HAÇLI TERÖRİSTLER NEYE GÜVENİYOR?

17-03-2019

Medeniyet maskesi takıp cicili bicili laflar eden Batı dünyasının gerçek yüzü, bir kez daha ifşa oldu!
Siz Müslüman’sanız, istediğiniz kadar kanunlarına uyun, istediğiniz kadar mülayim, hoşgörülü ve saygılı olun, onları hello brader (merhaba kardeşim) diye karşılayın, çocuk, kadın, yaşlı veya yaralı olun, hiç fark etmez!
Onlar sizi, Kanuni’nin Fatih’in, Selahattin’in, Tarık Bin Ziyad’ın Hz, Ömer’in çocukları olarak görüyorlar ve çok ciddi bir kin güdüyorlar!
Oynadıkları medeniyet tiyatrosu ifşa olmasın diye çok çabalıyorlar ama sahne uzayınca bunu başarmakta zorluk çekiyorlar.
Aslında Yeni Zelanda’da camilerin basılıp, kadın, çocuk, yaşlı ve engelli birçok Müslüman’ın şehit edilmesi, yaşanan ilk haçlı vahşeti değil!
Bu tür terör saldırıları, defalarca yapıldı. Afganistan, Yemen, Irak, Suriye, Libya, Kudüs, Hindistan Pakistan, Sudan, Somali…
Bunu hep yapıyorlar, bizi, dinimizi, camilerimizi ve insanlığımızı yaralıyorlar!
Terör ile mücadele adı altında en büyük terörizmi yaşatıyorlar.
Bu kez niye çok ses çıktı?
Çünkü bu kez haçlı terörist, katliamı bizim topraklarımızda değil kendi topraklarında yaptı. Aynı zamanda bunu canlı yayınladı.
Bunu niye yaptı? 
Her zamanki gibi Müslüman coğrafyada yapıp, bunlar zaten teröristti deyip, üstlerine toprak atsaydı olmaz mıydı?
Olmazdı tabi!
Çünkü bunlar artık level atladılar.  
Oynanan bütün tiyatrolara sustuğumuzu hatta alkış tutuğumuzu, akan kanı yok saydığımızı gördüler.
Artık bizim, cesaretimiz, karakterimizi, haysiyetimizi daha doğrusu manevi anlamda yaşam belirtilerimizi test ediyorlar!
Siz istediğiniz kadar masum olun, istediğiniz kadar bize yanaşın, istediğiniz kadar samimi ve medeni olun, Müslüman’sanız, ölümü hak ediyorsunuz!
Bunların zihniyeti bu ve hiç değişmedi. 
Bakın, bu katliamı işleyen mahluku kahraman ilan edecekler. 
Siyasileri şimdiden ona sahip çıkmaya başladı. 
Camiye giden 3 yaşındaki İbrahim’i (3 kurşun ile şehit oldu) bile terörist olarak gördükleri, o iğrenç suratlarına yansıdı.
Bu da şunu gösterdi, bu münferit bir olay değil. 
Bu bir zihniyet meselesidir. Batı dünyası İslam’ı ve Müslümanları kesinlikle dost ve kardeş olarak görmedi ve görmeyecek.
Hâlbuki Ayet-i Kerime bunu çok net olarak söylemişti. “Sen onlardan olmadıkça onlar asla senden memnun olmazlar” Bakara 120
Dolayısıyla bunlar her zaman bize, dinimize ve mabedimize kin ve nefret ile bakarlar.
Geçtiğimiz ay Haçlıların Ortadoğu’da ki köpeklerinden Sisi, Münih Güvenlik Konferansında, tasmasını elinde bulunduranlara şöyle diyordu, “ülkelerinizde bulunan cami ve mescitleri gözetleyin çünkü cami ve mescitler terör yuvasıdır.”
(Aynı uyarıyı 2015 yılında tescilli haçlı Köpeklerinden Bae Veliaht Prensi M. Bin Zayed ve sonrasında da Suriye l-Lideri Esad da yapmıştı. )
Sisi’nin açıklamalarından sonra Avrupa parlamentosu, sanki yeni bir olaymış gibi hemen Ayasofya camisini gündeme getirdi.

Sonrasında ülkemizdeki insan ifrazatları Ezanı Şerifi ıslıkladı. Haçlıların kalemşörleri çıkıp ezan Kutsal değil ki dedi.
Şimdi de dünyanın en güvenli şehirlerinden birinde, bir haçlı terörist, başına kamera takıp, müzik, slogan ve metinlerle birlikte canlı yayınlayarak cami basıyor.
Tarihin gördüğü en iğrenç katliamlarından birini yapıyor ama medeni denen dünya, bunu geçiştiriyor.
Sürece, kişinin ilişkilerine ve olayı yapış şekline baktığımızda olayın kesinlikle derin bağlantıları olan profesyonel bir eylem olduğunu görüyoruz.
Bu terörist, 2 defa Türkiye’ye giriş yapmış ve her ikisinde de İstanbul’da patlamalar yaşanmış. Pakistan’a giriş yaptığı tarihte ise orada öğrencilere saldırı gerçekleştirilmiş.
Bu olay kesinlikle faşist, sapık, deli birinin yaptığı münferit bir olay değildir. Oynanan büyük oyunun bir parçası, Yüce Allahın bize verdiği mesajın tezahürüdür.
Batının dost olmadığını, Haçlıların emellerinden vazgeçmediğini, içimizde çok fazla haçlı artığı olduğunu ve bunların çok sinsi olduklarını unutmayalım!
Camilerimize sahip çıkalım, namazımızı kılalım, birbirimize kardeş olalım.
Haçlılar, namaz kılmayan, camiye gitmeyen, kardeşini takmayan bir Müslüman’ı adam yerine koymaz, istediği kadar nara atsın! 
Onları korkutmak istiyorsanız, sadece dininize ve değerlerinize sahip çıkın yeter.
Allah'ın tüm zalimlere Kahhar İsmiyle tez elden muamele etmesi duasıyla, sağlıklı ve mutlu kalın

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?