YENİ YERLER

DÜNYANIN 2. BÜYÜK FABRİKASI; TERMİKEL ARTIK BATMAN’DA!

DÜNYANIN 2. BÜYÜK FABRİKASI; TERMİKEL ARTIK BATMAN’DA!

DÜNYANIN 2. BÜYÜK FABRİKASI; TERMİKEL ARTIK BATMAN’DA!
21-12-2014 20:39
Google News

Bu hafta yine bambaşka, farklı mı farklı bir sektördeyiz. Öykümüzün kahramanı “Termikel” için Gültepe’ye gittik, “Termikel Store”ın konuğu olduk.

Mağazanın kurucularından olan Sadık Turhan’ın anlatısıyla başlıyoruz öykümüze.

EKİM 2014’TE BATMANLA TANIŞTIK

1957’den beri var olan Termikel’in Batman mağazası, Sadık Turhan ve Sadettin Onur ortaklığında Ekim 2014’te kurularak Batman’la tanıştı.

ÜRÜNLERİ BİZ ÜRETİYORUZ

 Termikel’in ne olduğunu, ne anlama geldiğini sorduğumda, mağaza sahibi Sadık Turhan “Termikel başta inşaat, elektronik, dayanıklı tüketim malları, sağlık ve medya sektörleri olmak üzere çeşitli sektörlerde ürün imalatı yapmaktadır. Biz de Termikel’in mutfak kısmını yani ankastre setini Batman’a taşımak istedik ve bu yönde Batman Halkı’na hizmet vermek istedik. Daha da açıklayacak olursam; Termikel şirketi olarak, ankastre setlerini biz kendimiz üretiyor ve bilinen büyük, ünlü markaların ismini veriyoruz. Ve tam 70 markayla/isimle çalışıyoruz, üretimlerini yapıyoruz. Toptan satış yapmakla birlikte perakende satışlar da yapmaktayız” yanıtını veriyor.

DÜNYANIN 2. BÜYÜK FABRİKASIYIZ

Sadık Turhan, Termikel’in dünyanın 2. büyük üretim fabrikası olduğunu ve Avrupa’nın en büyük markalarına, ürün imal ettiği bilgisini de veriyor.

HER BÜTÇEYE HİTAP EDİYORUZ

Mağaza kurucularından olan Turhan, yaklaşık 100 çeşit ankastre grubunu mağazanın bünyesinde bulundurduklarını belirtip “800 milyardan başlayıp 5 buçuk milyara kadar çıkan ankastre setlerimiz var. Bu açıdan çok avantajlıyız. Üretici firma olduğumuz için ürün çeşitliliğimiz/ seçeneğimiz çoktur” sözleriyle de her bütçeye hitap ettiklerinin altını çiziyor.

ÇOK DONANIMLIYIZ

Sadık Turhan, ürünün kaliteli olmasının tek başına bir anlam ifade etmediğini, bunun yanında servisin de çok iyi olması gerektiğini ve yedek parça konusunda da tüketicinin sorun yaşamaması gerektiğine vurgu yapıyor. Turhan, bu bağlamda kendilerinin çok donanımlı olduğunu dile getiriyor. Çünkü Termikel’in fabrika olarak, kendilerini bu anlamda çok desteklediklerini belirtiyor.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Sadık Turhan, Termikel ailesi olarak kurumsallaşma yolunda, tüketici memnuniyetini son derece önemsediklerini ve firma bazlı değil, aynı zamanda perakende de çalıştıkları bilgisini veriyor. Bu işin ilham kaynağını sorduğumda Sadık Turhan “Batman’da inşaat sektörü hareketlidir. Arz talep çerçevesinde, Batman’da bu sektöre ihtiyaç olduğunu gözlemledik böylece Termikel mağazasını açmış olduk” karşılığını veriyor.

İNDİRİM KAMPANYALARIMIZ OLUYOR

Mağaza kurucularından Sadık Turhan, amaçlarının yaptıkları işi ve ürünleri Batman Halkı’na tanıtmak olduğunu, bu doğrultuda haftada bir olmak üzere; indirim kampanyaları uyguladıkları bilgisini de veriyor bize.

