YENİ YERLER

KAHVEDE İDDİALI BİR MEKAN CORNER…

Yeni Yerler-Yeni Mekânlar köşemiz için yönümüzü bu hafta Gap Mahallesi Sedat Özevin Caddesi üzerinde, cafe sektöründe markası olma yolunda ilerleyen Quatro Corner Coffe’ye çeviriyoruz.

KAHVEDE İDDİALI BİR MEKAN CORNER…
02-05-2019 18:16
Google News

 

SIRADIŞI BİR MEKÂN

Mekân, sıra dışı tasarımı ile dikkat çekiyor. Dış cephesi siyah boyayla kaplanmış olan mekanımız, rengarenk masa ve koltuklar, duvar ve tavanlarındaki ilginç ve çarpıcı aksesuarlar, sigara içilen bölüm ve aile salonu ile konuklarına farklı bir konsept sunuyor. Hijyen ve estetiğin göze çarptığı mekân, şimdiden tam not alıyor bizden.

5 AYDIR HİZMETTE

Quatro Corner Coffe, kafe sektörünün 5 ay önce açılan, çiçeği burnunda mekânı. Timur Ergül ve 3 Ortağı tarafından yönetilen mekân, şimdiden müşteri kitlesini oluşturmuş bile…

“KENDİ YARATTIĞIMIZ BİR MARKA”

Kahveye meraklı gençler, batı illerinde de sıkça tercih edilen soğuk-sıcak kahve türlerini Batmanlılarla tanıştırmak istemiş. Köşebaşında olduğu için Corner-Köşe adını verdikleri mekânı bir baştan bir başa süslemiş, dişlerini tırnaklarına takarak mekânın tüm tasarım ve dizaynını kendi elleriyle yapmış, enfes bir mekân oluşturmuş.

5 FARKLI DEMLEME ÇEŞİDİ…

Corner Coffe tamamen kahve üzerine kurulmuş, birbirinden farklı 35 çeşit kahve ve 5 farklı demleme tercihi ile müşterilerine eşsiz lezzet sunuyor. İşletme Sahibi Ergül, “Chemeex, V60, Aeropress, Syphon, Frachpress olmak üzere 5 farklı demleme türü var. Demleme türlerine göre kahvelerimizin tadı bambaşka oluyor. Sıcak yaz aylarında serinleten ve lezzetiyle müşterilerimizde tat bırakacak olan soğuk kahve çeşitlerimiz de mevcut. Lezzetli ve kıvamında demlenmiş kahveler için Corner’i mutlaka denemelisiniz” diyor.

EV YAPIMI PASTA VE KURABİYELER ENFES…

Mekânda, aperatif yiyecekler de bulabiliyorsunuz. Dahası, ev yapımı, enfes kurabiyeler, cheesecakeler, kek ve pastalar… Hepsi birbirinden lezzetli ikramlıklar.

HER ŞEY, HUZURLU ZAMAN GEÇİRMENİZ İÇİN…

300 metrekare alan üzerinde kurulan Quatro Corner Coffe, müşterilerine huzurlu bir mekânda, yorgunluğunu atıp dinlenme fırsatı sunuyor. Mekânımız, geniş ve ferah bir alanda, titizlikle tasarlanmış binası ile sizi motive olmuş bir şekilde uğurlamayı gayet iyi başarıyor. 

ÖZEL GÜNLERDE DE HİZMETİNİZDE

Haftanın 7 günü, geç saatlere kadar açık bulabileceğiniz mekân, doğum günleri, yıldönümleri, özel kutlama ve etkinliklerde de müşterilerinin hizmetinde. Özel programlarınızda daha da şık ve gösterişli hale gelen mekânda, istediğiniz süsleme ve yenilikleri yapıp, kendi zevkinizi ortaya çıkarma şansı da buluyorsunuz.

MENÜMÜZ ZENGİN, FİYATLAR UYGUN

Corner Coffe, zengin menüsü ve geniş perspektifi ile şaşırtırken, her cebe uygun fiyatlarıyla da şaşkınlığınızı arttırıyor. Tüm tatlı ve içeceklerin titizlikle hazırlanarak ilginç sunumlarla servis edildiğini ve piyasayla eşdeğer fiyatlarla ikram edildiğini söyleyen İşletme Sahibi Ergül “Corner Coffe’de Tüm yiyecek ve içeceklerimiz, temiz bir ortamda, profesyonel bir ustanın elleri ile hazırlanıyor. Şaşırtıcı sunumlarla servis ediliyor” diyor.

SONSÖZ’ÜN SELAMINI İLETİN

Batman’da cafe sektörünün aranan ismi haline gelen Corner Coffe, her yönüyle beğeninizi kazanacak emin olun. Lezzet ve kaliteli hizmetin adresi olan mekânımızda Batman Sonsöz’ün selamlarını ileterek sürprizlerden faydalanmayı unutmayın. Rezervasyon için 0533 560 38 21 numaralı hattı arayabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete