YENİ YERLER

OTELCİLİK SEKTÖRÜNÜN YENİ YÜZÜ: ATLIHAN

“Yeni Yerler-Yeni Mekânlar” köşemiz için bu haftaki durağımız Atlıhan Park Otel oldu.

OTELCİLİK SEKTÖRÜNÜN YENİ YÜZÜ: ATLIHAN
31-07-2016 15:33
Google News

7 ay önce Ziya Gökalp Mahallesi Diyarbakır Caddesi’nde açılışı yapılan Atlıhan Oteli’nde,  güler yüzlü bir şekilde karşılanıyoruz. Otelin Genel Müdürü Murat Gürbüz, gazetemizin röportaj ekibini odasında ağırlıyor.  Otelin kuruluşu ve fiziki yapısı hakkında Sayın Gürbüz’den bilgi alıyoruz.

BATMAN’A MODERN BİR OTEL KAZANDIRILDI

Güneydoğu’nun turizm potansiyeli göz önünde bulundurularak yaklaşık 7 ay önce kurulan Atlıhan Park, kentte marka olunda yolunda ilerliyor. Bölgeyi ziyaret eden yerli ve yabancı turistlerin konaklama ihtiyacı hesaplanarak kurulan otelde rahat ve konfor son derece iyi durumda.  Otelin Genel Müdürü Murat Bey, otelin durumu hakkında bilgi verirken “Batman’da konaklama alanında bir boşluk vardı biz kurduğumuz bu muhteşem otel ile bu boşluğu gidermeyi amaçladık. Hem ticaret hem de insanlara hizmet etmek istedik. Batman’a modern bir otel kazandırdığımızı düşünüyoruz. Çünkü ilimiz hızlı gelişiyor ve böyle bir hizmete ihtiyacı vardı” diyor.

68 ODALI OTELİMİZDE 136 YATAK MEVCUT

Otelle ilgili teknik bilgileri Murat Beyden almaya devam ediyoruz. 3 bin 300 metre kare alanda kurulan otelimizin 68 odasında 135 kişinin ağırlanabildiğini öğreniyoruz. 2 kral odası bulunan otelde 14 personel çalışıyor.

KONUKLARIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR

Sohbetimiz sırasında, ülkede yaşanan olumsuz süreçlerden dolayı konaklama sektöründe durgunluğun yaşandığını öğreniyoruz. Buna rağmen otelde doluluk oranının zaman zaman yükseldiğini söyleyen Murat Bey, konukların memnuniyeti için çalıştıklarını ifade ederek “Konukların memnuniyetini sağlamak için hiçbir masraftan kaçınmayan otelimiz, daha iyi hizmet için çalışıyor.  Personellerimiz, katlarda, restoranda, servis, mutfak, çamaşırhane, güvenlik, ön büro ve teknik işlerde çalışıyor” diyor.

OTELDE HAMAM, SAUNA VE TUZ ODASI HAZIRLIĞI…

Otel, sadece konaklama değil, birbirinden önemli sosyal alanlarıyla da konuklarına hizmet vermeyi amaçlıyor. Genel Murat Gürbüz, hamam, sauna, tuz odası, restoran, fitness, gibi hizmetlere hazırlık yaptıklarının müjdesini veriyor.

SABAH KAHVALTISI 75 ÇEŞİT

75 çeşit kahvaltının ikram edildiği Atlıhan Park Oteli’nde şimdilik öğlen ve akşam yemekleri ikram edilemese de otelimiz, bu konuda büyük bir atılım yapma peşinde. Profesyonel aşçıların davet edildiği Atlıhan Oteli’nde yakın zamanda lezzetli öğlen ve akşam yemeklerinin ikram edileceğini açıklayan Sayın Gürbüz “Bu bölgeye ziyaretçi olarak gelen insanlarımız kahvaltıya önem veriyor. Biz de bu düşünce ile kahvaltı çeşidimizi yüksek tutuyoruz. Çeşidimiz bazen 75 ve üstüne de çıkıyor. Otel yeni olduğu için sıcak yemek servisi yapılmıyor ancak önümüzdeki süreçte bu hizmeti de vermeye başlayacağız. Kahvaltımız, (açık büfe) olarak konukların hizmetinde. Burada onlarca çeşit kahvaltı bir arada. Profesyonel aşçılarımız geldiği zaman lezzetli öğlen ve akşam yemeklerimizle de hizmetin çıtasını yükselteceğiz” ifadelerini kullanıyor.

KONFERANS SALONU HALKA AÇIK

Otelin 200 kişilik toplantı salonu, etkinlik ve aktiviteler için kapılarını Batmanlılara açıyor. Otelin 200 kişilik konferans salonuna ilişkin bilgi veren Sayın Gürbüz “Profesyonel ses sistemi, konuşmacı kürsüsü, projeksiyon ve perdesi mevcut. Sadece otelin konuklarına değil, Batman halkına da düğün, nişan, kına törenlerinde, seminer veya konferans etkinliklerinizde veyahut özel-iş toplantılarınızda kapılarımızı açıyoruz” diyor.

KONUKLAR, KENDİLERİNİ ÖZEL HİSSEDİYOR

Odaların konfor ve tasarımından bahseden Murat Bey “Bütün odalarımız özenle hazırlanmış durumda. Kral odası epey bir ihtişamlı ve oldukça güzel.  Büyük odalar, genelde çocuklu aileler için tercih ediliyor. Bütün odalarda, LCD TV, direkt telefon, kablosuz internet WİFİ, TV yayını, saç kurutma makinesi, merkezi sıcak-soğuk klima, isteğe bağlı yastık tercihi bunun gibi birçok hizmet mevcuttur” ifadelerini kullanıyor.

TUR OPERATÖRLERİYLE ANLAŞMAMIZ VAR

Kültür ve inanç turizmiyle yerli ve yabancı turistler tarafından ziyaret edilen bir şehir Batman. Bunun bilincinde olarak yurtdışından birçok tur operatörü ile anlaşmalar yaptıklarını belirten Genel Müdür Gürbüz, gelen turistleri de ağırladıklarını dile getiriyor.

“OTELİN TANITIMI İÇİN FUARLARA KATILACAĞIZ”

Yeni bir otel olmasına rağmen kısa sürede iyi yol kat ettiklerini ifade eden Sayın Gürbüz “Otelimizi yapılacak her fuara katılarak tanıtım çalışmalarını yapacağız. Bunun için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız. Ekip olarak bunun için her zaman çalışıyoruz” diyor.

“EN BÜYÜK FARKIMIZ; GÜLERYÜZÜMÜZ”

Atlıhan Otel’de müşteri memnuniyeti ilk sırada… Sayın Gürbüz, Atlıhan’da güler yüzle hizmet verdiklerini belirterek “Otelimizin güler yüzlü personellere sahip olması, güvenli yer olması, kaliteli hizmet, insan ilişkileri, temizliği ve konforu, gizi farklı kılıyor. Uzun yıllardır bu sektördeyim. Baba mesleğimi, edindiğim tecrübe ve deneyimlerle taçlandırdığımı düşünüyorum. Bu alanda Batman’ın en iyisi olacağız” diyor.

GİTTİK, GÖRDÜK, BEĞENDİK

7 ay önce Ziya Gökalp Mahallesi Diyarbakır Caddesi’nde açılışı yapılan Atlıhan Park Oteli, siz değerli okurlarımız için didik didik ettik. Otelimiz, konfor, estetik ve hijyen konusunda 1 numara. Otelimizi www.atlihanparkotel.com.tr’den inceleyebilir, 0488 214 44 25–24 no’lu hattan ise bilgi edinebilirsiniz. Fiyat konusunda sizi epey memnun edecek olan Atlıhan Otel’e Batman Sonsöz’ün selamlarını ileterek ekstra kampanya ve indirimlerden de faydalanabilirsiniz…

,

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete