YENİ YERLER

KUAFÖR İZZET’TEYİZ

“Yeni Yerler-Yeni Mekânlar” sayfamızda bu hafta, işinin ehli bir kuaför ile tanıştıracağım sizleri. Ziya Gökalp Mahallesi 80. Yıl Caddesinde hizmet veren Kuaför İzzet’e gidiyoruz.

KUAFÖR İZZET’TEYİZ
17-01-2017 19:30
Google News

Personeller tarafından güler yüzle karşılandığımız kuaför salonunda, ciddi bir inceleme yaptıktan sonra başlıyoruz sohbete…

HEDEF: YENİLİK

Küçük yaşlarda, ağabeyinden etkilenerek kuaförlük mesleğine ilgi duyan İzzettin Yılmaz, uzun yıllar İstanbul’da tecrübe edindi. İyi mekânlarda çalışıp meslekte kendini geliştirdikten sonra memleketi Batman’a gelerek kuaför salonu açtı. Uzun yıllardır Batman’da hizmet verdiğini söyleyen Durmaz “Kuaförlük, zahmetli bir sektör. Ben bu alanda yıllarca eğitim aldım. Yıllarca çalışıp tecrübe edindim. Edindiğim tüm tecrübeye rağmen kendimi her gün geliştirmeye devam ediyorum. Çünkü kuaförlük, yenilik isteyen bir meslek” dedi.

“İŞİMİZ SAÇ...”

Batı illerinde elit mekânlarda çalışıp bu alanda kendini geliştirme imkânı bulmuş kuaförümüz. Batman’da memnuniyeti üst seviyede tutmanın avantajını elde etmiş böylece. İşinin saç olduğunu söyleyen Sayın Durmaz “Saçta yenilik ve modernlik üzerine yoğunlaştığım için bu alanda iddialıyım. Saç tasarımı algısını Batman’da yaşatmanın gururunu yaşıyoruz. Bütün saç modelleri, bütün kesimler, iddialı saç modellerini burada rahatlıkla yapabiliyoruz” dedi.

“İDDİALI BİR EKİBİMİZ VAR”

Kuaför İzzet’te hijyenik ortamda ve tecrübeli bir personel kadrosu ile yeniliğin öncüsü olduklarını belirtiyor kuaförümüz. Tecrübeli bir ekiple çalışmanın avantajlarına dikkat çeken Durmaz “Hem şahsımın hem de burada çalışan bütün arkadaşlarımın edinmiş olduğu tecrübe, sektördeki iddialı konumumuzu üst seviyelere çıkarıyor. 60 metrekare alanda, 7 kişiden oluşan kadromuz ile Batman’ın en iyi kuaförlük hizmetini verdiğimize inanıyorum” dedi.

“ERKEKLER BU İŞİ SANATÇI RUHU İLE YAPIYOR”

Kadın kuaförü sektöründe erkeklerin daha başarılı olduğunu iddia ediyor Kuaför İzzet. Bu işi sanatçı ruhu ile yaptıklarını belirterek “Kadınları genel manada memnun etmek zordur. Hele işin içinde güzellik algısı var ise kadınlar, çok daha hassas oluyorlar. Tabi ki bu işi yaparken bunları göz önünde bulunduruyoruz. Kadın ruhundan anlayan erkeklerin, kuaförlük mesleğini daha hassas yapmaları da bundandır. Kuaför İzzet ekibi olarak güzelliğine düşkün, yenilik arayan, farklı saç tasarımlarını denemek isteyen ya da saç kesimine önem veren bütün hanımları bekliyoruz” diyor.

“BREZİLYA FÖNÜ YAPIYORUZ”

Brezilya fönü, Batman’da nadir salonlarda yapılıyor. Saçı uzun bir süre düz tutan bir işlem bu. Hassasiyet gerektiren bir işlem olduğu için bütün birçok kuaför salonu, buna yanaşmıyor. Ancak Kuaför İzzet, Brezilya gönünde de oldukça iddialı. Sayın Durmaz, konuyla ilgili olarak “Brezilya fönünde kullanılan 38–40 arası çeşit ürün var. Yalnız bilinçli olarak kaliteli ürünler kullanılırsa, kanserojen olmayan maddelerden uzak durulabilir. 

Bilinmedik Brezilya fönü kullanıldığı zaman hem yapan kişiye hem yaptıran kişiye, kanserojen madde temas edebilir. O yüzden güvenilir bir mekânda yapılması çok önemli. Saç, deniz ya da havuz suyuna temas ederse Brezilya fönü bozulabilir. Öbür türlü 1 ay boyunca sabit kalır. Rağbet çok var. 3 seanstan oluşuyor.  Saça zararı yok.

Aksine saça yararlıdır. İnsanlarımız zarar veriyor düşüncesiyle geri çekiliyor ama yaptıranlar da mutlaka çevrelerine tavsiye ediyor” dedi.

“GELİN HAZIRLIYORUZ”

Ağda, manikür ve pedikür işlemleriyle de hizmet veren Kuaför İzzet, nişan, kına, düğün ve balo gibi özel günlerde de hanımların yanında. Tesettürlü hanımlara en modern tasarımlar, saçı açık hanımlara ise en şık saç tasarımları ile kapılarını açan Kuaför İzzet, heyecanınızı paylaşmaya hazır. Özel günlerinizde yanınızda olmayı görev bilen bir ekip var burada…

“KENDİNİZİ İYİ HİSSETTİĞİNİZ KUAÖRE GİDİN”

Kuaför seçiminde hassas davranılması gerektiğini söyleyen Sayın Durmaz “Eline makas ve boya alınca ben kuaförüm diye geçinen yerlerden uzak durmalısınız. Çünkü saç, hem güzelliğinizi hem de sağlığınızı etkileyen bir durum.

Kullanılan saç boyaları, sağlığınızı tehdit ediyor olabilir. Batmanlı hanımlara çağrım, güvendikleri ve gerçekten kendilerini iyi hissettikleri mekânlara gitsinler. Kuaför İzzet olarak bu alanda iddialıyız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da memnuniyetinizi kazanacağımızdan eminiz” dedi.

SONSÖZ’E EKSTRA İNDİRİM

Saç kesim, fön, manikür, pedikür, gelin ve kına başı, dalga ve bukle işlemlerinin fiyatlarını sizler için tek tek inceledik. Fiyatların, zaten gayet uygun olduğunu gözlemledik. Gel gör ki Sonsöz’ün okurlarına ekstra indirim sözü almadan geçemezdik.  0488 212 92 96 Numaralı hattan randevu alabileceğiniz Kuaför İzzet’te, ekstra indirimlerden faydalanmak istiyorsanız Sonsöz’ün selamlarını iletmeyi sakın unutmayın…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete