YENİ YERLER

İNŞAATTAN DALLANAN “BEYAZ GRUP MOBİLYA”

İNŞAATTAN DALLANAN “BEYAZ GRUP MOBİLYA”

İNŞAATTAN DALLANAN “BEYAZ GRUP MOBİLYA”
13-02-2015 13:43
Google News

2010 YILINDA KURULDUK

2010 yılında Mehmet Belgi yönetiminde kurulan Beyaz Grup Mobilya, aldığı yeni makinelerle, makine sayısını 12’ye çıkararak hizmette sınır tanımadığını bir kez daha gösterdi.

İÇ DİZAYN TASARIMINI DA YAPIYORUZ

İstediğiniz renk ve tasarımlarıyla her türlü dolap; mutfak, banyo dolapları, vestiyer, tv ünitesi vs. yapmakla kalmıyor; ev ve iş yerlerinin dekorasyon (iç dizayn tasarım), işini de yapıyor Beyaz Grup Mobilya.

3 BOYUTLU PROJEYE DÖKEREK TASARIMLARIMIZA HAYAT VERİYORUZ

Girişimci ruhuna sahip olan Mehmet Belgi; aynı zamanda yenilikçi, yaratıcı, hırslı ve  tuttuğunu koparan kişiliğiyle kalite ve hizmet öncülüğünde, müşteri memnuniyetini de önemsemektedir. Bu doğrultuda müşterinin anlattığı, istediği tasarım, mimarlar tarafından 3 boyutlu projeye dökülerek, müşteriye gösteriliyor ve o şekilde istenilen tasarıma hayat veriliyor.

İNDİRİM KAMPANYALARIMIZ DA BAŞLIYOR

Kaliteden ödün vermeyerek, hizmette ve yaptığı işlerde mahcup olmamayı hedefleyen Mehmet Belgi, bir ay sonra indirim kampanyaları uygulamasına geçecekleri müjdesini de, Batman halkına vermektedir.

KALİTE VE FİYATIMIZLA BATMAN’LA TERS ORANTILIYIZ

“Kalitemiz Batman şartlarının üstünde; fiyatlarımız Batman şartlarının altında!” sloganıyla fiyatların çok uygun olduğunu da pekiştiriyor Beyaz Grup Mobilya. dolayısıyla kalite ve fiyatlarıyla Batman’la ters orantılıdır Beyaz Grup Mobilya.

İNŞAAT SEKTÖRÜNDEN DALLANDIK

Bu işin, inşaat sektöründen dallandığını dile getiren Mehmet Belgi “İnşaat sektöründeyken, yapıları inşa etikten sonra, sıra mobilyaya geliyordu. ancak mobilya ihtiyacımızı dışardan karşılıyorduk. Çünkü o zamanlar Batman’da bu sektörde yok denecek kadar az yer vardı. Dolayısıyla bu Batman için büyük bir eksiklikti. biz bu sektörde de yani mobilya sektöründe de başarılı olabileceğimize inandık; o inançla bu sektöre de uzandık ve kendi üretimimizi başlattık.” cümlelerini sıralıyor. Belgi gözlemlerinden yola çıkarak, böylece mobilya sektörüne de el atmış oluyor.

DAİRELERİN İÇ DİZAYNINDA ÇALIŞIYORUZ

Proje bazında çalıştıklarını; örneğin bir dairenin bütün mobilyası, arzu edilirse iç dizaynında (zemin, tavan, duvar vs.) da çalıştıklarını belirten Beyaz Grup Mobilya kurucusu Mehmet Belgi, daireler için getirttikleri ithal kapılarıyla da Batman halkının hizmetindedir.

KURUMLARIN DA TASARIMLARINI CANLANDIRMAYA HAZIRIZ

Valilik ve rektörlük gibi kurumlarla da çalıştıklarını belirterek, kurumların da istedikleri renk ve tasarımlarını canlandırmaya hazır olduklarını dile getiriyor.

SERİ ÜRETİMİMİZLE  FARKLIYIZ

İthal makineleri ve seri üretimleriyle farklı olduklarını belirten Beyaz Grup Mobilya kurucusu Mehmet Belgi, böylece müşterilerini bekletmediklerini de dile getiriyor. Bunu da bir ayda 100-150 mutfak dolabı üretecek kapasiteye sahip olduklarını söyleyerek pekiştiriyor.

HİZMET İÇİN BEKLİYORUZ

Belgi, mobilya sektörünün kendini sürekli yenilemesi gerektiğinin de önemine vurgu yaparak, yenilikçi ve yaratıcı ruhuyla Beyaz Grup Mobilya öncülüğünde bu ilkede koşulsuz yürüdüğünü de ifade ediyor.

Sadece pazar günleri tatil yapan Beyaz Grup Mobilya, 30 elemanıyla belli bir düzen içinde; seri çalışma felsefesinde yürüyerek, 6500 metre karelik alanında, 08.00- 18.00 saatlerinde Batman halkına hizmet etmek için beklemektedir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?