MÜŞTERİYİ BEKLETMİYORUZ

Turhan “Termikel” ailesi olarak, müşteriyi kesinlikle bekletmediklerini “başka yerlerde bazen müşteri beğendiği ürünü hemen alıp götüremeyebiliyor; ürünün o an mağazada bulunmamasından dolayı. Ancak bizde öyle bekletmek gibi bir şey kesinlikle olmaz. Müşteri beğenip aldığı takdirde ‘beğendiğiniz ürün şu an elimizde yok. İstetiriz, bir haftaya kadar ürün elimizde olur.’ demiyoruz. Ürünü anında teslim edip servise hazır ediyoruz” sözleriyle dile getiriyor.

FİYATLARIMIZ %50 DAHA DÜŞÜK

Yerli sermaye olan “Termikel” Batman mağazası’nda ürünler, tahmin ettiğinizden de ucuz. Diğer mağazalara göre fiyatlar tam %50 daha düşük! Daha düşük. Çünkü burası, fabrika satış mağazası. Fabrikadan buraya doğrudan geliyor ürünler.

HAYALLERİNİZİ SÜSLEYECEK ÜRÜNLER BURADA

Termikel Batman mağazası’ndaki ürünler, bayanların hayallerini süsleyecek kadar güzel. Son derece estetik ve modern ürünler. Eşini mutlu etmek isteyen erkekler buraya; “Termikel”e gelsin. Çünkü her bütçeye, her zevke hitap eden ürünler burada.

BATMAN HALKI YENİLİKLERDEN YOKSUN KALMASIN

Sadık Turhan Batman’ı seviyoruz. Batman Halkı neden yeniliklerden yoksun kalsın ki? İşte bu noktada Batman Halkı’nın ne istediğini önemsiyor ve bu istekler doğrultusunda fabrikaya önerilerde bulunuyoruz. Öte yandan Termikel, batıda çok iyi bilinen, tanınan bir markadır. Kurumsallaşma yönünde ilerleyen Termikel, artık doğuda da yavaş yavaş tanınmaya başlıyor. Bunun için biz de birtakım adımlar atıyor, kolaylıklar sağlıyoruz. Servis ağımız Türkiye’nin her yerine ulaşıyor. Ürün adrese gider gitmez elemanlarımızı o adrese gönderip o ürünü, servise hazır ediyoruz. Batman’ın ilçelerinde alt bayiliklerimiz var. Bununla beraber Siirt ve ilçelerine de alt bayilik vermeyi düşünüyoruz cümleleriyle Batman’ın istek ve taleplerini dikkate aldıklarını belirtiyor.

AKILLI SAYAÇLARIMIZ DA HALKIN HİZMETİNDE

Hizmette sınır tanımayan mağaza kurucularından Sadık Turhan, akıllı ürettikleri elektrik, su ve doğalgaz sayaçlarını da Batman Halkı’na sunmaktan gurur duyuyor. Turhan, bu sayaçları Batman’a tanıtmak için Belediye ve müteahhitlerle görüşmelerde oldukları bilgisini de veriyor.

AVRUPAYA’DA ÜRÜN İHRAÇ EDİYORUZ

“Termikel”in Türkiye’yle sınırlı kalmadığını, Türkiye dışına da çıktığını belirten mağaza kurucusu Turhan, derslerde kullanılmak üzere ürettikleri akıllı tahtaları, Avrupa’ya ihraç ettikleri bilgisini de veriyor.

MERKEZ ANKARA

Merkezi Ankara/Sincan olan Termikel Batman mağazası, 440 metrekarelik alan üzerine kurulmuş olup 09.00–19.00 saatlerinde siz Batmanlılara hizmet veriyor.

ESTETİK VE MODERN ÜRÜNLERLE BEKLİYORUZ

Termikel, nerde mi? her bütçeye ve zevke hitap eden bu eşsiz mağaza, Gültepe Mahallesi Demokrasi Bulvarı Gültepe kavşağı’nda. E hadi o zaman yola koyulun. Çünkü Termikel, son derece estetik ve modern ürünleriyle sizleri karşılamak için bekliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete