YENİ YERLER

BATMAN’IN YENİ TRENDİ; ETİLER MARMARİS…

Yeni Yerler-Yeni Mekânlar köşemiz için çok özel bir mekânın konuğuyuz. Gap Mahallesi Avukat Sedat Özevin Caddesi üzeri Ak Parti İl Binası yanında Etiler Marmaris’teyiz.

BATMAN’IN YENİ TRENDİ; ETİLER MARMARİS…
19-06-2019 13:59
Google News

 

ÖNCE DİDİK DİDİK EDİYORUZ MEKÂNI

Mekânı didik didik edip, mutfağından dolaplarına kadar her şeyi inceliyoruz evvela. Hijyen ve düzeni ile mekâna 10 üzerinden 10 puan verdikten sonra İşletme Sahibi Recep Okan ile başlıyoruz sohbete.
2 AYDIR HİZMETTE
Etiler Marmaris, Türkiye markası. Tüm yurtta bilinen, tanınan, sevilen bir isim. Etiler Marmaris’in Batman’daki serüveni ise 2 ay önce başladı. Henüz çiçeği burnunda bir mekân. Ancak kurumsal kimliğini hemen oturtmuş. İlk girdiğiniz andan itibaren ev rahatlığı sunan bir konforu var. İç tasarımı, masaları, ustaca planlanmış.

16 TECRÜBELİ PERSONELİ VAR
Mekân Müdürü Civan Meral, Batman’da yemek sektörünün tanınan yüzlerinden biri. Deneyimli. Onun dışında 15 personel daha görev yapıyor burada. Tümü, ahenk içerisinde çalışıyor ve hepsi çok güler yüzlü. Müşteri memnuniyetini üst noktada tutmak, mekânın birinci önceliği… 


ZENGİN BİR MENÜSÜ VAR

Menüyü istiyoruz. Tabletler geliyor masaya. Tabletten incelediğimiz menüde, hem sipariş vereceğiniz ürünün tüm detayları ve bilgileri yer alıyor hem de fiyatı… Etiler Marmaris, teknolojiyi takip ederken, Batman’a ilkleri getiren bir mekân olma konusunda iddialı görünüyor. Mekân, Ayvalık tostu, dilli kaşarlı tost, kavurmalı tost, kare tost, Etiler Marmaris hamburger, sandviç çeşitleri, köfte, kumru, salata çeşitleri ve tavuk ızgara çeşitlerinde çok iddialı. Bizden söylemesi… İstediğiniz menü, patates kızartması, soğuk-sıcak içecek, ketçap, acı sos, mayonez, barbekü sosları ile konuyor masanıza.
ISLAK HAMBURGERİ MUTLAKA DENEYİN
Mekânda mutlaka tatmanız gereken bir lezzet var. Islak hamburger… Batman’da ilk ve tek Etiler Marmaris’te… Özel soslarla hazırlanıyor, buharda pişiriliyor, lokum kıvamına getiriliyor. Denedik, tattık, tadına bayıldık…  


FİYATLAR HER CEBE UYGUN
Zengin menüsü ile dikkat çeken mekânımızda ikinci ayrıntı ise fiyatlar… Dışarıda yediğiniz hamburgere ne kadar ödüyorsunuz? Bunun yarı fiyatı ile Etiler Marmaris’ten en özel menüyü seçebiliyorsunuz. Üstelik ithal ürünlerle hazırlanmıyor menüler. Hamburgerde yediğiniz et ve tavuklar, tostta yediğiniz kaşar ve sucuklar, tamamen yerli ürünler… Yerken, bu lezzeti de alıyorsunuz zaten…
GECE YARISI SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ
Mekânın en özel yanı, gece yarısı açık olması… Bir gece yarısı, arkadaş grubunuzla bir şeyler atıştırmak istediniz, ya mekâna gidip oturacaksınız ya da eve sipariş isteyeceksiniz. Etiler Marmaris, bir telefon kadar yakın. Mekânı, haftanın 7 günü 08.00–02.00 saatleri arasında açık bulabiliyorsunuz.
ARAYIN LEZZET AYAĞINIZA GELSİN
İki kurye çalışıyor Etiler Marmaris’te. Her an tetikte iki kurye… Ev ve işyerleri için istenen siparişler, dakikalar sonra belirtilen adreste. Bunun için 0488 212 03 04 numaralı hattı arayabilirsiniz. 
SONSÖZ’ÜN SELAMINI İLETİN
Eminiz, lezzet arayanların ilk durağı olacak Etiler Marmaris… Çünkü hem lezzetli hem fiyatlar uygun… Ekstra sürpriz ve indirimler için Batman Sonsöz’ün selamlarını iletmeniz yeterli...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete