YENİ YERLER

ZÜBEYİR USTA, LEZZETİN DURAĞI…

“Yeni Yerler-Yeni Mekânlar” köşemiz için sizi lezzet kokan bir mekâna götüreceğim bugün. Turgut Özal Bulvarı Emniyet Müdürlüğü Karşısı Babil Plaza yanında bulunan Zübeyir Usta Izgara ve Pide Salonu’na konuk olduk.

ZÜBEYİR USTA, LEZZETİN DURAĞI…
15-10-2017 13:54
Google News

HİJYENİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Hijyeni ile dikkat çeken mekânın, mutfak ve raflarını, lavabo ve masalarını titizlikle inceliyoruz. Kısa bir gezintiden sonra Mekân İşletmecilerinden Şeyhmus Araç ile birlikte başlıyoruz mekânı tanımaya.

26 YILDIR HİZMETTE

Hizmete ilk olarak Bankalar Caddesi üzerindeki mekânında başlayan Zübeyir Usta Izgara ve Pide Salonu, zamanla Turgut Özal Bulvarı’na taşındı. Daha iyi hizmet vermek için mekân deşikliği yaptıklarını söyleyen Sayın Araç “26 yıldır Batmanlılara hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. İlk yıllarda Banklar Caddesi üzerinde faaliyet gösterdik. Müşteri potansiyelimizin artması ve daha kaliteli hizmet vermek için mekânımızı değiştirdik. Şuan yeni mekanımızda konuklarımızı bekliyoruz” diyor.

CİĞER, PİRZOLA, KARIŞIK IZGARA, SAC TAVA, PİDE VE LAHMACUN

Mekânda birçok ızgara çeşidinin yanı sıra sac tava, kuru fasulye ve pide çeşitleri bulunuyor. Lezzetten ödün vermemek adına özel aşçı getirdiklerini belirten Sayın Araç “Adana’dan özel usta getirdik. Zübeyir Altunkaynak ustamız yıllardır bizimle birlikte müşterilerimize hizmet vermektedir. Ustamız, sac tava, adana, kuşbaşı, kanat, ciğer, Urfa kebap, karışık ızgara, fasulye, çorba, lahmacun ve pide çeşitlerini titizlikle pişiriyor. Yemeklerin yanında salata, mehir, tatlı çay ve su ikramlarımız mevcuttur” diyor.

TEMİZLİK KONUSUNDA HASSASİYET ÖN PLANDA

250 metrekare alanda, 8 personelle hizmet veren mekanımızda öncelikli prensip ise titizlik ve hijyen. Yemekleri pişirirken insan sağlığına zararlı şeylerden uzak durduklarını belirten Sayın Araç “Mekânımızda temizlik ve hijyeni, öncelikli prensibimiz olarak belirledik. Personellerimizin titizliği, bizim için çok önemli. Mekânın ve mutfağın temizliği, en fazla dikkat ettiğimiz konuların başında geliyor. Müşterilerimiz, burada gönül rahatlığı ile yemeklerini yiyebilirler. Ayrıca yemeklerimizi pişirirken en kaliteli ürünleri kullanarak, müşterilerimizin sağlığına uygun menüler hazırlıyoruz” diyor.

MEKÂN, HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK

Haftanın 7 günü hizmet veriyor mekânımız. 10.00–23.00 saatleri arasında açık bulabileceğiniz mekânımızda eş, dost ve arkadaşlarınızla rahatça oturup yemeğinizi yiyebilirsiniz.

“TOPLU YEMEK VE TOPLANTILARA AÇIĞIZ”

Zübeyir Usta Izgara ve Pide Salonu, özel gün ve haftalarda da sizleri yalnız bırakmıyor. Toplu yemek siparişleri aldıklarını söyleyen Sayın Araç “Taziye, düğün ve organizasyonlarda toplu yemek pişiriyoruz. Ayrıca ev ve iş yerlerine de servis yapıyoruz. Sipariş ve randevu için 0488 213 79 79 – 0541 782 72 72 numaradan müşterilerimiz bizlere ulaşabilirler” diyor.

SONSÖZ’DEN SELAMLAR…

Zübeyir Usta Izgara ve Pide Salonu, hizmeti ile tam not alıyor bizden. Gönül rahatlığı ile eş, dosta ve ailenizle yemek yiyebileceğiniz bir mekan burası. Üstelik fiyatları da birçok mekâna oranla gayet uygun. Ancak siz, Zübeyir Usta Izgara ve Pide Salonu’nda lezzetli yemekler yerken, Sonsöz’ün selamlarını ileterek ekstra indirimlerden de faydalanabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete