HEP BİRLİKTE 7. YILA

01-06-2020

Bugün değerli gazetemizin sizlerle buluştuğu ilk gün 6 yıllık serüvenimizin seneyi devriyesi.

27 kişilik yazar ve diğer çalışanlarıyla 35 kişinin buluştuğu Batman Sonsöz gazetesinin 7 yılına ilk yayını hayırlı olsun.

Basın yayın mensubu her birimiz, gazetecilik olarak yaptığımız işin ortaya koyduğumuz çalışmanın değerinin ve sorumluluğunun bilincinde iyi bir ekip olduğumuz su götürmez bir gerçek.

Bunu siz değerli okuyucularımız da bedeli ne olursa olsun ilkeli duruşumuzun ve çok sesliliğimizin sonucu olduğunu biliyorsunuz.

Bu konu da başta Ercan (Atay) beyi ve tüm değerli arkadaşlarımı kutluyorum.

Eminim ki genelde son yıllarda özel de içerisinde bulunduğumuz salgın sürecinde yaşadığımız güçlüklerin, yaptığımız işi nasıl daha da güçleştirdiğini biliyorsunuz.

Tüm bunlara rağmen, bu güçlük içerisinde omurgasını bozup dağıtmadan gazetecilik yapmak her babayiğidin harcı değil.

Bu sonuç bir yandan sıkı bir çalışma ile emeği diğer yandan kıvrak bir zekayı gerektirir.

Yaptığını sanmak, ya da güce sırtını verip yapıyor görünmek kolaydır ki örnekleri çoktur. Bu da her an ve gücün her el değiştirmesiyle kıvırmayı bilmekle alakalıdır.     

Sizlerden aldığımız motivasyon ve takdirle yol alırken 6 yıl sonunda geldiğimiz nokta, güçten ve ranttan aldığı destekle bilmem kaç yılın sonunda diğerlerinin geldiği noktanın çok üstündedir. 

Bu bizim için en büyük ödüldür. Kimdi hatırlamıyorum ya da nerede okumuştum unuttum ama bir bilgenin deyimiyle, çabamızın yegane ve tek ödülü yine çabamızın kendidir.

Öyle olmasa dünyaca kabul gören Alexa verilerine göre dünyada yayındaki tüm web siteleri arasında 1750. sırada yer almak mümkün olmazdı.

Günlük 20 bin aylık 650 bin ziyaretçi sayısıyla yaptığımız işin sonucu ortadadır. Güneydoğu bölgesinde dönem dönem değişen ama birinci ya da ikinci olmaktan aşağı düşmeyen bir sıralama ve Batman’da en çok ziyaret edilen birinci site olmak başarımızın en somut verilerinden biridir.

Dünyanın her yerinden okuyucularımıza verdiğimiz değer ve gösterdiğimiz saygı işimizi ciddiyetle yapmak hususunda emeğimizin en büyük kaynağıdır.

Sosyal ağlarımızla bütün kurum ve kuruluşların birinci elden gözü konumunda olduğumuzu biliyor ve bu gerçeklikle çalışıyoruz.

Sosyal hesaplarımızla en aktif ve canlı hesapların başında olduğumuzu biliyor ve bu heyecanla daha nice yıllar sizlerle buluşmanın heyecanını taşıyoruz.

Verdiğiniz desteği hak ettiğimizi biliyor ve yanımızda yer aldığınız için teşekkür ediyoruz.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?