YENİ YERLER

BOGAA'Z STEAKHOUSE’DE DOĞADAN SOFRANIZA

Bu haftaki “Yeni Yerler-Yeni Mekânlar” köşemiz için lezzet dolu bir mekâna gidiyoruz. Tilmerç TOKİ girişinde hizmet veren Bogaa'z Steakhouse’nin konuğu oluyoruz. Mekân Sahibi Muhammet Doğan ile birlikte başlıyoruz mekânı tanımaya başlıyoruz.

BOGAA'Z STEAKHOUSE’DE DOĞADAN SOFRANIZA
21-11-2017 13:20
Google News

GÖRSEL ŞÖLEN MÜŞTERİLERİ BÜYÜLÜYOR

Bogaa'z Steakhouse’de daha adımımızı atar atmaz ilk girişte İstanbul Boğaz Köprüsünden esinlenilen ve ışıklarıyla gözlerimiz kamaştıran köprü dikkatimizi çekiyor. Adeta müşterileri görsel bir manzara ile büyüleyen bu mekânımızda her köşende ayrı bir ince işçilik bulunuyor. Geniş ve ferah alanında, bahçesiyle hizmet veren Bogaa'z Steakhouse’de müşteri memnuniyeti ilkesi ön planda. Mekânımızda, dost ve arkadaşlarınızla kafa dinleyip yemek yiyebiliyor, çay veya kahvenizi yudumlayıp kaliteli zaman geçirebiliyorsunuz.


15 YILLIK DENEYİM
Kafe restoran alanında İstanbul’da 15 yıllık deneyimi elde ettikten sonra Batman’a yatırım yapma kararı alan İşletme Sahibi Muhammet Doğan, kendi elleriyle hazırladığı yemekleri müşterilerin beğenisine sunuyor. Yemek yapmayı hayatının önemli bir köşesine yerleştiren İşletmeci Doğan, “yemeklere kendi sevgimi katmanın yanında 15 yıllık deneyimimi de eklediğimiz zaman ortaya muazzam yiyecekler çıkabiliyor. Bizim için her müşteri çok değerli olduğu için genellikle titiz bir çalışma prensibine sahibiz. Yeni kurulan bir işletme olmamıza rağmen Batmanlılar mekânımızı ve sunduğumuz hizmeti oldukça beğendiler” diyor.


12 TECRÜBELİ PERSONELLE HİZMET VERİLİYOR
Bogaa'z Steakhouse’de tecrübeli ve güler yüzlü bir personel kadrosu tarafından karşılanacaksınız. Müşteri memnuniyetinden ödün vermediklerini söyleyen İşletmeci Doğan “Bogaa'z Steakhouse’de tecrübeli 12 personelimiz bulunmaktadır. Personellerimiz, gelen müşterilerimizi en iyi şekilde ağırlamaktadır. Personel alımımızı yaptığımızda önceliğimiz tecrübe ve güler yüz oldu ve bunu çok iyi başardık. Şimdiye kadar personel açısından herhangi bir sıkıntı yaşayamadık” diyor.


MENÜDE YOK YOK
Zengin menüsü ile de bizden tam not alan mekânımızda dana pirzoladan, dana antrkotta, hamburgerden ızgara köfteye, boğaa’z kuzu kaskiden kuzu tandıra aradığını her yiyecek uygun fiyatlarla mevcut. Kahvaltı alanında da oldukça idealı olan mekânımız tamda aradığınız bir yer. Eğer sadece arkadaşlarınızla dinleneceğiniz ve hoş bir sohbet ortamı istiyorsanız Bogaa'z Steakhouse’de size eşlik edecek Espresso, soğuk kahveler, filitre kahve sıcak çikolata, salep, meyve çayları, bitki çayları, smoothie, soğuk meşrubatlar içeceklerde mevcut. 


MUTFAK HERKESE AÇIK
Hijyen esaslı bir işletme olan Bogaa'z Steakhouse’de bulunan mutfağın bütün müşterilere açık olduğunu söyleyen İşletmeci Doğan, “birinci önceliğimiz hijyenden yana oldu. Onun için müşterilerimizin de gönül rahatıyla menümüzden faydalanması için mutfağımızı herkese açık bir alana dönüştürdük. Müşteriler istediği gibi hiç çekinmeden mutfağımızda gönül rahatlığıyla gezme olanağı sunuyoruz” diyor.

VALE VE OTOPARK HİZMETİ
Müşterileri en iyi şekilde konuk etmenin yanı sıra vale ve otopark hizmetti de sunan işletmemizde araçların korunması için de güvenlik görevlisi bulunuyor. Sabah 09.00 ile akşam 23.00’a kadar açık olan işletmemizde gününüzü en iyi şekilde geçirmenizi sağlayan bir ortamı beğeninize sunuyor. 
ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI
Bogaa'z Steakhouse’de çocuklar da unutulmamış… Aileler bir yandan yemek yer, bir yandan sohbet ederken, çocuklar ise kendilerine özel hazırlanmış oyun parkında eğlenceli zaman geçiriyor. Bütün bunlar size, kendinizi özel hissettiriyor…
TERCİHİMİZİ BOGAA'Z STEAKHOUSE’DEN YANA KULLANIYORUZ
Lezzet arayanların ilk durağı olan Bogaa'z Steakhouse fiyatlar zaten çok ideal. Ancak siz, ekstra indirim ve özel ilgiden faydalanmak istiyorsanız, Bogaa'z Steakhouse’ye, Batman Sonsöz’ün selamlarını mutlaka iletin. Son olarak hatırlatalım, lezzet kokan bu mekâna 0488 221 20 08 no’lu hattan ulaşabilirsiniz. Ayrıca işletmemiz, “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” sloganıyla üstüne koyarak hizmetine devam edeceğinin garantisini de size söz olarak veriyor.

Necdet Çakır

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete