KEDİCİKLER KAPINIZDA

25-04-2017

Batman’da birileri üşenmeden, çekinmeden kapı kapı dolaşıp Adnan Oktar ya da diğer adıyla Harun Yahya’nın kitaplarını dağıtıyor. Kim, niçin, nasıl, izinli mi izinsiz mi bu kitapları dağıtıyor bilmiyorum, kaç kişiye sordum cevap bulamadım.
Özellikle Gültepe Mahallesinde ki Batman’ın kalburüstü sayılan bir mahallesinde bu kitabı kimlerin dağıttığıyla ilgili bilgi yok.Sadece kitabı dağıtanlardan biriyle karşılaştığını söyleyen yeğenim, gencin daha önce mahallede hiç karşılaşmadığı yabancı biri olduğunu söylüyor.
Bir zamanların bilinen adıyla Adnan Hoca,A9 kanalında kedicikleriyle yaptıkları programlardan bu yana popülaritesini çok arttırdı. Programdaki kediciklerin bariz ortada, açık beden ölçülerini maalesef ki haber siteleri ve kanalları sayesinde birçoğumuz biliyoruz.
Malumunuz, Adnan Oktarkendine özgü eğlence ve dans stili de dünya literatürüne girmeye aday. İnsanların zihninde nasıl bir fantezi oluşturduysa artık, mevzu bahis Adnan Oktar olunca kedicikleri mevzuyu saptırmakta çok yetenekli . 
Neyse, din kisvesi altında en çirkin tv şovuna dönen kedicikler bahsini kapatırsak, bu kitapları kapılarında bulanlar kimin dağıttığını merak ediyor. 
Dağıtılan kitaplardan birinin elime geçen örneği “Evrim Aldatmacası” Adnan Oktar (Harun Yahya) ismiyle basılmış. Altın varak denilen kabartmalarla ve resimlerle süslenmiş.
Dağıtılan bu kitaplarla ilgili kimse bir şey paylaşmış mı diye twitter’ı taradım ama bişey bulamadım. Facebook’a bakayım dedim bir tek paylaşım buldum ki o da yine Gültepe mahallesinde dağıtılan yine Adnan Oktar’ın “Evrimin Fosillere Yenilişi” adlı bir diğer kitabından bahsediyor. Ama belli ki rahatsız olmuş.
“Siyonist işbirlikçi bipler hz Muhammet sallahü aleyhi vesellemin doğum gününde boş durmamışlar Batman gültepede her kapının önüne Adnan Oktar bipi bipinin kıtabını kapı önlerine bırakıp gitmişler bipin kitabını çöpe atmayı unutmayın” 
Yazı metnini biplemek zorunda kaldığım için üzgünüm. Çünkü biliyorum Adnan Oktar’ın onlarca avukatı medyayı ve haber sitelerini didik didik ediyor ve her önüne gelene dava açıyorlar. Saçma sapan bir mevzuda davanın muhattabı olmamak için yazdığım her cümleyi her kelimeyi iyi düşünmek zorundayım.
Şimdi derseniz ki dağıtamaz mı, dağıtabilir derim. Derseniz ki başkaları da başka yayınlar dağıtmıyor mu, dağıtıyor derim. Hatta aynı gün yapmadılar mı yaptılar. Onu da geçtim Miraç Kandili münasebetiyle bir diğerleri kapımıza kadar kare kutularda kandil simidi de getirmedi mi, getirdi derim. 
Hoşumuza gider ya da gitmez destekler ya da desteklemezsiniz, birileri yapıyorsa diğerleri de yapar. Birilerinden izin sorup diğerlerinden sormamak olmaz. Sorgulanacaksa hepsi sorgulanmalıdır.
Ama bildiğim bir şey var ki önüne gelen, her istediğini gençlerin eline tutuşturup kapılarımıza kadar getiriyor. İzni var mı yok mu kimsenin hesap sorduğu yok. 
Bir de Google a bakayım bu mevzuya haberciler girmiş mi diye “adnan oktar kitaplarını dağıtıyor” diye arama yaptım ve bakın neler çıktı.
“Adnan Hocanın Kitabı Nevşehir’de Tedirginlik Yarattı” FİB Haber 12 Mart 2016
“Samsun’da kimliği belirsiz kişiler Harun Yahya-Adnan Oktar imzalı “Komünist Kürdistan Tehlikesi” başlıklı kitaplar dağıttı” Evrensel Haber 15 Haziran 2015
“Kapısının önünde ve aracının üzerinde Adnan Oktar kitapları bulan vatandaşlar şaşkınlık yaşıyor. Birçok vatandaşın, kim tarafından dağıtıldığı belli olmayan kitapları çöpe attığı görüldü.” Kıbrıs Gazetesi 10 Mart 2017

“Seçimlere sayılı günler kalırken, HDP’yi ve Kürt siyasal hareketini karalama girişimleri de artıyor. Bingöl’ün Solhan ilçesinde dün gece saatlerinde evlerin kapılarına kimliği belirsiz kişiler tarafından "Komünist Kürdistan Tehlikesi" adlı kitap bırakıldı.” Bingölüm.com 02.06.2015
“Kendini bir dönem mehdi ve seyidi olduğunu iddia eden, evrim karşıtı yazıları ve konferansları ile tanınan aynı zamanda bazı televizyon kanallarında boy gösteren Adnan Hoca diye de anılan Adnan Oktar’ın kitapları kimliği belirsiz kişilerce kapı kapı dağıtılıyor.” Karabük Haber 22 Şubat 2017
“Adnan Oktar kitapları tedirginlik yarattı” Trabzon Haber61 – 10 Şubat 2016
“Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesine bağlı Şehitlik semtinde kimliği belirsiz kişiler tarafından Adnan Oktar (Harun Yahya) tarafından basılan "Komünist Kürdistan Tehlikesi" adlı kitap dağıtılıyor.” Yüksekova Haber - 2013

Demek ki neymiş, o bunu hep yapıyor ama niye nasıl hangi parayla yapıyor? Düşünün bu da size ev ödevi olsun, cevabı yakında kapınıza bırakılır

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?