YENİ YERLER

BATMAN İÇİN SIRA DIŞI BİR MEKÂN AQUA PARK

Efendim, sıcaklar arttı, telaşlar başladı.

BATMAN İÇİN SIRA DIŞI BİR MEKÂN AQUA PARK
02-06-2015 22:49
Google News

 “Nasıl bitecek bu koca yaz?” diye hayıflanmalar peş peşe...

Okurlarını gözü gibi seven ve düşünen bir yazar olarak bu işe el atayım, serin mekânların keşfini yapayım deyip düştüm yollara.

Rotamı Aqua Park’a çevirdim bu hafta.

Masmavi havuzu gözümüzü, gönlümüzü şenlendiriyor önce.

Havuzun etrafında hafif adımlarla turumuzu attıktan sonra, mavi suyu arkama alarak birkaç havalı fotoğrafımı çektiriyorum Yusuf’a.

Daha sonra su kaydıraklarını inceliyor, soyunma odalarını titizlikle denetliyor, kantinimizi de yokladıktan sonra İşletme Müdürümüz Derviş Nasıroğlu ile başlıyoruz sohbete.

NEDEN KÖŞK?

Her zamanki gibi “Neden Köşk?” sorusu ile başlıyoruz sohbetimize. İşletme Müdürü Derviş Nasıroğlu “İşletme sahibi, bu sektörde deneyimli biridir. Bu gibi birkaç işletmeyi daha yurdun farklı yerlerine kurmuştur. Diğer işletmelerini de bu isimle kurduğu için Batman’daki işletmesine de aynı ismi verdi. Köşk Aqua, artık marka oldu. Markamızı, mekânın ismine yansıtmak için bu ismi tercih ettik” ifadeleriyle aydınlatıyor bizi.

BATMAN’DA BİR AÇIĞI KAPATTIK

Aqua Park’ı kurarken hangi amaçla yola çıktıklarını soruyorum Müdür Beye. Batman’da böyle bir mekâna ihtiyaç duyulduğunu açıklayan Sayın Nasıroğlu “Batman’da yaz, bunaltıcı geçiyor. Uzun yaz sıcaklarında halka serinleyebileceği, dinlenebileceği bir mekân yaratmak istedik. Batman’ın buna ihtiyacı vardı. Bu açığı kapattığımızı düşünüyorum” ifadelerini kullanıyor.

ULAŞIMI RAHAT

7 dönüm arazi üzerine kurulan Aqua Park, Silvan yolu üzerinde, şehir merkezine 6 kilometre uzaklıkta siz konuklarını bekliyor. “Aqua Park’a ulaşım kolay mı?” sorumuzu yöneltiyoruz İşletme Müdürüne. Sayın Nasıroğlu “Aqua Park, şehir merkezinden uzaktır. Çünkü amacımız zaten insanımızı şehrin bunaltıcı havasından kurtarmaktır. Bu yemyeşil doğada, mavi sularda serinleme imkânı tanıyoruz. Elbette konuklarımızın rahatlığını düşünerek ulaşım sorununu da ele aldık. Şehir için minibüsleri hemen yanımızdaki kavşağa kadar yolcu getiriyor. Ulaşım konusunda konuklarımız hiçbir sıkıntı yaşamamaktadır” ifadelerini kullanıyor.

EĞLENCE HAVUZU, ŞEZLONG, ŞEMSİYE...

Yazın bunaltıcı sıcağından kurtulabilmeniz için size 3 vazgeçilmezi sıralıyorum. Eğlence havuzunuz, şezlongunuz ve tabi ki şemsiyeniz... O masmavi sularda serinledikten sonra şemsiyenin altında güneşlendirilmiş bir şezlongda bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirmenin doruklarına ulaşıyorsunuz. 400 metrekare alanda, 1,10–1,90 metre derinliklerindeki havuzlarımız her gün ilaçlanıp dezenfekte ediliyor. Kısaca “Havuzumuz hijyendir, gönül rahatlığı ile yüzebilirsiniz. Havuz temizliğinde iddialıyız” diyor Derviş Bey.

SU KAYDIRAKLARI EĞLENCELİ Mİ EĞLENCELİ

4 çeşit su kaydırağı ile eğlenceli mi eğlenceli bir mekândayız. Burada gençler, birbirinden heyecanlı su kaydırakları ile rutinlikten sıyrılıp keyifli bir gün yaşıyor. Yetmedi, hemen havuz kenarındaki kantinden tostunuzu, döner dürümünüzü, aperatif yiyeceklerinizi de temin edebiliyorsunuz.

09.00–20.00 SAATLERİ ARASINDA AÇIK

Köşk Aqua Park, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere her gün 09.00–20.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlıyor. İşletme Müdürü Derviş Bey, Ramazan Ay’ında sahura kadar açık kalacaklarının da müjdesini veriyor.

İNDİRİMLİ FİYAT VE KAMPANYALARIMIZ VAR

Eğlence, pahalı bir sektör normalde. Ancak Aqua Park bu yargıyı kırıyor, dağıtıyor, ortadan kaldırıyor. Özel indirim ve kampanyalarla ezber bozuyor adeta. Aqua Park’ta özellikle öğrenci grupları ve aileleriyle giden çocuklar, avantajlı gruplar arasında. Laf aramızda, bomba gibi indirimler uygulanıyor bunlara.

CANKURTARANIMIZ VAR

Köşk Aqua Park, sizi sizin kadar düşünen bir mekân. Hijyenden taviz vermedikleri mekânda cankurtaran da bulundurduklarını söyleyen İşletme Müdürü Derviş Nasıroğlu “Cankurtaranımız gün boyu burada hazır bekletiliyor. Kendisi eğitimli ve deneyimlidir. Çocuklarımız ve yüzme bilmeyen gençlerimiz cankurtaran eşliğinde havuzlarımızda serinleyebiliyorlar” açıklamasını yapıyor.

PROJELERİMİZ BİTMEDİ

Aqua Park, hizmette sınır tanımayan ender mekânlardan biri. Eğlence havuzu, güvenli giyinme ve soyunma odaları, lavaboları ve kantinin yanı sıra iki katlı restoran ile benzinlik de yapılacakmış yakın zamanda. Eğlence havuzunun yanındaki araziye ise kapalı yüzme havuzu yapacaklarını söylüyor İşletme Müdürü Nasıroğlu. 6 adet kamelyanın bulunduğu mekânın yemyeşil bahçesine Almanya’dan istetilen özel çiçekler de ekilecekmiş, daha ne olsun?

EKOLOJİK BİR KADROYUZ

Aqua Park’ta ağacı seven bir kadroyla başbaşayız. Mekânı ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışmaları yetmemiş, hemen yanı başında bulunan arsaya domates fideleri de ekmiş personeller. Sözün özü, doğayla baş başa kalabileceğiniz eğlenceli bir mekan burası.

12 PERSONELLE HİZMET VERİYOR

Şu anda 12 personelle hizmetinizde Aqua Park. Ancak açılacak olan restoran ve benzinlik sayesinde personel sayısını da arttıracak mutlaka. Anlayacağınız Batmanlılara dinlenebilecekleri bir alan sunmakla kalmıyor, ayrıca gençler için iş alanı da oluşturuyor. “Sıcak bana göre değil” diyenler, bu mekân sizin için... Sıcağa inat, Aqua Park’ta serinlemenin keyfini çıkarın...

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16 Nisan 2024 e-gazete