YENİ YERLER

EĞLENCENİN RENKLİ DÜNYASI: FUN FACTORYM

Yeni Yerler-Yeni Mekânlar köşemiz için yine özel bir mekâna konuk oluyoruz. Sizler için bu haftaki rotamızı Gültepe Mahallesi Sosin Caddesi İkiz Kule Sitesi altında bulunan Fun Factorym’a çeviriyoruz.

EĞLENCENİN RENKLİ DÜNYASI: FUN FACTORYM
28-04-2017 21:54
Google News

STRESTEN UZAKLAŞTIRAN BİR MEKAN

Stresten uzak, eğlencenin daima hâkim olduğu bir mekânı siz değerli okurlarımıza tanıtmak için yola çıktık. Yeni mekânımıza adımızı atar atmaz eğlencenin verdiği enerjiyi hissetmeye başlarken, bizleri Fun Factorym Organizasyon Şirketi İşletme Sahibi Mehmet Emin Keskin karşılıyor.

200 METREKARE ALANDA HİZMET VERİYOR

Organizatör Keskin, Fun Factorym Parti Evinin, şu anda inşaat halinde olan ek kısım (80 metrekare) ile birlikte toplam 200 metrekarelik alanı kapsadığını belirtiyor.

BATMAN VE BÖLGEDE BİR İLK

“Eğlencenin Renkli Dünyası” sloganıyla yola çıkan Fun Factorym Organizasyon Şirketi, Bölgenin ve Batman’ın ilk ve tek parti, oyun ve aktivite merkezi. Özel gününüze anlam kazandıran bu mekânımızın İşletme Sahibi Keskin, 8 yıllık iş tecrübesini Fun Factorym’da Batmanlıların hizmetine sunmuş. Ayrıca Fun Factorym, Batman’da 5’inci yılını geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor.

“ÖZEL GÜNLERİNİZİ DAHA EĞLENCELİ HALE GETİRİYORUZ”

Eğlence denince Batman’da ilk akla gelen organizasyon şirketi olma özelliğini elinde bulunduran Fun Factorym, emin adımlarla eğlence sektöründe hızla büyümeye devam ediyor. Şirketin işleyişi ve aktiviteleri hakkında bilgi veren İşletme Sahibi Keskin "Şirket olarak size,  özel günlerinizi daha eğlenceli ve renkli hale getirmek, unutulmaz anlar yaşamanız sağlamak için gösteri, aktivite, animasyon ve eğlence hizmetleri sunuyoruz. Parti ve eğlenceler için sizlere sunduğumuz süsleme, gösteri, ekip-ekipman temini hizmetlerinden istediklerinizi tercih edebilirsiniz” diyor.

SEVGİLİLER İÇİN ÇİFT KİŞİLİK MİNİ SİNEMA KEYFİ

Mekânımızı her yönüyle sizler için incelerken birden dikkatimiz başka yöne doğru gidiyor. Parti Evi'nin içerisinde ışıkların adeta birbiriyle dans ettiği disko, dikkatimizi çekiyor. Diskonun yanı sıra karaoke ve sevgililer için çift kişilik mini sinema alanı da eğlence severleri büyülüyor.

120 PERSONELE İŞ İMKÂNI

Şirketin aktiviteleri konusunda bizlere bilgi veren İşletme Sahibi Keskin, büyük organizasyonlarda 120 kişilik ekip çalıştırdığını belirterek, “Batman’ın bacasız sanayisi biziz” diyor. Özel kampanyalarla müşterilerin uğrak yeri olan mekânımız, keyifli ve eğlenceli anlar yaşamanızı sağlayan geniş ve ferah bir ortama sahip.

BİNBİR ÇEŞİT AKTİVİTE İMKÂNI

Fun Factorym, hiçbir organizasyon şirketinde bulunmayan aktivitelere sahip. Eğlence merkezimizde, oyun alanında animatör eşliğinde sınırsız eğlence, özel efektler ile hazırlanan çocuk disko alanı, çocuk karaokesi, sınırsız içecek, balon süsleme, davetiye, profesyonel fotoğraf ve video çekimi, doğum günü, kostüm, karaoke, sünnet, altın günleri, diş budağı, mezuniyet yemekleri, bekarlığa veda partisi, grup yemekleri, kahvaltılar... Kısacası eğlenceye dair aradığınız her şey mevcut.

SELAMIMIZI İLETENLERE ÖZEL İNDİRİMLER

Müşteri memnuniyetine verdikleri önem ile bizlerin takdirini kazanan Fun Factorym Organizasyon Şirketi İşletme Sahibi Mehmet Emin Keskin ve Personellerine sektördeki başarılarının devamını diliyoruz. Rahat bir ortamda doyasıya eğlenmek mi istiyorsunuz? Fun Factorym Organizasyon Şirketi’nden şaşmamalısınız… Batman Sonsöz’ün selamını iletenlere özel indirim yapacak olan eğlence merkezimize 0536 595 02 03 ve 0543 853 81 48 numaralı hattan da ulaşabilirsiniz...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete