CAMİLERİ TARLAYA ÇEVİRDİNİZ!

24-03-2019

Camiler, dinimizin en stratejik alanlarıdır.

Bu alanları sadece namaz kılmakla sınırlandırmak, onlara yapılacak en büyük haksızlık olur.

Camiler, niye var, ne işe yarar, orada ne yapmak gerekir, ne yapmamak gerekir gibi soruların gerçek cevaplarını almak için camilerin asıl sahibi olan Yüce Yaradan’a ve Yaradılmışların en hayırlısı olan sevgili Peygamberimiz (SAV)’e bakmak gerekir.

Aslında oraya bakarsak, bugün faşist haçlı teröristlerin ve onların Ortadoğu’da ki satılık taşeronlarının(Sisi, Zayed, Selman...) cami nefretini daha iyi anlarız!

Camiler, günümüz Müslümanlarının algıladığı gibi sadece namaz kılınacak ya da sadece Cuma günü namaz kılınacak yerler olsaydı, inanının haçlılar onlara ilişmez, onlar kendi elleriyle camiler yaparlardı.

Ama değil camiler sadece namaz kılınacak yerler değil. Cami kelimesinin kökeni olan cem, toplanmak, bir araya gelmek anlamı taşımaktadır. Sadece namaz için mi hayır!

Dinini öğrenmek için ilim tahsili için istişare için yardımlaşma için talep edene İslam’ı anlatmak için…

Aslında fonksiyon çok ama sadece bunlar bile haçlıların uykusunu kaçırıyor.

Bırakın Müslümanların gayrı Müslimlere dinini anlatmasını, Müslümanların kendi dinlerini öğrenmesi bile haçlılar için büyük tehdit olarak algılanıyor.

Camiler, sadece namaz kılınan yerler olsa, onlara namazgah denirdi. Ama değil onlar İslam’ın şubesidir. Peygamberimiz (SAV)’in anlatıldığı ve misyonunun yaşatıldığı alanlardır.  İlim meclisidir, adalet merkezidir, maneviyat üssüdür…

İşte bunlar, onlar için tehdittir.

Onlar Haktan, Adaletten ve Hak, Adalet âşıklarının ilim tahsilinden korkarlar. Müslümanların ve Müslümanlığa ilgi duyanların Kuran okumalarından ve onu anlamalarından rahatsız olurlar!

Gidin bakın, haçlı teröristlerin saldırdığı camilere, sadece namaz mı kılınıyordu, yoksa namazın gerçek anlamı mı anlatılıyordu?

Onlar namazdan değil namazın gerçek anlamından korkuyorlar. Tıpkı caminin gerçek işlevinden korktukları gibi.

Ama korkuları boş!

Yüce Yaradan gerekirse, nurunu onların elleriyle tamamlayacaktır.

Görüyoruz işte en vahşi teröristlerinden biri en iğrenç saldırılarından birini gerçekleştirdi. Çocuk, kadın, yaşlı 50 Müslüman’ı şehit etti.

Amaç ne, güneşi üfleyerek söndürmek!

Bre ahmak, sen Camiyi tarlaya çevirdin. Botların ile sürdün, Müslümanları oraya tohum olarak serdin ve kanlarıyla suladın!

Oraları dünyanın en verimli tarlasına çevirdin. Ektiğin tarladan milyonlarca Müslüman yeşerecek. Daha cenazeler gömülmeden, sayı neredeyse 1000’i buldu.

Artık o tarla, bir cennet bahçesine dönecek, mis gibi kokup, enfes meyveler verecek. Hasat sezonu da sizin gibi faşist teröristlerin sonu olacak inşallah.

Allah kardeşlerimizin şahadetlerini kabul eylesin, yaralılarımıza şifalar versin. Onlara destek olmak isteyenlerde camilere akın etsin. Cami düşmanlarına verilecek en güzel cevap camiye gitmektir. Kadınlarla, çocuklarla, gençler ve yaşlılarla…

Camilerin gerçek misyonuna kavuştuğu yarınlar dileğiyle, sağlıklı ve mutlu kalın...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?