YENİ YERLER

BATMAN’IN YENİ TRENDİ PARS STORE

Bu hafta Yeni Yerler Yeni Mekânlar köşemiz için Meydan Mahallesi Eski Diş Hastanesi yanında bulunan Pars Store’ye çeviriyoruz yönümüzü.

BATMAN’IN YENİ TRENDİ PARS STORE
29-04-2016 20:47
Google News

Birbirinden şık kıyafetlerle her yaşa hitap eden mağazanın bütün raflarını inceledikten sonra Mağaza İşletmeci Emre Yıldırım ile başlıyoruz sohbete.

2 YILDIR HİZMETTE

Batman markası olan Pars Store, 2 yıldır sektördeki yerini iddialı bir şekilde korumaya devam ediyor. Erkek giyimde marka olma yolunda ilerleyen mağazamızın 2014’de açıldığını söylüyor Mağaza İşletmecisi Emre Yıldırım Amacımız Batmanlılara iyi hizmet etmek ve iyi giyindirmek. Bu amacımıza ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz

GENÇ VE ORTA KESİME HİTAP EDİYOR

Mağazamızda bulunan ürünler, birbirinden şık ve modern. İyi giyinmeyi seven erkeklere hitap eden ürünlerle hizmet verdiklerini söyleyen Sayın Yıldırım “Gömlek ve tişörtler, kot, keten ve kumaş pantolonlar, kemerler, hepsi birbirinden şık. 7’den 70’e bütün erkekler, burada giyinebilirler. Ancak ürünlerimiz genç ve orta kesim tarafından yoğun rağbet görüyor. Modayı takip ediyoruz. Bu yüzden ürünlerimiz beğeniliyor” diyor.

“EMPATİ KURUYORUZ”

“İlk hedefimiz gelen müşterinin mağazamızdan mutlu bir şekilde ayrılmasıdır” diyen Yıldırım “Her ürünü bulundurmaktansa trend ürünleri bulundurup satmayı tercih ediyoruz. Gelen konuklarımızı güler yüzle sıcak karşılıyoruz. En önemlisi empati kuruyoruz. Onları anlamaya çalışıyoruz: Biz olsak bir mağazadan, mağaza çalışanlarından ne bekleriz ne isteriz? Bu gibi faktörleri düşünüp elimizden geldiğince onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz” cümleleriyle bir kez daha müşteri memnuniyetinin önemine dikkat çekiyor.

ÇEŞİT ÇOK…

Pars Store’de birçok ürünü bir arada bulunabileceğini söyleyen Yıldırım “Burada giyim adına her şey var. Gençlere hitap eden erkek giyiminde; çorap, gömlek, kazak, hırka, kemer ve mont gibi farklı marka ve modelleri bulabilirsiniz” dedi.

“MARKA ÜRÜNLERİ UYGUN FİYATA VERİYORUZ”

Birçok markanın bulunduğu mekânımızda amaç, kaliteyi ucuza vermek. Herkes iyi giyinebilsin diye fiyatları olabildiğince aşağı çektiğini belirten Mağaza İşletmecisi Yıldırım “Amacımız sadece ticari değil, gençlerin istediği markayı rahatça almasını sağlamak istiyoruz. Herkes iyi giyinebilsin istiyoruz. Bütçesi dar olan da geniş olan da buradan istediği ürünü bulabiliyor” diyor.

HER GÜNE ÖZEL KAMPANYA…

Özel günlerde indirim ve kampanya uyguladıklarını belirten Yıldırım “Bizde her gün kampanya ve indirimler mevcuttur. Fiyatlarımız zaten her gün indirimlidir. Marka satıyoruz diye fiyatları şişirmiyoruz. Burada her cebe uygun, her bütçeye hitap eden ürün bulmak mümkündür” ifadelerini kullandı. 0532 403 77 47 no’lu hattan da ulaşabileceğiniz mağazamıza Batman Sonsöz’ün selamını iletenlere özel indirim uygulanacağını belirterek şimdiden iyi alışverişler diliyoruz…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete