YENİ YERLER

AVRUPA TAKI KOZMETİK.

AVRUPA TAKI KOZMETİK.

AVRUPA TAKI KOZMETİK.
03-11-2014 13:30
Google News

Atatürk Parkı’na varmadan Öğretmenevi garaj girişi karşısında olan Avrupa Takı Kozmetik’e giriyoruz ve dükkân sahibi Levent İnal’ın hoş karşılamasıyla ziyaretimizi başlatıyoruz.

Dışardan bakıldığında fazla büyük olmayan ancak bir kadının, bakım ve güzellik adına aradığı her şeyi bulabileceği bir mekan burası.

2009’DA SEKTÖRE GİRDİK

Avrupa Takı Kozmetik, 2009 yılından bu yana bijuteri sektöründe faaliyet gösteriyor. Modayı yakından takip ederek müşterilerine hizmet veriyor. Moda trendlerine ve farklı modellere her zaman önem veren Avrupa Takı Kozmetik, son dönemlerde tasarım ürünlerini de bünyesinde barındırmaya başlamış.

BİR KADININ ARAYABİLECEĞİ HERŞEY BURADA

“Sizi bu sektöre davet eden, bu sektörü cazip kılan etken neydi?” diye sorduğumda Levent İnal “Takı kullanımı, çok eskilere gidiyor. Takı, geçmişte ve günümüzde sadece estetik kaygılar için kullanılmadı, geçmişte kötülüklerden, tehlikelerden korunmak amacıyla takılmış. Dileklere ulaşmanın yolları takıdan geçmiş. Kendini ifade etmekte araç olmuş takılar. Dolayısıyla bunları bildiğim için ve daha önce kuaförlük yaptığım için kadının beğenilerini, nelerden hoşlandığını tahmin edebiliyordum. Bu yola çıktığımda bunları göz önünde bulundurarak başarabileceğimi anladım. Nitekim yanılmamışım. Bu gün Batman’da Avrupa Takı Kozmetik’i bilmeyen çok az kişi var” yanıtıyla bilgilendiriyor beni.

SOHBET ORTAMLARINA DAVET EDİYORUZ

“Tamam, kadının dilinden anladığınızı söylüyorsunuz; iyi hoş da bu sektörde sizin gibi çok yer var. Sizin farkınız nedir, neden insanlar sizi tercih etsin” diye soruyoruz işyeri sahibi Levent İnal’a.

İnal “biz buraya gelenlere müşteri sıfatıyla bakmıyoruz. Buraya gelenlerin her biri konuğumuzdur. Gelen konuklarımıza çay, kahve ikramımız oluyor. Ürün alsın ya da almasın hiç fark etmez. Buranın başka bir havası, bir büyüsü vardır. Adeta sohbet ortamlarına davet ediyor burası. (buna dükkâna girdiğimde ben de bizzat şahit oldum. 4–5 bayan oturmuş çay-kahve eşliğinde sohbet ediyorlardı. Hatta ben hepsinin dükkân çalışanı olduğunu düşünmüştüm) kaliteli ürünler sunuyoruz. Birincil amacımız, hedefimiz kar değil. Taklit markaları, orijinal diye satmıyoruz” diyerek Batman halkının güvenini kazandığını belirtiyor.

ZARARINA İNDİRİM YAPTIĞIMIZ DA OLUYOR

İsteyen müşterilere yeni ürünler geldiği zaman SMS attıklarını ve ayda bir olmak üzere indirim kampanyaları düzenlediklerini belirten İnal, bu indirimlerden müşterilerini haberdar ettiklerini de söylüyor. Müşteri memnuniyetini göz önünde bulunduran Levent İnal, bu indirimleri bazen zararına dahi yaptığını söylüyor.

HEDEF, DEVAMLILIĞI SAĞLAMAK

İnal, ticarette güvenin çok önemli bir unsur olduğunu, bunu kazanmanın kolay olmadığını belirtirken “Müşterilerin istekleri doğrultusunda firma ürünlerine öncelik veriyor ve onların direktifleri doğrultusundaki firmaların ürünlerini getiriyoruz. İyi olmayan bir marka oldu mu, müşteriye önermiyoruz. Bunun yanı sıra fiyat garantisi veriyoruz. Bizi tercih etmelerindeki nedenlerden biri de bütçeleri zorlamıyoruz. Fiyatlar piyasaya oranla biraz daha ucuz. Öyle ki aldığımız bazı ürünleri bayilerden daha ucuza satıyoruz. Böylece buraya gelen pişman olmamakla beraber bir daha geliyor. Dolayısıyla hedefimiz devamlılığı sağlamaktır burada” cümleleriyle çalışma prensiplerini açıklıyor.

BURAYA GELEN, AKLINDA OLMAYANI HATIRLAYIP ALIYOR

“Çeşit o kadar fazla ki buraya gelen neyi alacağını şaşırıyor. Hatta bazen asıl alması gerekeni almıyor da başka bir ihtiyacını gördüğünde hatırlayıp aklında olmayan bir şeyi bile aldığı oluyor” diyen Levent İnal, sadece bayanlara değil, erkeklere de hizmet verdiklerinin altını çiziyor.

TÜM İHTİYAÇLARINIZA CEVAP VERİYORUZ

Ünlü firmaların ürünlerini bünyesinde bulunduran bu mütevazi yerde başta farklı tasarımlarıyla takı çeşitleri olmak üzere, parfüm, makyaj malzemeleri, güneş kremleri, şampuan, şal, bayan çantası, cüzdan, bayan iç çamaşırı, okul çantaları, erkek deodorantları ve parfümleri, cüzdanlar, kol saatleri ve daha sayamadığım birçok ihtiyacınızı bulabilirsiniz.

TATİL GÜNÜMÜZ YOK

Bu özel ve mütevazi yerin tatil günü yok. Haftanın her günü 09.00–19.00 saatlerinde Batman halkının hizmetinde.

MUTLU OLMAK İSTİYORSANIZ BİZE GELİN

Değerli okurlar biliyorsunuz ki takılar, giysi modasındaki eğilim ve gereksinimlerle birlikte değişmiş, ciddi anlamlar yüklenmiştir. Eğer sizler de kıyafetlerinizi takı ve aksesuarlarla tamamlamak, güzelliğinize güzellik katmak istiyorsanız ne yapacağınızı biliyorsunuz, Öğretmenevi garaj girişi karşısındaki Avrupa Takı Kozmetik’i ziyaret edin. Kendinizi mutlu etmek, daha da önemlisi sevdiklerinizi küçük bir hediyeyle mutlu etmek istiyorsunuz bu sevimli yere mutlaka uğrayın. Sadece kadınlar değil, siz erkekler de eşinizi, akraba ve arkadaşlarınızı küçük bir hediyeyle sevindirmek isterseniz, Avrupa Takı Kozmetik’e gidin. Memnun kalacağınızdan eminim. Çünkü ürünler, hem kaliteli hem de cebinizi zorlamıyor.

O zaman şimdiden bol ve keyifli alışverişler…

 

Foto: Ömer Uyanık

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Mayıs 2024 e-gazete