YENİ YERLER

FAVORİ MEKÂNLARIMIZDAN BİRİ Batman Golden Güzellik Merkezi

Batman Turgut Özal Bulvarı üzerinde Valiliğe varmadan, yolun sağ tarafında Golden Plaza’nın 5. Katında 2 ay önce hizmete açıldı Golden Güzellik Merkezi.

FAVORİ MEKÂNLARIMIZDAN BİRİ Batman Golden Güzellik Merkezi
15-10-2018 22:21
Google News

Turgut Özal Bulvarı üzerinde

Valiliğe varmadan, yolun sağ tarafında

Golden Plaza’nın 5. Katında

2 ay önce hizmete açıldı

Golden Güzellik Merkezi.

Gittim, gördüm.

Enfes bir mekân.

Her şey tiril tiril.

Hizmet desen on numara.

Çalışkan bir ekip,

Vızır vızır, arı gibi.

Yeniliğe açıklar.

Sevdim burayı.

Didik didik ettim.

Sordum, sorguladım.

10 üzerinden 10 puan verdim.

Uzatmayayım, hemen başlayayım.

Sahibi Enes Salgın,

Genç, girişken biri.

İlgi duymuş sektöre.

Bu alanda Batman’daki açığı da fark etmiş.

Gitmiş, şehir şehir gezmiş.

O eğitim senin, bu seminer benim…

Bu işi meslek edinmiş,

Kolunda bilezikle dönmüş Batman’a.

Soruyorum,

3 SENE EĞİTİM ALDI, SONRA KENDİ SALONUNU AÇTI

Genç bir işletmeci Enes Saflın, belli ki bu sektörde isim yapmak istiyor. Bu yüzden her şeyi ince eleyip, sık dokuyor. Sektöre girmeden önce kendine yönelmiş. 3 yıl boyunca lazer, cilt bakımı, kaş konturu, liftin, dermapen, altın iğne eğitimleri almış. Bunun için şehir şehir dolaşmış. Antep, Ankara, İstanbul, İzmir… Kendinden emin kıvama gelince, Batman’da Golden Güzellik Merkezini açmış. Çiçeği burnunda mekân, 2 aydır hizmette.

DÜRÜSTLÜK, HER ŞEYİN ÖNÜNDE

Konuşmasının başında, dürüstlüğün, kendisi için en önemli unsur olduğunu belirtiyor Enes Salgın. Cihazları farklı tanıtıp, kalitesiz işlem yapan merkezler yüzünden sektörde itibar kaybı yaşandığına dikkat çekiyor.

EN İDDİALI OLDUKLARI ALAN LAZER EPİLASYON

Mekânın en iddialı olduğu alan, lazer epilasyon. Sektörün en pahalı cihazları ile işlem yapılıyor burada. “Bizim en önemli farkımız, dürüstlüğümüz” diyor Enes Salgın ve ekliyor “Aleksandrate, İPL, Diot, buz lazer cihazları tanımadan işlem yapan yerler var. Oysa hepsinin ayrı ayrı bitirme fonksiyonu var. Biz şu anda Aleksandrate-Suprano, diot ve buz lazeri uyguluyoruz. Aleksandrate ile kılları incelterek tüy yapıyoruz, buz lazer ile temizliyoruz, diot ile tam bitişi sağlıyoruz. 12 seans işlem ve 12 seans kontrol uygulayarak tüylerden kurtarıyoruz”

TÜM VÜCUT 999 TL

Salgın, açılışa özel indirimlerle erkek ve kadınlarda tüm vücut lazer epilasyonu 999 TL’ye uyguladıklarını belirtiyor ve diyor ki “Şu anda indirim paketimiz var. Erkeklerde ve Kadınlarda tüm vücut 999 TL. Şu anda sadece tanınmak, müşteri kazanmak için piyasanın altında olan bu fiyatı veriyoruz”

CİLT BAKIMINI MUTLAKA DENEMELİSİNİZ

Sektörün en gelişmiş cihazı ile cilt bakım ve temizliği yapıyor mekânımız. 7+1 özelliğine sahip Hydra Facial cihazı ile LED maske uyguluyor. Cildi yeniliyor, akne ve güneş lekelerini gideriyor, cilde parlaklık veriyor. Gençleştiriyor. Gözenekleri açıyor. Çatlakları gideriyor. Göz kırışıklıklarını ortadan kaldırıyor. Sadece 1 uygulamada dahi farkı fark edebiliyorsunuz. Ciltte muhteşem bir etki bırakıyor uygulama. Ve sıkı durun, açılışa özel indirimle cilt bakım seansları 150 TL. Bu kampanya bittikten sonra 300 TL olacak. Beni dinlerseniz, indirim bitmeden cilt bakımı uygulamasını mutlaka deneyin…

DÖVME VE BEN’DEN RAHATSIZ MISINIZ?

Benden rahatsız olma ihtimaliniz yok tabiJ ama yüzünüzde duran, vücudunuzun herhangi bir yerinde görüntü olarak sizi rahatsız eden ben’lerden kurtulmak isteyebilirsiniz. Ya da dövme yaptırdınız ama sıkıldınız. Nasıl sileceksiniz? Golden Güzellik Merkezi’nde bu işlem kolay. Çatlaklar, doğum lekeleri, kilo alıp verme sorası oluşan izler…  Hepsi burada profesyonel cihazlarla, abra kadavra yapılarak yok edilebiliyor.

DERMAPEN, BİR MUCİZE

Golden, Dermapen uygulamasıyla da müşterilerine mucizeler sunuyor. Ucunda 12 iğnesi olan bir cihazla yüzde ya da vücudunuzun herhangi bölgesinde uygulama yapılarak doku kaybına uğrayan, çukurlaşan, lekeler oluşan, güneş yanıkları oluşan, ameliyat izleri kalan bölge, yeniden canlandırılıyor. Cilt soyuluyor, kendini yenilemesi sağlanıyor. Özel losyonlarla ciltte parlaklık sağlanıyor.

PRP İLE SAÇLAR CANLANIYOR

PRP yapıyoruz. PRP saçın dökülmesi, yağlanması ve beyazlaşmasına karşı, saç kendini yenilenmesini sağlayan bir işlem. Kişiden alınan kana, vitamin enjekte edilip, kişiye yeniden bu kan veriliyor. Aç ve cilt bakımında ilgi gören bir işlem.

KAŞ KONTURU İLE KAŞ SORUNU ORTADAN KALDIRILIYOR

Son yılların trend uygulamalarından biri olan kaş konturu da Golden’de yapılabiliyor. Microblading ile 3D işlemi yapılarak, kaşı seyrek olan ya da belirgin olmayan kişilerin yüzüne estetik bir görüntü kazandırılıyor. Bu işlem, 15 yıl yüzde kalıyor. 

GOLDEN’İN HEDEFİ, EN İYİ OLMAK…

Hedefini yüksek tutan Golden, bu yolda emin adımlarla yürüyor. 4 kadın, 1 erkek personelin çalıştığı Golden, bizim favori mekânlarımızdan biri oldu bile. Estetisyen Zeynep Orakçı tarafından kadınlara, Enes Salgın tarafından erkek müşterilere işlemlerin uygulandığı merkez, sektörün öncü isimlerinden biri olacak geliyor bana. Ödemede kolaylık yapılan mekânda, Sonsöz’ün selamını iletenlere ekstra indirimler uygulanacak, bilginiz olsun. Golden Güzellik Merkezine 0554 177 24 01 numaralı hattan ulaşabilir, instagram’da goldenguzellikmerkezi hesabından takibe alabilirsiniz…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete