YENİ YERLER

HASAN AĞIN İLE MAKAS: SAÇLARINIZI GÜLÜMSETİR…

HASAN AĞIN İLE MAKAS: SAÇLARINIZI GÜLÜMSETİR…

HASAN AĞIN İLE MAKAS: SAÇLARINIZI GÜLÜMSETİR…
14-06-2017 20:15
Google News

EN İYİ SALONLARDA, EN İYİ USTALARLA ÇALIŞTI…

Batman’da en iyi kuaförleri sorduğunuzda, ismi ilk 3 arasında sayılan ustalardan biridir Hasan Ağın. Meslekteki başarısı, Batman’da kabul edilmiş, bu kentle sınırlı kalmamış, katıldığı yarışmalarda iyi dereceler elde ederek bu çıtayı yükseltmiş. Kendini tanıtırken “Batman’da doğdum, çocukluğum ve gençliğimi İstanbul’da geçirdim. Kuaförlük mesleğine henüz 12 yaşımda İstanbul’da başladım. Hem de öyle sıradan salonlarda değil.  Mesela Etiler’de, Bebek’te, kaliteli salonlarda, iyi ustalarla çalışma fırsatım oldu. Bu tür mekanlarda yetişmenin avantajı ile mesleğe bakışım, daima profesyonel oldu. Askere gidip geldikten sonra mekanlarda çalışmak yerine kendi işyerimi kurma isteğim oldu. 10 senedir bu sektörde kendi işimi yapıyorum” ifadelerini kullanıyor Sayın Ağın.

TÜRKİYE 1.’LİKLERİ VE AVRUPA 2.’LİĞİ VAR

İstanbul en iyi gelin toplama-gelin başı modelinde Türkiye 1.’liği, Türkiye Kuaförler Odasının Renklendirme ve Kesim Yarışmasında Türkiye 1’liği elde etmiş Sayın Ağın.

Sayısız eğitim programından, katılım sertifikası almış. Yurtdışında yaşarken, Alman ve İtalyan Firmalarının teknik eğitmenliğini yapmış. Uluslararası yapılan bir renklendirme ve kesim yarışmasında Türkiye’yi temsil ederek Avrupa 2.’liği elde etmiş. Bu başarıları Batmanlı bir kuaför olarak elde etmekten gurur duyduğunu belirtiyor.

“MODA VE TEKNOLOJİYİ TAKİP ETMEK ZORUNDAYIZ”

Sayın Ağın, başarısının sırrını “Bu meslek, yerinde sayanı affetmiyor. Yeniliğin, kendini daima geliştirmenin önemini, çalışarak öğrendim. Çünkü moda diye bir şey var, bunun hızına yetişmek zorundasın. Teknoloji daima gelişip yenileniyor, takip etmek zorundasın. Her geçen gün büyüyen ürün yelpazesini bilmemek gibi bir lüksün yok. Modern kesimler, modern saç tasarımları, en güncel makyaj teknikleri, en orijinal ürünler, son çıkan teknoloji… Bunları takip etmeyi bıraktığın anda bu meslekte sıradanlaşmaya başlarsın” sözleriyle açıklıyor.

AKLINIZA GELEBİLECEK BÜTÜN İŞLEMLER MAKAS’TA

Makas, hizmet yelpazesini de oldukça geniş tutuyor. Kesim, ombre, saç işlemleri, gelin hazırlama, boya, ağda, kaş-bıyık alma, kısacası kuaförlük denince akla gelebilecek bütün işlemler burada yapılabiliyor.

DÜNYACA KANITLANMIŞ MARKALAR, MAKAS’TA

Makas’ın en belirgin yönü, kullandığı ürünler… Sayın Ağın da bununla övünüyor ve diyor ki “Salonumuzda kullandığımız ürünler, en fazla övündüğümüz özelliğimiz… Dünyaca kanıtlanmış en iyi markalar, Makas’ta. Loreal Paris, Bioness, Oraplex, Kerastase Paris… Kalitesi tartışılmaz ürünlerle, bütün saç işlemlerini profesyonel şekilde yapıyoruz”…

MEKANDA FARKLI BİR HAVA ESİYOR

Makas, iç dekorasyonuyla da diğer kuaför salonlarından çok farklı. Avrupai bir hava esiyor içeride. Salonun duvarları, kendinden emin ürünlerin stantları ile dolu… Her bir ürün “ben buradayım” diyor adeta…

İŞİNİN EHLİ BİR EKİP…

Güven veren mekanda 10 kişilik usta bir ekip çalışıyor. Saç kesiminden makyaja, ağdadan türban tasarımına kadar her şey, işinin ehli personeller tarafından yapılıyor. Güler yüzlülük ise vazgeçilmez ilke. Keyiflenmemek elde değil burada. Kâh gülüp şakalaşıyorsunuz kâh halaylar çekiyorsunuz mekanda…

DRİNK-BAR’DA İÇECEĞİNİZİ YUDUMLUYORSUNUZ

Kadınlar, bazen 5-6 saat beklemek zorunda kalır kuaför salonlarında. Saç boyatmak, bakım yaptırmak, saatlerinizi alabilir bazen. Makas, bunu da düşünmüş. Konukları için konforlu bir ortam ve drink-bar oluşturmuş. Sıcak-soğuk içecekleri temin edebileceğiniz vitamin barda, Lezzetli Türk Kahvenizi içerken sıkılmaya zaman bulamayacaksınız… Ayrıca güncel roman ve dergilerin yanı sıra günlük gazetelerin bulunduğu raflar da kitapseverlerin hizmetinde…

İYİ BİR MAKYÖZ TARAFINDAN MAKYAJINIZ YAPILIYOR

Kentin tanınmış Makyözü Bahar Taşkın da Makas’ta… Dünyaca bilinen kozmetik markaları ile birbirinden güzel ve modern makyaj tekniklerini uyguluyor Sayın Taşkın.

AĞDA İŞİNİ MAKAS’IN DENEYİMLİ İŞÇİLERİNE BIRAKIN

Hanımların ağda işlemleri, cilde zarar vermeyen ağda ürünleriyle, deneyimli işçiler tarafından yapılıyor. Hijyen bir salonda, tek kullanımlık havlularla,sağlığınız için her şey detaylıca düşünülmüş…Hijyen’in, olmazsa olmaz bir kriter olduğunu söyleyen Sayın Hasan Ağın “İnsan sağlığını doğrudan etkileyen ve toplu yaşam alanı olarak kullanılan salonlarda hizmet veriyoruz. Bu yüzden temizlik ve hijyeni öncelikli kriter olarak belirlememiz gerekiyor. Salonumuzun ve kullandığımız ürünlerin steril olmasına özen gösteriyoruz” diyor.

EN ÇOK TERCİH EDİLEN SALON: MAKAS

Makas, henüz 3 ay önce açılmış olmasına rağmen Batman’da en fazla tercih edilen mekanlar arasında. Müşteri kapasitesi her geçen gün artıyor ve bir gelen, şüphesiz bir daha geliyor.  İşletme Sahibi Hasan Ağın, müşterilerine teşekkür ederek “Tercih edilmenin haklı gururunu yaşıyoruz” diyor.

FİYATLAR KORKUTMASIN

“Güzellik sektörü pahalı” algısı Makas’ta yerle bir oluyor. Çünkü kullanılan “en kaliteli ürünler” ve verilen “en iyi hizmet”e rağmen fiyatlar, piyasa ortalamasının altında. Hasan Ağın ile Makas, kendine değer verenlerin salonu… Ayrıca kişiye özel saç tasarımı, ücretsiz saç analizi, en özen günlerinizde gelin başı ve nişan başı ile ücretsiz prova, tüm boya işlemlerinde saç botoksu ücretsiz…

HEMEN TAKİBE ALIN…

Facebook’ta (Hasan AĞIN) İnstagramda (hasan_agin_makas) sayfalarından mekanımızı takip etmeyi unutmayın. Böylece modern saç kesim ve renklendirmelerinden haberdar olacaksınız, kuaförlükte hızla gelişen teknolojiyi izleme şansı bulacaksınız.

SONSÖZ’ÜN SELAMINI İLETENLERE SÜRPRİZ…

7-24 açık bulabileceğiniz Hasan Ağın ile Makas, tüm özel gün ve haftalarda yanınızda… Açılışa özel tüm işlemlerde yüzde 25’e varan, öğrenci ve öğretmenlere ise yüzde 30’a varan indirimler uygulanıyor mekanda… Bununla yetinmeyip ekstra indirim ve sürprizler istiyorsanız, Batman Sonsöz Gazetesinin selamını iletmeyi unutmamalısınız...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete