YENİ YERLER

SİZ HAYAL EDİN, MOOD GERÇEKLEŞTİRSİN

SİZ HAYAL EDİN, MOOD GERÇEKLEŞTİRSİN

SİZ HAYAL EDİN, MOOD GERÇEKLEŞTİRSİN
17-03-2020 18:38
Google News

Bu hafta Yeni Yerler, Yeni Mekânlar köşemizde
Henüz 14 Şubat 2020 tarihinde açılmış,
Çiçeği burnunda,
Enerjik,
Dinamik,
Cıvıl cıvıl bir mekâna götüreceğim sizi.
Kültür Mahallesi Valilik Binası arkasında bulunan
Mood Çiçek, Çikolata&Organizasyon’un konuğuyum.
Gözümü alamıyorum raflardan, duvarlardan,
Köşe bucak rengârenk,
İç açıyor. 
Mekân İşletmecisi Aydın Çetin, 
Genç,
Güler yüzlü,
İlgili.
Müşteri memnuniyetini önemseyen bir esnaf.

MODUNUZU DEĞİŞTİREN BİR MEKAN TASARLANMIŞ

Mood, mod’dan geliyor. Modunuzu değiştirecek, ufkunuzu açacak, vizyonunu geliştirecek bir mekan olduğunu, henüz içeri girdiğiniz ilk anda hissettiriyor size. Şık ve ilginç tasarımdaki ürünler, duvarlarda oluşturulan şık raflarda sıralanmış. Çevrede balonlar uçuşuyor, rengârenk. İçinizi açarak gerçekten de modunuzu değiştiriyor bir anda.

ANLAMLI GÜNDE AÇILDI

Mood, tam da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sürpriz bir şekilde açıldı Batman’da. Henüz yeni bir mekân ama sahibi Aydın Bey, tecrübeli. 18 yıllık bir deneyimi var bu sektörde. Tüm tecrübesiyle şimdi Mood’da.

NELER YOK Kİ…

Mood Çiçek, Çikolata&Organizasyon’da yelpaze çok ama çok geniş. Kına, nişan, düğün, doğum günü, yıl dönüm, tören, açılış, bebek diş günleri, okul mezuniyetleri, kokteyller, resmi tören ve etkinlikler, aklınıza gelebilecek her şeye açık bir mekân. Bu etkinlikler için süsleme yapıyor, ortam hazırlıyor, çikolatalar yapıyor, çiçek ve aranjmanlar yapıyor… Dilediğiniz şekilde ortam süslemeleri, dilediğiniz şekilde çikolatalar, dilediğiniz şekilde çiçek ve aranjmanlar… Daha ne olsun? Siz hayal ediyorsunuz, Mood fazlası ile yapıyor.

YÜZLERCE ÇİÇEK ÇEŞİDİ

İç açıcı mekânımızda aksesuar ve süs aparatları, sarmaşık, orkide, gül, salon ve kauçuk gibi çiçek âleminin onlarca çeşidini bir arada görebiliyorsunuz. Çiçekler, İstanbul, Yalova, Isparta’dan özel koşullarda Batman’a getiriliyor, özel depoda muhafaza ediliyor. Buket, yapay çiçekler, tiranyum, canlı saksı çiçekleri mevcut. Mavi gül, sarı gül, kırmızı gül, pembe gül, karanfil, papatya, orkideler muhteşem.

ÇİÇEKLERE ŞEKİL VERMEK, ONLARIN İŞİ

Batı illerinden getirilip, depolarda muhafaza edilen çiçekler, burada profesyonel personel Uğur İnci’nin elinde öyle bir şekle giriyor ki şaşırmamak elde değil. İçinden çikolata çıkan buketler, ilginiz aksesuarların içine yerleştirilen çiçek demetleri, sürprizler yaşatıyor.

CANLI ÇİÇEKLERE İLGİ ÇOK FAZLA

Mood, açıldığı günden ilk günden beri yoğun bir şekilde canlı çiçek satışı yapıyor. Mood’un Sahibi Aydın Çetin, seviniyor bu duruma. “Batman’da çiçek kültürünün gelişmesi, iyiye işaret” diyor ve ekliyor “Batman’da çiçek kültürünün geliştiğini anlatıyor Artık eşe, dosta, sevgiliye çiçekler alınıyor. Hasta ziyaretlerine bile artık çiçek götürülüyor. Eskiden hasta ziyaretlerine kola alınırdı, şimdilerde ise çiçek alınıyor. En çok gül ve saksı çiçekleri rağbet görüyor.  Yapay çiçek yerine canlı çiçeklerin tercih edilmesi de güzel gelişme” 
Ve son olarak, Batmanlıların en fazla tercih ettiği çiçek de kırmızı gülmüş…

ÇİKOLATALAR MARKA

Mekânda hazırlanan çikolatalar da özel. En kaliteli çikolatadan yapılıyor her biri. Özel şekillerde, çok özel ambalaj ve kutularda satışa sunuluyor. Çikolatalarla isimler yazılıyor, duygularınız bu çikolatalara işlenebiliyor, en özel günlerinizi bu çikolatalarla ölümsüzleşiyor.

SİZ HAYAL EDİN, MOOD GERÇEKLEŞTİRSİN

Mood’da çiçek ve çikolata çeşitlerinin yanında organizasyon hizmeti de kusursuz. Organizasyon işlerinde sizin istediğinizden çok daha fazlasını sunuyor Mood.

FİYATLAR ŞOK…

Çiçek, çikolata ve organizasyon sektöründe fiyatlar epey yüksek, biliyorum. Mood’un benim için cazip kılan en önemli yanlarından biri uygun fiyatları. Çiçek buketleri, canlı çiçek, saksı çiçekler ve çikolatalar, piyasa ortalamasının neredeyse yarısı. Organizasyon işlerinde alacağınız fiyatlar ise adeta şoke ediyor. Çünkü tahmin edemeyeceğiniz kadar uygun…

HER GÜNE ÖZEL KAMPANYA…

Fiyatları zaten uygun olan Mood’da, her özel gün ve haftaya özel kampanya ve indirimler de uygulanıyor. 0541 807 31 23 numaralı hattan ulaşabileceğiniz Mood’da Batman Sonsöz’ün selamını ileterek sürpriz ve ekstralardan faydalanabilirsiniz. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete