YENİ YERLER

HAYALLER ÖMÜR BÜRO’DA GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR

“Yeni Yerler Yeni Mekânlar” adlı köşemiz için mis gibi kalite kokan bir mağazayla tanıştıracağım sizleri.

HAYALLER ÖMÜR BÜRO’DA GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR
31-03-2016 17:08
Google News

Büro ve işyerlerinizi şık ve modern bir şekilde dekore eden “Ömür Büro Mobilya”dayız.

1992’DE BATMANLILARLA TANIŞTI

SSK Caddesi Edip Solmaz Bulvarı No: 49’da üç katlı binasıyla 750 metrekare alanda hizmet veren mağazamız, içeri girdiğiniz anda esir alıyor sizleri. Şıklık yarışına giren masa, sandalye, sehpa ve koltuklar, başını bir sağa bir sola çeviriyor adeta. Ömür’ün yola çıkış serüvenini dinliyoruz İşletme Sahibi İbrahim Sarı’dan.  İlk zamanlar toptan fiyatına perakende satışı yapan Sayın Sarı, asıl serüvenin 1983 yılında başladığını belirterek “Uzun yıllardır mobilyacılık sektöründeyiz. Bu sektörün en eskilerinden olduğumuzu söyleyebilirim” diyor.

HİZMETİN ÇITASI YÜKSELİNCE BİNA DEĞİŞTİRDİ

Yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile 1992 yılında büro dekoruna başlamış Ömür Mobilya. İlk zamanlar Çarşı Mahallesinde kurulmuş, 2. şubesi ise Diyarbakır Caddesi’nde hizmete açılmış. Zamanla müşteri kapasitesini de verdiği hizmetin çıtasını da yükseltmiş Ömür Mobilya.  Çarşı Mahallesindeki bina, yetersiz kalmış ona. “İyisi mi daha geniş, ferah bir yere taşınalım” deyip şimdiki binaya taşınmış mağazamız. Şu anda hem SSK Caddesi hem de Çarşı Mahallesi’ndeki şubeleri ile hizmet veriyor. Batmanlılara geniş ve ferah bir alanda mobilya seçme şansı sunduklarını söyleyen İşletme Sahibi Sarı “750 metre kare ve 3 katlı olan bu alanımızda müşterilerimiz daha rahat alış veriş yapabiliyorlar. Bizler de daha iyi hizmet vermek için buraya taşındık” diyor.

PERSONELLER, MEMNUNİYETİNİZ İÇİN YARIŞIYOR

Ömür Büro Mobilya, sadece ürünleri ile değil, personelleriyle de memnuniyeti üst seviyeye taşıyor. Zira mağaza arı gibi çalışan 8 personel, memnuniyetiniz için adeta yarışıyor. Ürünlerle ilgili hem teknik hem de genel bilgiler sunan personellerimiz, güler yüzünü de sizden eksik etmiyor.

“HAYALLERİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Ömür Büro Mobilya’nın en güzel yanlarından biri de sipariş olanağı… Mağazada bulunmayan ancak gönlünüzü fetheden bütün mobilya ürünlerini sipariş ile ayağınıza getirebiliyorsunuz. Hizmette sınır tanımayan mağazamız, hayalleri gerçekleştirmede kararlı görünüyor. “Müşterinin istediği, hayal ettiği hazır ürünleri ya da kendi çizim ve tasarımlarını da gerçeğe dönüştürüp sipariş ile ayaklarına kadar getirebiliyoruz” diyor Sayın Sarı.

“AMACIMIZ FARKLI OLMAK”

Kurulduğu günden itibaren izlediği başarılı pazarlama stratejileriyle sektörde kendine önemli bir yer edinen “Ömür Büro Mobilya” 3 katlı ve 750 metrekarelik alanında zengin ofis sandalyeleri, ofis mobilyaları, ev mobilyaları ve büro mobilyalarının yanı sıra farklı masa ve sehpa çeşitlerini de bulunduruyor. Amaçlarının farklı olduğunu belirten Sayın Sarı “Biz farklı olmak adına uğraşıyoruz. Amacımız sadece mobilya satışı yapmak değil, en iyi mobilya ürünlerini en iyi şekilde satışa sunmaktır. Müşterilerimizi birkaç model ile sınırlandırmıyoruz. Farklı seçenekler sunarak Batman’da öncü isim olma yolunda ilerliyoruz” diyor.

ÜRÜNLER KALİTELİ AMA UCUZ

Ömür Büro Mobilya’ şıklık, modernlik, kalite ve albeni’lik yarışına giren bütün ürünler, ucuzlukta da yarışıyor. Mağazanın imalathanesinde üretilen ürünler, daha düşük maliyetlerden dolayı daha uygun fiyata müşteriye satılıyor.

ÖZEL İNDİRİMLERİMİZ VAR

Mobilyada kalite ve ucuzluğun adresi olan Ömür Büro Mobilya, yaza özel indirimlerle sizleri bekliyor. Haftanın 7 günü 08.00–20.00 saatleri arasında açık bulabileceğiniz mağazaya 0533 746 13 08 no’lu hattan da ulaşabiliyorsunuz. Sonsöz’ün okurlarına ekstra indirim yapacak olan mağazamıza selamlarımızı iletmeyi unutmayın...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Mayıs 2024 e-gazete