YENİ YERLER

ALİ USTA ET LOKANTASI: LEZZETTE İDDİALI

Yeni Yerler-Yeni Mekânlar köşemizde bu hafta yine lezzet var…

ALİ USTA ET LOKANTASI: LEZZETTE İDDİALI
27-12-2016 20:37
Google News

Gap Mahallesi 2519 Sokak No: 10’da (Real Konak Hotel arkasında) hizmet veren Ali Usta Et Lokantasının konuğu oluyoruz. İçeri girdiğimiz anda, bir lezzet kokusu karşılıyor bizi. Ve sonra da Mekân Sahibi Şahin Türmüş…

2 AY ÖNCE AÇILDI

450 metrekare alan üzerinde hizmet veren Ali Usta Et Lokantasının, yaklaşık 2 ay önce hizmete açıldığını öğreniyoruz.  Mekânımız, tecrübeli kadrosu ve şık dekorasyonu ile size ev sıcaklığını hissettiriyor.

HEDEF KALİTELİ HİZMET…

Ali Usta Et Lokanta’sında hedef, hizmetin en iyisini vermek. Bu amaca kilitlendiklerini söyleyen Sayın Türmüş “Batman’ın her açıdan kaliteli bir lokantaya ihtiyacı vardı. Bu yüzden burayı açtık. Batman’ı bir adım daha öteye taşımak, Batman’a farklı lezzetler sunmak, Batman’ın gelişmesini sağlamak ve işsizliği önlemek için Ali Usta’yı hizmete açtık” açıklamasını yapıyor.

32 PERSONEL İLE HİZMETTE SINIR YOK

Müşteri memnuniyetinden ödün vermediklerini söyleyen Sayın Türmüş “Ali Usta Et Lokanta’sında tecrübeli 32 personelimiz bulunmaktadır. Bir fabrika kadar personelimiz var. Personellerimiz, gelen müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlamaktadır” diyor.

“ORGANİZASYON VE TOPLU YEMEK SERVİSİMİZ VAR”

Ali Usta Et Lokanta, özel gün ve haftalarda da sizlerin yardımına koşuyor. Toplu yemek siparişleri aldıklarını söyleyen Sayın Türmüş “Taziye, düğün ve organizasyonlarda toplu yemek pişiriyoruz. Ayrıca ev ve iş yerlerine de servis yapıyoruz” diyor.

HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK

Haftanın 7 günü hizmet verdiklerini belirten Başarılı İşletmeci Türmüş “Mekânımız haftanın 7 günü sabah 06.00’dan gece 01.00’a kadar hizmettedir. Bu sayede müşterilerimiz sabahın erken saatlerinde ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar karnını doyurabilir. Daha iyi hizmet vermek için çalışmaya devam edeceğiz” diyor.

DAMAK LEZZETİNE ÖNEM VERENLER BURAYA

Burası damak lezzetine önem verenlerin adresi. Çünkü ızgaradan sulu yemeğe kadar onlarca çeşit yemek burada… Lezzetten ödün vermediklerini belirten Sayın Türmüş “Ali Usta Et Lokantası damak lezzetine önem verenlerin adresi. Mekânımızda ızgara çeşitleri, kuru fasulye, et haşlama, çorba, türlü güveç, fırın ağzı, sebzeli kebap, hünkârbeğendi, adana, sade, domatesli, kuşbaşı, kemikli, karışık, vali kebabı, saç tava, İskender ve daha birçok yemek çeşidini bulabilirsiniz. Yemek, salata ve tatlı çeşitlerimiz, usta aşçılarımız tarafından özenle pişirilmektedir. Ayrıca yemeğin ardından çay, kahve ikramımız da oluyor” dedi.

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI

Ali Usta Et Lokantası’nda çocuklar da unutulmamış… Aileler bir yandan yemek yer, bir yandan sohbet ederken, çocuklar ise kendilerine özel hazırlanmış oyun parkında eğlenceli zaman geçiriyor. Bütün bunlar size, kendinizi özel hissettiriyor…

İDDİALI YEMEĞİMİZ: KEMİKLİ KUZU TANDIR

Ali Usta Et Lokanta’sının aşçıları her yemekte iddialı. Yemeklerin her gün özenle pişirildiğini söyleyen Sayın Türmüş, kemikli kuzu tandırda bilhassa iddialı olduklarını belirterek “Aşçılarımız her gün müşterilerimiz için birbirinden güzel yemekler pişirmektedir. Ama kemikli kuzu tandırda çok iddialıyız. Müşterilerimize bu lezzeti mutlaka tavsiye ediyoruz. Müşterilerimiz bir kez bile olsa gelip mekânımızı görsünler lezzetlerimizi tatsınlar” ifadelerini kullanıyor.

SONSÖZ’ÜN SELAMLARINI İLETİN

Lezzet arayanların ilk durağı olan Ali Usta Et Lokantasında fiyatlar zaten çok ideal. Ancak siz, ekstra indirim ve özel ilgiden faydalanmak istiyorsanız, Ali İsta Et Lokantasına, Batman Sonsöz’ün selamlarını mutlaka iletin. Son olarak hatırlatalım, lezzet kokan bu mekâna 0488 215 23 23 no’lu hattan ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete