YENİ YERLER

YEMEK SEKTÖRÜNÜN İDDİALI İSMİ: HANZADE

“Yeni Yerler-Yeni Mekânlar”

YEMEK SEKTÖRÜNÜN İDDİALI İSMİ: HANZADE
18-10-2016 18:10
Google News

köşemiz için lezzet dolu bir mekâna gidiyoruz. Gültepe Mahallesi Salon Elit yanında hizmet veren Hanzade Ocakbaşı’nın konuğu oluyoruz. Mekân Sahibi Sezer Azrak ile birlikte başlıyoruz mekânı tanımaya.

ÇİÇEĞİ BURNUNDA MEKÂN…

160 metrekare alan üzerinde hizmet veren Hanzade Ocakbaşı’nın, yaklaşık 2 ay önce hizmete açıldığını öğreniyoruz. Çiçeği burnunda mekânımız, tecrübeli kadrosu ile aynı anda 100 kişiyi ağırlayabiliyor. Öte yandan mütevazı dekorasyonu ile de size “ev sacıklığı”nı hissettiriyor.

CİĞER, PİRZOLA, KARIŞIK IZGARA, MERCİMEK VE PAÇA…

Hanzade Ocakbaşı’nda “ne yemeliyim?” diye düşünmeye fırsat kalmıyor. Çünkü ızgaradan gelen enfes kokular, aklınızı cezp ediyor adeta. Lezzetinden ödün vermeden pişirilen ciğer yemeği, Adana ve Urfa kebabı, tavuk şiş, kanat, özel soslarla harmanlanan patlıcanlı kebap, vali kebap, pirzola, kuşbaşı ve karışık ızgara ve tavuk döner bulunduğu menü, içinizi açıyor. Izgara dışında bir şey mi yemek istiyorsunuz? O halde mercimek ve (sarımsaklı-sarımsaksız) paça çorbası tam size göre… Yemeğin yanında ikram edilen salata ve içecekler ise lezzeti had safhaya çıkarmaya yetiyor.

YEMEKLER, VEYSEL USTA’NIN ELİNDE PİŞİYOR

Zengin menüsü ile damağınızda lezzet bırakacak olan Hanzade Ocakbaşı, pişirdiği bütün yemek çeşitlerinde ise iddialı. Nereden geliyor bu “kendine güven?” diye sormadan edemiyorum. Sayın Azrak “Hanzade’de bütün yemekler, 30 yıllık Veysi Usta’nın elinde pişiyor. Özel sosları, kendine has yemek pişirme usulleri ve elinin lezzetiyle 30 yıldır bu sektörde olan Veysel Ustamız, bu sektörün en iyisi” diyerek rakiplerine meydan okuyor.

10 TECRÜBELİ PERSONELLE HİZMET VERİYOR

Hanzade Ocakbaşı’nda tecrübeli ve güler yüzlü bir personel kadrosu tarafından karşılanacaksınız. Müşteri memnuniyetinden ödün vermediklerini söyleyen Sayın Azrak “Hanzade Ocakbaşı’nda tecrübeli 10 personelimiz bulunmaktadır. Personellerimiz, gelen müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlamaktadır” diyor.

BİR GECE YARISI ACIKIRSANIZ…

Hizmette sınır tanımayan bir mekândayız. Çünkü bir gece yarısı acıktığınızı hissettiğinizde, rahatlıkla arayabileceğiniz bir yer burası. Sabahın 08’inde güne “merhaba” diyen Hanzade Ocakbaşı, gecenin 2’sine kadar hizmetinizde.

TOPLU YEMEK PİŞİRİLİR, ESNAF VE ÖĞRENCİYE İNDİRİM YAPILIR

Hanzade Ocakbaşı, hesap yapmadan rahatlıkla yemek yemeye gidebileceğiniz bir mekan. Esnafa ve öğrenciye özel indirimler uygulanıyor burada. Sayın Azrak “Toplu yemek pişirip ev veya işyerleri ile düğün salonlarına ya da toplantılara gönderebiliyoruz. Ayrıca esnaf ve öğrencilerimize özel yemek pişirip uygun indirimlerle ikram ediyoruz. Amacımız esnaf dostlarımıza ve öğrenci kardeşlerimize yardımcı olmak. Ayrıca gelen müşterilerimize sınırsız çay ikramı yapılmaktadır. Tüm Batman halkını bu lezzeti tatmaya bekliyoruz” diyerek tam not alıyor bizden.

TERCİHİMİZİ HANZADE’DEN YANA KULLANIYORUZ

Ev veya işyerlerine sipariş ulaştıran Hanzade, Batman Sonsöz’ün okurlarına da bundan böyle indirimli yemek ikramında bulunacak. 0488 221 18 31 ve 0545 624 14 31 ve no’lu hattan ulaşabileceğiniz Hanzade’ye, Batman Sonsöz’ün selamlarını ileterek ekstra lezzet ve indirimlerden faydalanmayı unutmayın…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete