YENİ YERLER

TÜRKİYE’NİN TEK YERLİ PİZZASI

TÜRKİYE’NİN TEK YERLİ PİZZASI

TÜRKİYE’NİN TEK YERLİ PİZZASI
23-10-2014 15:52
Google News

Fast food yiyecekler görünümleri ve lezzetleri nedeniyle son zamanlarda çocuk olsun yetişkin olsun insanların en sık tercih etmeye başladıkları yiyecekler olmaya başladı.

İşte biz de bu nedenle bu hafta fast food yiyecekler yapan bir mekanı sizlere tanıtmak istedik ve “Pizza Pizza” ya konuk olduk. Mekan müdürü Ramazan Sevik eşliğinde, başlıyoruz mekanı tanımaya.

TÜRKİYE’NİN TEK YERLİ PİZZASIYIZ

Batman Park ikinci katta olan Pizza Pizza, 28.09.2012’de hizmete açılıyor.

Kurumsal bir firma olan Pizza Pizza’nın merkezi İzmir’dir. Pizza Pizza’nın özelliği ise kurumsal anlamda Türkiye’nin tek yerli pizzası olmasıdır.

KURUMSALLIĞIN BİLİNCİNDEYİZ

Kurumsal çalışmanın işleyişini sorduğumda Ramazan Sevik’ten “Şüphesiz kurumsal çalışmanın verdiği sorumluluklar vardır. Bizim de bu doğrultuda profesyonelleşme çabamız vardır. Aynı zamanda disiplinli ve temiz olma çabasındayız. Firma formatının dışına çıkamayız. Tabi firma, bu doğrultuda Batman’ın damak tadını, nelerden hoşlandığını bize soruyor. Tüm bunları göz önünde bulundurarak bir konsept hazırlıyor. Biz de o konsepti sunuyoruz Batman Halkına.

Mesela biz Batman Halkı ete düşkünüz. Firmaya bunu bildirdik. Havaların soğumasıyla birlikte, kavurmalı pizzamızı da Batman Halkı’na sunmaya başlayacağız.” Yanıtını alıyorum.

Temel şartları, hijyen, lezzetli, temiz ve ekonomik şartlarda hizmet vermek olan mekan, pizza ve hamburger çeşitlerinin yanı sıra sıcak ve soğuk içecekleri de siz Batmanlılara sunmaktadır.

30 ÇEŞİT PİZZA BURADA

Pizza çeşitlerine gelince; karışık, (karışık pizza yedim ve tadına bayıldım) tonbalıklı, pastırmalı, köfteli, Meksiko, bodrum bodrum, (dönerli) sucukçu, spesial, ve vejeteryan pizzayı burada ağız tadıyla yiyebilirsiniz. (bunlar, mekanda pişirilen 25-30 pizza çeşidinden sayabildiklerim sadece)

EV VE İŞYERLERİNE DE SERVİZ YAPIYORUZ

Servis edilen tüm bu ürünler, günlük olarak hazırlanmakta olup, lezzetli, kaliteli ürün, uygun fiyat ilkesi temel hizmet anlayışıdır. Haftanın her günü yazları 10.00-23.00; kışlarıysa 10.00-22.00 saatlerinde açık olan mekan, ev ve işyerlerine de servis yapmaktadır.

ŞAMPİYON MENÜ

Menü çeşitlerinden en çok tüketilen “şampiyon menü” de ise; parça pizza, 4 soğan halkası, (soğan halkasını ben yedim, gerçekten lezzetli) 4 nugget, 3 fingers, patates ve kola var.

Enfes tadıyla pizzayı bir güzel yediniz, doydunuz. Mekanın hizmeti bitmiyor. Pizza Pizza, tatlı keyfinizi de unutmuyor ve dilerseniz vazgeçilmezleri arasında olan sufleyi ( sıcak akıcı çukulatalı kek) sizlere sunuyor.

HEDEFİMİZ BÜYÜMEK

Daha önce sağlık sektöründe çalışmanın verdiği alışkanlık ve bilinçten dolayı  hijyene fazlasıyla önem veren Ramazan Sevik “hedefimiz, kurumsal olarak kalitemizden ve çizgimizden ödün vermeden zincirleşmeye gitmektir” sözleriyle kulvarı genişleteceklerini belirtiyor.

GELEN HOŞ VAKİT GEÇİRİYOR

Farkınız nedir, neden tercih ediliyorsunuz, diye sorduğumda Sevik “Pizza Pizza, kurumsaldır. Markadır. Bunun verdiği bir güven vardır. Dolayısıyla insanlar, buna istinaden bizi tercih ediyorlar. Bunun yanı sıra Pizza Pizza’nın kendine has damak tadı var. Hijyene çok önem veriyoruz. Çünkü hijyenin olmadığı yerde sağlık da olmaz. Personelimizin gülen yüzü ve ilgisi eşliğinde hızlı servisimiz var. Bunların dışında mekan olarak yerimiz çok güzel. Terasımız var.  Nezih bir yer. Ortam güzel. İnsanlar gönül rahatlığıyla gelip burada karnını doyuruyor. Tatılısını yiyor. Dostlarının sohbeti, muhabbeti eşliğinde kahvesini, çayını içiyor ve güzel vakit geçiriyor. Yani karnını doyurmanın yanı sıra, hoş vakit geçiriyor burada insanlar. O yüzden tercih ediliyoruz.” Karşılığını veriyor.

HER BÜTÇEYE HİTAP EDİYORUZ

Ramazan Sevik’e merak edip fiyatları da soruyorum. Sevik, fiyatlarının uygun olduğunu, tutulmalarının bir sebebinin de bu olduğunu dile getiriyor. Zaman zaman indirim kampanyaları da uyguladıklarını belirten Ramazan Sevik, Pizza Pizza’nın bütçeleri zorlamadığını dolayısıyla her bütçeye hitap ettiğini de sözlerine ekliyor.

İLKEMİZ HİZMETTE KUSUR ETMEMEK

İşini tam anlamıyla özümseyen ve benimseyen Ramazan Sevik, bununla ilgili bir anısını da bizlerle paylaşmak istiyor. Mağaza müdürü Sevik “bizim merkezden gelen koordinatörler, müdürler vs. ile eğitimlerimiz oluyor. Bu eğitim dönemlerinde bazen müşteri gelince ben arka taraftan gidip pizza hamuru açıyorum. Müdürler ‘buranın müdürü nerde’ diye sorunca ben hamurlu ellerimi kaldırıp buradayım, diyorum. Yani hiçbir zaman ast üst ilişkisine takılmadım. Her zaman hizmette kusur etmemeyi ilke edindim.” cümlelerini sıralıyor.

BATMAN BİZİ ÇABUK BENİMSEDİ

Ramazan Sevik’e fast food’un riskli bir yiyecek olduğunu; belli bir kitleye, bir kesime hitap ettiğini dolayısıyla bu işe giriştiklerinde korkuları olup olmadığını sordum. Sevik “bunları göz önünde bulundurduk tabi. Ancak beklentilerimizin çok üstüne çıktık. Batman, bizi çabuk benimsedi. Hızlı alıştı. Her kesimden, her yaş grubundan konuklarımız oluyor. Demek ki Batman’ın beklentilerine cevap verebiliyoruz.” Karşılığını verdi.

MÜKEMMEL BİR AMBİYANS

Bu nezih mekanın taş duvarlarında zemin, kahverengi düşünülmüş. Yine kahve sandalyeler, krem masalarla tamamlanmış. Sandalyelerdeki firmanın da renkleri olan kırmızı ve turuncu renklerle dekora hareketlilik kazandırılmış.

Terastaki krem zemin ve taş duvarlarla; kahve masa ve krem sandalyelerle mükemmel bir ambiyans yaratılmış.

FARKLI LEZZET ARAYANLARIN ADRESİ

Pizza Pizza! Benzersiz, iyi ve farklı bir lezzet ihtiyacı hissedenlerin aradığı adrestir. Eğer sizler de farklı tat, farklı lezzetler arıyorsanız nereye gideceğinizi biliyorsunuz artık. Batman Park ikinci katta olan Pizza Pizza, 20’ye yakın personeliyle sizleri karşılamak için bekliyor.

Afiyet olsun…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Mayıs 2024 e-gazete