YENİ YERLER

“MESLEĞİME AŞIĞIM”

Batman’ın kuaför sektöründe yıllardır bilinen bir markasıdır Kuaför Köşk Hasan. Yeni Yerler-Yeni Mekânlar sayfamız için, yeni yerinde (3 ay önce taşındı) ziyaret ediyoruz kendilerini.

“MESLEĞİME AŞIĞIM”
18-04-2018 21:50
Google News

GÖZE HİTAP EDECEK ŞEKİLDE TASARLANMIŞ

Golden Plaza’nın 1. katı 104 numaralı salonda ağırlıyor konuklarını. Ferah ve göze hitap eden bir tasarım uygulanmış mekâna. Tavanlarda şimdinin modası olan halat ve avizeler kullanılmış. Duvarı, parke taşlarını anımsatan parçalarla döşenerek, antika görüntüsü kazandırılmış. Pencere kenarındaki renkli koltuklarda oturuyoruz. Perdemiz, Kuaför Köşk Hasan markasını taşıyor. Saç yıkama aparatlarını, ağda salonunu, havlularını kontrol ediyoruz. Her yer pırıl pırıl…

BATMAN’DA KESİNTİSİZ 28 SENELİK KUAFÖR…

Kahvemiz gelene kadar Hasan Durmaz’la sohbete başlıyoruz bile… Köşk Hasan olarak tanınıyor kendisi. Dedim ya, yılların kuaförü… 5 yıl kadar İskenderun’da yapmış bu işi. Sonra hoooop Batman’a. Tam 28 yıldır bu kentte saç kesiyor, boya yapıyor.

KUAFÖRLÜK, SANATLA EŞDEĞER…

Mesleğe ilgisinin nasıl başladığını anlatınca, işine olan aşkını da görmeye başlıyorsunuz Köşk Hasan’ın. Kuaförlüğü, sanata benzetiyor ve diyor ki “İlkokul bitti. Okuldan soğudum. Babam, bir arkadaşının yanına çırak olarak yerleştirdi beni. Baya ilgi de duymaya başladım. Saç kesmek, sanat yapmak gibi… Hele yaptığınız kesim, birini mutlu edip, gülümsemesine yol açıyorsa, tarifi yok. Ustalık falan derken, kendi işyerimi açtım. Köşk Hasan, tabelasını astım. O gün bu gündür Köşk Hasan’ım Ben”

“BENİ BAŞARILI KILAN ŞEY, İŞİME OLAN AŞKIM”

- Sanat icra ediyor gibi kuaförlük yapıyorsunuz. Sizi başarılı kılan şey bu mu?

“Evet, bu doğru. İşimi severek yapıyorum. Heyecanımı hiç yitirmeden. Sürekli değişip, gelişen modayı takip ederek… Her saçı, ayrı bir özenle kesiyorum. Her saçı, yeni bir heyecanla boyuyorum. Bu durumda başarı, kaçınılmaz oluyor”

“BİR KUAFÖRÜN YAPMASI GEREKEN HER ŞEYİ YAPIYORUZ”

Saç kesim ve şekillendirme, postiş, kaynak ve çıtçıt, saç boyama ve renklendirme, türban, gelin başı, ağda, kaş-bıyık alma, manikür-pedikür… Bir kuaförde aranan her şey, yapılıyor bu işyerinde.

İDDİALIYIM…

Sektörün en iddialı isimlerinden biri Hasan Bey. “Yılların tecrübesiyim” diyor. “Şu anda Batman’da bu işi yapan çok sayıda kuaförü, ben yetiştirdim” diye de ekliyor. İşyerinde hijyenin önemli olduğunun altını çiziyor. Tecrübeli bir ekiple iş başında olduklarını ifade eden Köşk Hasan “Piyasada yüksek fiyatla saç boyayıp, kesim yapanlara itibar etmeyin. Yüksek para vermek, her zaman kalite getirmez. Maalesef, saçı yanmış ya da yanlış kesilmiş çok sayıda insan, buraya geliyor. Önemli olan, kendinizde bir değişiklik yapmadan önce, kaliteli mekânı tercih etmenizdir. Güzelliğinizi, işin ehli olmayan kimselere teslim etmeyin” diyor.

GELİNLER, EN ÖZEL GÜNLERİNE HAZIRLANIYOR

Köşk Hasan, en özel günlerinde de kadınların yanında. Modayı takip eden kadrosuyla gelin başı hazırladıklarını söyleyen Hasan Bey, isteğe göre profesyonel makyaj da yaptıklarını, türban ya da açık saçlı kadınlara nişan ve gelin başı için yepyeni modeller tasarladıklarını belirtiyor.

BİLİNEN MARKALARDA BİTKİSEL BOYALARLA İŞLEM…

Köşk Hasan’ı başarılı kılan şeylerden biri de kullandığı ürünler. Saç boyamada kullandığı bilinen markaların bitkisel boyaları ile memnuniyet verici sonuçlar aldığını söylüyor Hasan Bey ve ekliyor “Ustalığımı, kaliteli markalarla bütünleştiriyorum”

SONSÖZ’ÜN SELAMI İLE SÜRPRİZLERDEN FAYDALANIN

Sosyal medyada Köşk Kuaför Hasan olarak takip edebileceğiniz mekâna 0541 731 31 91 numaralı hattan ulaşabilir, Sonsöz’ün selamlarını ileterek ekstra hizmet ve indirimlerden faydalanabilirsiniz.

GELİNLİK SARAYI DA HİZMETİNİZDE

Kuaför Köşk Hasan, gelinlik sarayını da konuklarının hizmetinde tutuyor.  İnci Gelinlik Sarayı, 2000 İş Merkezinin karşısı 2. Noterin bitişiğinde, birbirinden modern ve şık gelinlik modelleriyle konuklarını ağırlıyor. Hasan Durmaz, evlilik hazırlığı yapan genç kızları, İnci Gelinlik Sarayına davet ediyor. Sonsöz’ün indirimleri burada da geçerli.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete