YENİ YERLER

YEMEK SEKTÖRÜNDE KONAĞ FARKI

“Yeni Yerler-Yeni Mekânlar” köşemiz için buram buram lezzet kokan bir mekânın yolunu tutuyoruz. Turgut Özal Bulvarı İş Bankası arkasında bulunan Konağ Et ve Paça

YEMEK SEKTÖRÜNDE KONAĞ FARKI
07-12-2016 21:43
Google News

Lokantası’nda, İşletmeci Mehmet Açan tarafından güler yüzle karşılanıyoruz

ÇİÇEĞİ BURNUNDA BİR MEKÂN

250 metrekare alan üzerinde hizmet veren Konağ Et ve Paça, yaklaşık 1 ay önce hizmete açıldı. Çiçeği burnunda mekânımız, tecrübeli kadrosu ile aynı anda 100 kişiyi ağırlayabiliyor. Öte yandan mütevazı dekorasyonu ile de size “ev sıcaklığı”nı hissettiriyor.

PERSONELLER, MEMNUNİYETİNİZ İÇİN YARIŞIYOR

Damak lezzetine önem verenlerin adresi haline gelen Konağ Et ve Paça Lokantası’nda aile sıcaklığını yoğun olarak hissediyorsunuz. Bütün personeller güler yüz ve ilgi ile memnuniyetinizi kazanmak için adeta yarışıyor. Müşteri memnuniyetinden ödün vermediklerini söyleyen İşletmeci Sayın Açan “Konağ Et ve Paça lokantasında tecrübeli 20 personelimiz bulunmaktadır. Personellerimiz, gelen müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlamaktadır” ifadelerini kullanıyor.

HAŞLAMA, PAÇA, KAVURMA...

Mutfağını geziyoruz Konağ’ın. Her taraf pırıl pırıl... Mutfağı da mis gibi kokuyor. Yemekler, usta ellerde, büyük bir titizlikle hazırlanıyor. Konağ Et ve Paça Lokantası’nda çorba, haşlama, kavurma, kuru fasulye, paça ve ızgara çeşitlerini bulabiliyorsunuz. Lezzetli salata ve içeceklerle süsleniyor masanız. Haftanın 1 günü ise özel menüsüyle jest yapıyor konuklarına.

YILLARIN DENEYİMLİ USTASI BURADA

Zengin menüsü ile damağınızda lezzet bırakacak olan Konağ Et ve Paça Lokantası, bütün yemeklerde iddialı. Nereden mi geliyor bu özgüven? Çünkü Batman’ın Ünlü Aşçısı İhsan Usta burada... Yılların verdiği tecrübe ile mutfakta görev yapan İhsan Usta, özel sosları, kendine has yemek pişirme usulleri ve elinin lezzetiyle Konağ’ın konuklarının hizmetinde.

HEDEF KALİTELİ HİZMET…

Konağ Et ve Paça Lokantasında hedef, hizmetin en iyisi... Bu amaca kilitlendiklerini söyleyen Sayın Açan “Batman’ın kaliteli bir lokantaya ihtiyacı vardı. Bu boşluğu Konağ Et ve Paça Lokantası ile gidermek istedik. Yeni olmamıza rağmen Batman bizi sevdi” açıklamasını yapıyor.

7/24 HİZMETTE

250 metrekare alanda faaliyet gösteren Konağ Et ve Paça Lokantasında mesai sınırı yok. Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 24 saat karnınızı doyurabileceğiniz bir mekân. Daha iyi hizmet vermek için çalıştıklarını söyleyen Sayın Açan “Mekanımız haftanın her günü 7/24 hizmettedir. Bu sayede dileyen müşterimiz dileyen saatte buraya gelerek karnını doyurabilir. Daha iyi hizmet vermek için çalışmaya devam edeceğiz” diyor.

“ÖZEL GÜNLERDE REZERVASYONLARIMIZ VAR”

Konağ Et ve Paça Lokantası, özel gün ve haftalarda da Batmanlılara jest üstüne jest yapıyor. Toplu yemek siparişleri alabildiklerini belirten Sayın Açan “Taziye, düğün ve organizasyonlarda toplu yemek yapıyoruz. Ayrıca ev ve iş yerlerine de servis yapıyoruz. Müşterilerimiz bizlere 0488 214 00 80 ya da 0545 946 62 79 numaralı hattan ulaşabilir” diyor. konuklarına fiyatta da jest yapan Konağ’da, Batman Sonsöz’ün ekstra indirimlerinden faydalanmak istiyorsanız, selamımızı iletmeyi sakın ha unutmayın...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete