLI MÜZİK VE ÖZEL KONUKLARIMIZ OLACAK”

Konukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Öğretmenim VİP Cafe, özel programlarıyla da kendinden çok bahsettirecek. Nezih ve keyifli bir ortamda sunulacak olan müzik ziyafeti, özel sanatçılarla süslenecek. Amaçlarının, Öğretmenim VİP Cafe’de farklılıklara imza atmak olduğunu söyleyen İşletmeci Karabulut “Batman’da ihtiyaç duyulan bir mekânı buraya kazandırdık. Gençler, canlı müzik yapılan mekâna ihtiyaç duyuyordu, biz bu ihtiyaca cevap vermek için canlı müzik programlarına başlayacağız. Her hafta Seyda Perinçek, Xece Herdem gibi özel sanatçılarımız olacak” diyor.

“ORGANİZASYONLARA AÇIĞIZ”

Öğretmenim VİP Cafe, özel günler, doğum günü, mezuniyet balosu ve bunun gibi bütün organizasyonlarınız için de hizmetinizde. Aynı anda 150 kişiyi ağırlayabilen cafemiz, istek ve talebinize göre süslenip dekore edilebiliyor.

MENÜMÜZ ZENGİN, FİYATLAR UYGUN

Öğretmenim VİP Cafe, zengin menüsü ve uygun fiyat tarifesiyle de şaşkınlığına şaşkınlık katacak. Her türlü yiyecek ve içeceği özenle hazırladıklarını söyleyen İşletmeci Karabulut, her bütçeye hitap ettiklerini belirterek “Cafemizde soğuk-sıcak içecekler, tatlı çeşitleri, pizza, tost, hamburger ve diğer fastfood yiyeceklerini bulabilirler. Yiyecek ve içeceklerimiz temiz bir ortamda hazırlanmaktadır. Buraya gelenler kendilerini evlerindeymiş gibi hissediyor. İsminden de anlaşıldığı gibi öğretmen ve öğrencilerimize özel indirimlerimiz oluyor. Rahat ve konforlu mekânımızda müşterilerimiz dolu dolu birkaç saat geçirebilirler. Fiyatlarımız çok uygun. Yani hem kaliteli hem de ucuz” diyor.

30 ÇEŞİT KAHVALTI 10 TL

Öğretmen ve öğrencilere özel indirim ve kampanyalarla hizmet veren mekânımızda 30 çeşit kahvaltı, 10 TL’ye sunuluyor. Peynir, yumurta, salam, börek ve zeytin gibi tam 30çeşit ürünle hazırlanan kahvaltılar, güne daha iyi başlamanızı sağlıyor.

HEDEF: VİP CAFELER ZİNCİRİ

Hedeflerinin Öğretmenim VİP Cafe’yi, tüm Türkiye’de yayınlaştırmak olduğunu belirten Sayın Karabulut ve Çelik “Müşterilerimizden aldığımız destekle Batman’da Öğretmenim VİP Cafe’yi markalaştırdıktan sonra 2. şubemizi açmayı hedefliyoruz. Asıl amacımız ise Öğretmenim VİP Cafeler Zinciri oluşturmak. Hedefimize adım adım ulaşacağımıza inanıyoruz” diyor.

ÖĞRETMENİM VİP CAFE’DEN ŞAŞMIYORUZ

Mütevazılıkleri ve müşteri memnuniyetine verdikleri önem ile bizlerin takdirini kazanan Öğretmenim VİP Cafe İşletmecileri Azad Karabulut ve Ayhan Çelik’e sektördeki başarılarının devamını diliyoruz. Rahat bir ortamda zaman geçirip arkadaşlarınızla eğlenmek, dertleşmek, mutluluğunuzu yaşamak veya üzüntünüzü paylaşmak mı istiyorsunuz, Öğretmenim VİP Cafe’den şaşmamalısınız… Batman Sonsöz’ün selamını iletenlere özel indirim yapacak olan mekânımıza 0542 468 84 63 no’lu hattan da ulaşabilirsiniz…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete