YENİ YERLER

LARİSSA’YLA GÜLÜMSE...

Cildiyle ve saçlarıyla barışık olmak isteyenler, kilolarından kurtulmak isteyenler, botoks yaparak yıllara meydan okumak isteyenler, “yaptığım dövme amma da sıktı” deyip sildirmek isteyenler, tüyleriyle başı belada olanlar…

LARİSSA’YLA GÜLÜMSE...
14-09-2015 20:36
Google News

Sizler için hazırlandı bu sayfa. Zira güzellik arayışı hiiiç bitmeyen ve bakımına düşkün olanlar için iddialı mı iddialı bir mekândayız.

Yeni Yerler-Yeni Mekânlar” köşemiz için foto muhabirimiz Yusuf Kavak ile birlikte Turgut Özal Bulvarı Emniyet Müdürlüğü karşısı Safir Plaza kat:2 No:207’ye yolculuk yapıyoruz. 260 metrekare alanda hizmet veren Larissa Estetik ve Güzellik Merkezi’nde Mekân Sahibi Mehmet Yıldırım, Estetisyenler Tuba Güneş, Derya Karaalp, Revşen Tosun ve Burak Yalaz ile mekânda eliniz kolunuz olacak yardımcınız Berivan Epatay tarafından güler yüzle karşılanıyoruz.

MEHMET YILDIRIM’I TANIYORUZ

Mehmet Bey, 1986 yılında Batman’da doğmuş. Adnan Menderes Üniversitesi’nde sınıf öğretmenliği okumuş. Öğretmenlik yapmış geçici bir süre. Daha sonra sertifika almış, zihinsel engelliler eğitimine yoğunlaşmış. Zihinsel engelliler öğretmenliği yapmış ve rehabilitasyon merkezi açmış. Hizmet aldığı bir güzellik merkezi ile birlikte sektördeki bilgi kirliliklerini ve eksiklikleri görüp ilgi ve alakasını bu alana yoğunlaştırmış Mehmet Bey. Bölgede “güzellik merkezi” sektöründe ezberleri bozmak için de Larissa’yı açarak sektöre başarılı bir giriş yapmış.

LARİSSA “GÜLÜMSE” DEMEK

Larissa, Yunanca’da “gülümseme” anlamına geliyormuş. “İsmine nazır bir mekân” burası. Zira şık mı şık bekleme salonundan içeri girdiğinizde kırmızı ve gösterişli koltuklar karşılıyor sizi. Bembeyaz duvarlar, canlı perdelerle süslenmiş. Titizlikle tasarlanmış her köşe. Mekâna girdiğiniz ilk dakikalardan itibaren kendinizi burada özel hissedeceksiniz.

ERGANİ VE SİLVAN’DA DA ŞUBELERİMİZ VAR

Larissa, sektörün deneyimli ve markalaşma yolunda ilerleyen isimlerinden biri. Zira bundan önce Ergani ve Silvan’da da şube açmış. Ancak en kapsamlı merkezin Batman’da açıldığı bilgisini veriyor Sayın Yıldırım.

GÜZELLİK, MALİYETLİ İŞ” ALGISINI YIKACAĞIZ

18 Mayıs 2015’te Batmanlılarla buluştu Larissa. “Kuruluş amacını” açıklıyor Mekân Sahibi Yıldırım Bu sektörde bölgede yanlış bilinen şeyler var. Amacımız bunları ortadan kaldırmak. Üstelik güzellik merkezleri pahalıdır algısını yıkmak istiyoruz. Güzellik merkezlerine uzaktan bakıp, lüks ve pahalı görünüyor diyerek kaçan insanlara tam da istedikleri gibi bir merkez açtık. Kaliteden de asla ödün vermiyoruz

MEKÂNI GEZİYORUZ, KAVİTASYON ODASINDAYIZ

Mehmet Bey’le gerçekleştirdiğimiz mini sohbetten sonra merkezi geziyoruz. Kavitasyon Odasına giriyoruz ilkin. Kavitasyon, bölgesel incelme ve selülit giderme işlemi demek. Yapılan işlemlerden bahsediyor Estetisyenimiz Tuba Güneş Kilo vermede zorlandığınız bölgelere kavitasyon işlemi uygulanır. Çok özel bir cihazımız var. Bu cihazın bir başlığı, ses dalgaları ile yağı parçalar, ikinci başlığı ise boşalan yeri sıklaştırır. Parçalanan yağlar, bol su tüketimi ile vücuttan atılır. Gelen konuğumuz önce Bir diyetisyene yönlendirilir. Kilo vermeme nedeni tespit edilir. Diyet ve spor egzersiz programı hazırlanır. Konuğumuzun seans öncesi ve sonrası ölçüsü alınır. Buraya gelen bütün konuklarımız mutlaka ama mutlaka her seans en az 1 beden zayıflamıştır

SAÇ EKİMİ BAŞARIYLA YAPILIYOR

Larissa, bir güzellik merkezinde aradığınız bütün hizmetleri size verebilen ender mekânlardan biri. Batmanlı erkeklerin eksikliğini hissettiği seç ekim işlemi de başarılı bir şekilde yapılıyor burada. İstanbul’dan özel bir ekip getirildiğini söylüyor Mekân Sahibi Mehmet Bey “Saç ekim işlemi, profesyonel olmayan bir ekip ve hijyen olmayan bir ortamda yapılırsa istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir. Biz bu işlemi en iyi şekilde, başarılı ekibimizle yapmaktayız. Bu alanda elde ettiğimiz başarılar da bunun bir göstergesidir

LAZER VE İĞNELİ EPİLASYON İLE AĞDA DA YAPILIYOR

Lazerde Soprano Diod Ütüleme Epilasyon ile Candela Pro Alexandrite lazer epilasyon cihazları kullanılıyor. Bu cihazlarla tüylerinizin yüzde 90’ından fazlasından kurtuluyorsunuz, iğneli epilasyonda ise kalan ince ve sarı tüylerinize veda ediyorsunuz. Ağda işlemini soruyorum Mehmet Bey’e. “Ağda işlemini güzellik merkezimizin her bütçeye hitap eden bir merkez olduğunu kanıtlamak ve insanların buraya korkmadan gelebilmesini sağlamak için yapıyoruz. Hijyenik ortamda memnun edici sonuçlar alıyoruz” yanıtını alıyoruz.

PRP’NİN HİÇBİR YAN ETKİSİ YOKTUR

PRP işleminden açılıyor konu. Mehmet Bey “Kişiden alınan bir miktar kan, santrifüj işleminden geçirilerek plateletler ayrıştırılır. Elde edilen ayrışmış plateletler tedavi yapılacak bölgeye enjekte edilir. Kişiden alınan kan, saça ya da cilde enjekte edilir. Saç için uygulanırsa saç dökülmesini engeller cilde uygulanırsa bölgeye canlılık kazandırılır. Herhangi bir yan etkisi yoktur” bilgisini veriyor. Yani saçlarınıza türlü türlü şeyler deneyip milyarlar harcamaktansa hiçbir yan etkisi olmayan PRP’yi uygulayarak dökülmeyi kesiyoruz diyor Mehmet Bey…

BOTOKS VE LİPOFİLLİNG DE YAPTIRABİLİYORSUNUZ

Botoks ve dolgu işlemiyle kırışıklıklarınızdan kurtuluyorsunuz, göz torbalarınıza veda ediyorsunuz ve en önemlisi gençleşip dilediğiniz görüntüye kavuşuyorsunuz. Lipofilling işleminde ise vücut hatlarınız düzeltiliyor, yüzdeki yaşlılık çizgilerinin belirginliği azaltılıyor, dudaklar dolgunlaştırılıyor, zayıf yüzlere daha dolgun bir görüntü kazandırılıyor. Bu işlem, bir bölgeden alınan yağ dokusunun başka bir bölgeye dolgu enjekte edilmesi ile gerçekleşiyor.

DÖVME VE İZLER SİLİNİYOR

Güvenilir olmayan yerlerde dövme ve iz giderme işlemi yaptığınızda, lazer cihazı ile bölgeyi yaktıklarını göreceksiniz. Larissa’da dövme ve leke izlerini silmek için özel bir cihazımız sizleri bekliyor.

CİLT İŞLEMLERİNDE UZMANIZ

Cilt bakımı ve kimyasal peeling işlemlerinin de uzmanlıkla yapıldığı bilgisini veriyor Mehmet Bey ve ekliyorCildin tahriş olmasına bağlı olarak ciltte lekelenme ve çukurlar oluşur. Bu görüntüyü yok etmek için cilt bakımı veya kimyasal peeling yapılır” Ayrıca İspanya’dan getirtilen ve cilt bakımında kalitesi kanıtlanmış ürünleri de bu merkezde bulabiliyorsunuz.

CİHAZLARIMIZ FDA ONAYLI

Merkezde yapılan işlemlerin tümü birbirinden özel cihazlarla gerçekleştiriliyor. FDA onaylı ve patenli cihazlar, sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da da “en iyiler” arasında. Bu cihazların Batman’da ve bölgede başka hiçbir merkezde kullanılmadığını belirtiyor Sayın Yıldırım.

ERKEKLER DAHA ÇOK GELİYOR

Kadınların, güzelliğe ve bakıma çok düşkün oldukları söylenir durur. Larissa, bu algıyı da yerle bir etmiş. Zira bütün işlemlerin başarıyla yapıldığı bu merkez, erkekler tarafından daha çok tercih ediliyormuş. Larissa, bu yönüyle tam not alıyor bizden.

HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK

Bakım ve güzellik işlemlerinde kaliteli hizmet almak isteyenlerin Larissa’dan vazgeçmemesi gerektiğini söyleyen Mekân Sahibi Mehmet Yıldırım “Fiyatlarımızı her cebe hitap eden standartlarla belirledik. Herkesin korkmadan gelebileceği bir mekân yaptık. Bütün Batmanlıları bekliyoruz” diyor. Larissa’yı, haftanın 7 günü 09.00–19.00 saatleri arasında açık bulabilirsiniz.  “Güzellik merkezleri pahalı ve maliyetlidir” algısını yıkmak için hizmetinizde olan Larissa’ya 0488 215 05 00 numaralı hattan da ulaşabiliyorsunuz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete