YENİ YERLER

MOBİLYADA KADIN ELİ FORMİNİ’DE

“Can sıkıntısıyla boğuşuyoruz, keyifler maalesef yerinde değil, huzursuzluk içimizi büsbütün kapladı” diye sitem edenlerden misiniz?

MOBİLYADA KADIN ELİ FORMİNİ’DE
04-08-2015 14:16
Google News

O halde doğru gazete ve dosdoğru sayfadasınız. Zira bu haftaki “Yeni Yerler-Yeni Mekânlar” köşemizde gözünüzü gönlünüzü açacak bir mekâna götüreceğim sizleri. Gazetemizin eli, kolu, ayağı olan foto muhabiri Yusuf Kavak ile Gültepe Mahallesi Demokrasi Bulvarı Alıcı Park Sitesi Altı No:400/A’da hizmet veren Formini Nisa Mobilya’ya konuk olduk. Mekân Sahipleri Zeynep Nisa İnanç ve kardeşi İdris İnanç tarafından güler yüzlü bir şekilde karşılanıyoruz.

ÇİÇEK BAHÇESİ GİBİ

Batman’da bir kadın tarafından işletilen ilk ve tek mobilya mağazasıymış burası. Sohbetimiz sırasında edindiğim bu bilgi, Formini’nin gözümdeki değerini iki katına çıkarıyor şüphesiz. Hemcinsimi kayırmak gibi olmasın ama mağazanın başarısının arkasındaki neden de çıkıveriyor ortaya.

PRENSES YATAĞI İLE UĞUR BÖCEĞİ BEŞİK, FAVORİM

2 katlı mekânında 700 metrekare alanda hizmet veren Formini’de her şey titizlikle seçilip yerleştirilmiş besbelli. Mekânı gezerken bir sağa, bir sola kayıyor başımız. Lazer ışıklı prenses bebek yatağı ve fayton yatak, kız bebekler için favorim oluyor. Kapının girişinde sizi selamlayan uğur böceği yatak ise rüyaları süsleyecek cinsten. Eğer erkek bebeğiniz için yatak arıyorsanız Formini’de sizi bekleyen ve kırmızı arabadan esinlenerek tasarlanan Carmini’den asla vazgeçmemelisiniz.

BÜYÜYEN YATAKLARI ÇOK SEVECEKSİNİZ

Formini’de gördüğünüz hiç bir şey göründüğü gibi değil aslında. Nasıl mı? Şöyle ki tek kişilik yataklar iki kişilik yatağa dönüşüyor, bebek yatağı komidiye, beşikler tek el hareketi ile büyüyor... Anlayacağınız burada gördüğünüz, görebileceğiniz bütün ürünler, şekilde şekle girerek size sürprizler yapıyor. Böylece ürünlerin kullanım alanları, hayal ettiğinizden de fazla genişliyor.

BAZA VE YATAKLAR, KÜTÜPHANELİ

Son zamanların favori yatak ve bazaları ile internet ortamlarında tanışmışsınızdır mutlaka. Yatağa merdivenle çıkan çocuğunuz, hemen tavan kısmında ya da yatağın kenarında bulunan kütüphanesini, okuyacağı hikâye veya çalışacağı ders kitapları ile doldurabiliyor. Kitaplarla süslenen yataklar, çok ama çok iddialı... Üstelik burada gördüğünüz yataklar, yatak fuarının en fazla tercih edilen ürünleri olmuş. İstanbul, Düzce, Burs, İnegöl ve Kayseri’den gelen özel tasarımlı ürünler, eminim ki gönlünüzü fethedecek. Birbirinden şık tasarımlı bebek yatak ve beşikleri ile çocuk ve genç mobilyaları, demin de dediğim gibi gözünüzü, gönlünüzü açacak yeminle.

MUTFAK MOBİLYALARI GÖZ DOLDURUYOR

Mağazanın ikinci katında mutfak mobilyaları karşılıyor bizi. Cıvıl cıvıl renkleri ile göz dolduran mobilyaları teeeeek teeeek inceliyor ve hepsine tam not veriyorum. Masalar, sandalyeler ve köşelikler ile rahatlığın zirvesine ulaşacağınızdan eminim.

FİYATLAR GÖZÜNÜZÜ KORKUTMASIN

“Bu kadar şık tasarımlı, Avrupa standartlarında mobilya ürünleri cep yakar” diye düşünüyorsanız büyük bir yanılgı içindesiniz. Zira fiyatlar, hiç ummadığınız kadar uygun. Mağaza Müdürü Zeynep Hanım, fiyatlar karşısında verdiğimiz tepkiyi normal karşılıyor ve ekliyor “Buraya gelen bütün konuklarımız, fiyatları duyunca şaşkına dönüyor. Zira ürünlerimiz hem şık, hem Avrupa standartlarında ve TSE damgası ile hepsi sağlık koşullarına elverişli ve piyasadaki ürünlerin yarı fiyatına satılıyor. Yüksek kar değil, yüksek satış ilkesi ile çalışıyoruz. Ve iddia ediyoruz, burada gördüğünüz bütün ürünler, piyasanın yarı fiyatı değerindedir”

İKİNCİ MAĞAZAMIZI AÇIYORUZ

Evet, şimdi sıkı durun. Zira bu kadar titiz çalışan bir mağaza için verilebilecek en güzel müjdeyi veriyorum size. Formini Nisa, Gültepe Mahallesi Köprülü Kavşak yakınında ikinci şubesini de açmaya hazırlanıyor. Rapsodi Mağazası ile hizmet verecek olan ikinci mağazamızda da hizmette sınır tanımayacaklarının altını çizen Zeynep Hanım “Malının arkasında duran, satış öncesi olduğu gibi, satış sonrası hizmette de kendini kanıtlama çabasında olan ve kanıtlayan bir mağazayız. Hızla büyümemiz, bunun en büyük kanıtıdır. Bugün, kentteki bazı hastanelerin bebek odaları dahi bizim ürünlerimizle döşeniyor. Rapsodi Mobilyaları ile döşeyeceğimiz ikinci şubemizle de Batman halkının hizmetinde olacağız” diyor.

ÖDEMEDE KOLAYLIK SAĞLIYORUZ

Kredi kartına taksit imkânı ile ödemede kolaylık sağlayan mağazamızdan eliniz boş çıkmayacağınızdan çok ama çok eminiz. Mobilya alacaksanız, hiiiiç vakit kaybetmeyiniz, Formini Nisa’nın kapısını çalıp, Sonsöz’den sıcak bir de selam söyleyip, gönül rahatlığı ile alışverişinizi yapabilirsiniz...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete