YENİ YERLER

YENİ NESİL LOKANTACILIK; ZİYADE…

“Yeni Yerler-Yeni Mekânlar” köşemizde bu hafta, çiçeği burnunda, lezzet kokan bir mekânı tanıtacağız. Belde Mahallesi 3259 Sokak’ta, Ziyade Et Lokantası’nın konuğuyuz.

YENİ NESİL LOKANTACILIK; ZİYADE…
23-04-2018 22:40
Google News

MEKÂN, İÇ AÇIYOR

Tasarımı ile Ziyade, iç açan, göz dolduran bir mekân. 3 katlı binası, mavi dış cephe boyası ile ilgi çekiyor. Bahçesi yemyeşil… 3 katlı binanın her köşesi, özenle dizayn edilmiş. Renkli masa ve koltukları, canlılık katmış. Duvar ve tavanlarındaki yaratıcı tasarımlar, farklı bir konsept kazandırmış. Mutfağını, lavabolarını, inceliyoruz. Hijyen, ön planda…

TECRÜBELİ BİR İSİMLE KARŞI KARŞIYAYIZ

Mekân Sahibi Emin Karabadan, ilgiyle karşılıyor bizi. Babasından devraldığı mesleği, 25 yıldır sürdürüyor. Dubai, Azerbaycan, Rusya ve Avrupa’yı gezmiş, buralarda da mesleğini icra etmiş, edindiği tecrübelerle Batman’a dönmüş, 1 ay önce, Ziyade’yi açmış. O anlatırken siz fark ediyorsunuz; tecrübeli bir işletmeci…

YENİ NESİL LOKANTACILIK

Karadaban,  yeni nesil lokantacılıktan bahsediyor konuşmasında ve ekliyor “En iyisini yaptım, başarılı olacağıma inanıyorum. Yurt dışındaki bilgi ve becerilerimi, burada kullanacağım. Batman’a, yeni nesil lokantacılığı getirdim. Eskiden yemek, sadece karın doyurmak içindi ama şimdi yemek denince akla, şov, lezzet, sunum geliyor. Biz de bunların tümünü toplayıp farklı bir konsept ortaya koyduk”

TECRÜBELİ BİR EKİPLE HİZMET…

Ziyade, 6 bin metrekare alan üzerinde, tecrübeli bir ekiple, müşterilerini ağırlıyor. Müşteri memnuniyeti ilkesi üzerine kurulduklarını belirtiyor İşletme Sahibi Emin Karadaban.

ŞEHRİN GÜRÜLTÜSÜNDEN UZAK…

Ziyade Et Lokantası, şehir merkezi ve trafik gürültüsünden uzak, yemyeşil bir bahçenin ortasında kurulu mekanda yemek yeme lüksünü sunuyor müşterilerine. Karadaban “İnsanlar buraya sadece karınlarını doyurmak için değil, stresten kurtulmak, günün yorgunluğunu atmak ve ailesiyle huzurlu bir zaman geçirmek için gelecek” diyor.

MENÜDE NELER YOK Kİ…

Lezzetli bir menü oluşturan Ziyade Et Lokantası, güveç, haşlama, mantar, fırın ağzı, sebzeli kebap, hünkârbeğendi, perde pilav, adana, sade, domatesli, beyti, kuşbaşı, kemikli, spesial beyti, karışık, vali kebabı, saç tava, lahmacun; kuşbaşılı, kıymalı, kaşarlı pide çeşitleri, döner, İskender, içli köfte ve daha sayamadığımız onlarca yemek çeşidi ile hizmette… Yemekler, usta bir aşçı tarafından titizlikle hazırlanıyor ve eşsiz bir sunumla masanıza konuyor. Yemeklerimiz, tatlı ve içecek çeşitleri ile taçlandırılıyor.

“TATLIDA DA İDDİALIYIZ”

Ziyade, yemekte olduğu gibi tatlıda da iddialı. Künefe çeşitlerinden cennet çamuru, elida, paşa, fıstıkzade, ceviz paşası ile Antep Katmeri, kuru pasta, yaş pasta, sütlü tatlılar ve sütlü tatlılar, Usta Veysel Yalçın tarafından özenle pişiriliyor

FİYATLARDAN KORKMAYIN

Hijyeni, lezzeti ve kalitesiyle dikkat çeken mekânımız, her gün 09.00–00.30 saatleri arasında hizmet veriyor. Aile bölümü, geniş salonu ve bahçesiyle bu seçkin mekân, her kesime hitap ediyor. Çocuklar için bahçede kurulu olan oyun parkı, rahatlıkla yemek yemenize de olanak sağlıyor. Mekânın sadece fiziksel yapısı değil, fiyatları da her kesime ve her bütçeye uygun.

BATMAN İKONU İLE TAKDİR TOPLUYOR

Batman’da büyük eksikliği hissedilen “Batman” yazılı ikon, Ziyade’nin hemen girişinde. İşletmeci Karadaban, sosyal bir sorumluluk üstlenmiş ve Batman İkonu’nu, işletmesinin girişine konuşlandırmış. Burada hatıra fotoğrafları çekebiliyor, Batman havasını derinlemesine teneffüs edebiliyorsunuz. İkon, şimdiden Batman’da takdir toplamış durumda…

SONSÖZ’DEN SELAM İLETİN…

Herkesin mutlaka gezip, görmesi ve tatması gereken bir mekan burası. Kendinizi özel hissedebileceğiniz ender yerlerden biri. Sosyal medyadan takip edebileceğiniz mekâna 0488 221 34 34 numaralı hattan ulaşabilir, Sonsöz’ün selamlarını ileterek bazı sürprizlerden faydalanabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
3 Nisan 2024 e-gazete