YENİ YERLER

NİKAŞ’TA HER ŞEY BİR BAŞKA GÜZEL

Muhabirimiz Yusuf Kavak ile birlikte “Yeni Yerler ve Yeni Mekânlar” köşemiz için Batman sokaklarını adım adım gezmeye devam ediyoruz.

NİKAŞ’TA HER ŞEY BİR BAŞKA GÜZEL
07-07-2015 20:24
Google News

Hedefimizde bu hafta yine ihtişamı ile göz dolduran, çeşit çeşit ürünleri ile baş döndüren bir mekân var.

Turgut Özal Bulvarı Hotel İzgi Turan yanında bulunan ve 8 ay önce kapılarını siz Batmanlılara açan Nikaş Takı ve Aksesuar’dan içeri giriyoruz. Mekân Sahibi İhsan Şen ve abisi Nurettin Şen tarafından güler yüzle karşılanıyoruz.

KARDEŞLERİN BAŞ HARFİNDEN OLUŞAN BİR İSİM

Sohbetin derinliklerine kendimizi bırakmadan evvel, mekânı göz hapsine alıyorum, yetmiyor bütün takı ve aksesuarlar ile gözlükleri bir bir test ettikten sonra “Nikaş ne demektir?” sorusunu yöneltiyorum Şen kardeşlere. Mekân Sahibi İhsan Şen “Nikaş, hem Türkçe bir anlam ifade ettiği için hem de dört kardeşimin baş harfleri ve soyadımızın bir araya gelmesiyle oluşan bir anlam ifade ettiği için kullandığımız bir isim” yanıtını veriyor bize.

23 SENEDİR SEKTÖRDEYİZ

23 senedir sektörde olduklarını söylüyor Sayın Şen. Anlayacağınız epey deneyimli bir ekip ile karşı karşıyayız. Esnaflık tecrübesini, takı ve aksesuar tecrübesiyle birleştiren Şen, hizmette güleryüzlülüğün, “olmazsa olmaz ilkeler”den biri olduğunu söyleyerek taçlandırıyor tecrübesini.

MEKÂNIMIZDA NELER Mİ VAR?

Küpe takıntısı olan biri olarak Nikaş’ta ilkin takılara çarpıyor gözüm. Daha neler mi var burada? Her çeşit ve marka gözlük, çantalar, gümüş takılar ve aksesuarlar, tespihler ve kol saatleri... Hepsi de birbirinden şık ve gösterişli. Ürünlerini inceleyince modayı da takip ettiklerini anlıyoruz. Her zevke, her cebe ve her yaşa uygun ürünleri ile aslında Batman’da aranılan bir mekân burası.

İKİ ŞUBEMİZ VAR, PROFESYONELİZ

Sohbetimiz sırasında Nikaş’ın iki şubesi olduğunu öğreniyoruz. Meğerse Tekirdağ’da bu işi yaptıktan sonra ikinci şubeyi Batman’da açmış Şen kardeşler. 50 metrekarelik alanda, güler yüzlülük esasıyla konuklarına kendilerini özel hissettirecek bir mekân kurmuşlar.

ÇOCUKLAR DA DÜŞÜNÜLMÜŞ

Nikaş, 7’den 70’e herkese hitap eden bir mekân. Şöyle ki, genç ve orta yaş grubuna olduğu gibi, çocuklar için de ürünler mevcut burada. Çocuk gözlük ve saatleri ile aksesuarları, birbirinden cıvıl cıvıl, birbirinden rengârenk. Mekâna ayrı bir güzellik katmış bu ürünler.


GÖZLÜKLERİMİZ ORİJİNAL VE POLARİZE

Nikaş’ta en dikkat çeken şey, ürünlerindeki çeşitlilik. Gözlükleri bir bir deniyoruz ve kalite kontrol testini yapmayı da ihmal etmiyoruz. Mekân Sahibi İhsan Şen, en kaliteli ve tanınmış markalara ait gözlüklerin orijinal polarize ve Bakanlık onaylı olduğunu ayrıca 2 sene garantili olduğunu da vurguluyor gururla.

FARKIMIZ, KALİTE

“Batmanlılar, takıyı-süsü seviyor şüphesiz. Kentte sayısı hızla artan takı-aksesuar mağazaları buna işaret. Peki, sizin farkınız ne?” sorusunu yöneltiyorum mekân sahibine. Sayın Şen “Bizim yaptığımız işi herkes yapabilir ama önemli olan sattığımız her ürünün markası olmamızdır. Kesinlikle biz ürün aldığımız zaman kendi işyerinde sattığımız kendimiz kullanacakmış gibi alıyoruz. Kaliteyi tercih ediyoruz. Sattığımız üründe amacımız müşteriyi mağdur etmemektir. Ne kadar kâr ederiz düşüncesinden çok, ne kadar insan kazanırız düşüncemiz var. Bir insanın bizden mutlu ayrılması bizim için en büyük mutluluktur” sözleriyle sonlandırıyor sohbetimizi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete