YENİ YERLER

ÇEVRE DOSTU “ORJİN”

11 yıldır piyasada var olan “Orjin” kendini kabul ettirmiş ve benimsenmiş durumda. Şimdi de Batman’da!

ÇEVRE DOSTU “ORJİN”
13-04-2015 19:52
Google News

2014 YILINDA GÖRÜCÜYE ÇIKTIK

Kendini kanıtlamış olan bu isim, 2014 yılının sonlarına doğru Mehmet Özer ve Murat Bilgehan öncülüğünde Batman halkına görücüye çıktı.

NEDEN ORJİN?

Mehmet Özer’e ilk merak ettiğim şeyi soruyorum: Neden temizlik ürünleri, neden Orjin? Mehmet Özer, hemen başlıyor anlatmaya “Batman’da, bu yönde bir eksikliğin olduğunu fark ettik. Bizdeki ürünlerin çoğu Batman’da olması gereken fakat Batman’da olmayan ürünlerdir. Neden Orjin olduğuna gelince; Batman’da bu sektörde yani temizlik ürünlerinde bilinen, tanınan marka pek yoktu. Orjin de 11 yıldır piyasaya çıkmış olup kendini bu alanda ispatlamış bir isimdir. Bunları göz önünde bulundurarak, Batman neden böyle bir hizmetten yoksun kalsın, dedik ve Orjin’i Batman’a taşıdık. Çok da iyi yaptığımızı kısa sürede anladık.” cümlelerini sıralıyor.

ŞAŞIRTICI BİR ŞEKİLDE BENİMSENDİK

Endüstriyel temizlik ürünlerinde market ürünü olmadıklarını belirten Mehmet Özer kurumlarla, marketlerle, otellerle, restaurantlarla vb. çalıştıklarını söyleyerek “Şu anda birçok okul, restaurant ve hastanelerle bağlantı halindeyiz. Kimi kurumlarla açıldığımız günden beri çalışıyoruz.” sözleriyle şaşırtıcı bir şekilde, tutulup benimsendiklerini somutlaştırıyor.

APARAT DESTEĞİ DE SUNUYORUZ

Temizlik ürünleri yanında, kurumlara aparat desteği de yaptıklarını dile getiren Mehmet Özer köpük, tuvalet kağıdı, kağıt havlu vb. aparat desteği yaptıklarını söylüyor.

ÜRÜNLERİMİZİ ALDIĞIMIZ BELGELER IŞIĞINDA TANITIYORUZ

Firma yetkilisi Özer ürünlerinin Sağlık Bakanlığı onaylı, GMP, İSO 9001 ve bunun gibi daha birçok belge aldıklarını; bu yüzden kalite adına hiçbir şüpheye yer bırakmadıklarını belirtiyor.

Market olmadıklarını yineleyen Özer “Biz burada kurumlarda var olmak istiyoruz. Ve gittiğimiz her yere de ürünlerimizi, aldığımız belgeler ışığında tanıtıyoruz.” cümleleriyle güvenilirliklerini, bir kez daha ortaya koyuyor.

TAM 156 ADET ÜRÜNÜMÜZ VAR!

“Orjin” Batman Bayiinde, temizlik adına aklınıza gelebilecek hatta gelmeyecek sayısız ürün çeşidi var. Kozmetikte gece-gündüz kremleri, akne kremi, peeling, masaj kremi, cilt beyazlatıcı, makyaj temizleme sütü, saç ve ayak bakım setleri, şampuan, pişik kremi vb. temizlik ürünlerindeyse yumuşatıcı, çamaşır-bulaşık deterjanı, (hem elde hem de makinede yıkamada kullanılabilen) kireç önleyici, lavabo ve gider açıcı, zemin temizleyici, koku giderici… hepsini tek tek saymam mümkün değil. Zira tam 156 adet Orjin ürünü var!

ÇOK İŞLEVLİ KREMLİ KÖPÜK SADECE BURADA!

Orjin endüstriyel temizlik ürünleri Batman Bayii’nin, en şaşırtıcı ürünüyse “Orjin kremli köpüktür.” Bu köpüğün en önemli özelliği, su olmadan da kullanabilmeniz, ellerinizi temizlemeniz. Eminim ki bunu duyduğunuzda, en az benim kadar sevineceksiniz. Gün içinde çalışmaktan ellerini yıkamaya bile fırsatı olmayan banka çalışanları, bürolarda çalışanlar, okullarda sık sık su kesintisine maruz kalan öğretmen ve öğrenciler, bu köpükle tanıştığınızda hayatınızdan bir daha hiç çıkarmayacaksınız. Bu köpüğü suyla kullanabilmenizin yanı sıra, gün içinde tam 7 kez susuz bir şekilde de kullanabilirsiniz. Sabun gibi cildi tahriş etmez, kurutmaz. Hoş kokusunun yanı sıra elleri yumuşacık yapıyor.

İçerdiği troklasen madde sayesinde, antibakteriyel özelliği olan Orjin kremli köpükle bayanlar makyajlarını temizleyebilir; erkekler tıraş olabilir. Bu muhteşem köpüğün işlevleri bitmiyor. Bu ürünle banyo da yapabilirsiniz. Susuz da kullanarak ellerinizi temizlediğiniz bu antibakteriyel kremi, sürdükten sadece birkaç saniye sonra yemek bile yiyebilirsiniz. O konuda da bir şüpheniz olmasın. Kimyasal madde içermeyen, tamamen bitkisel olan bu kremi ben de kullanıyorum; gerçekten inanılmaz büyük rahatlık. Yaptığınız işin sonunda ellerinize sinen balık, soğan, yağ vb. kokulardan bu köpük sayesinde anında kurtulabilirsiniz.  

Köpüğün biraz daha ilerisi olan yağ çözücüyse ( bu da kremli köpük) ağır işlerde çalışanlar için ( araba tamiri, makine yağı vs.) inanılmaz büyük kolaylık sağlamaktadır. Antibakteriyel olan bu yağ çözücüyü de köpük gibi suyla kullanabiliyorsunuz. Aynı zamanda susuz ya da çok az bir miktar suyla da ellerinizi yağdan, kirden arındırabilirsiniz. Bu olağanüstü köpükler sadece “Orjin” temizlik ürünlerinde.

ORJİN KİL İLE KENDİNİZİ DAHA ÇOK SEVECEKSİNİZ

“Orjin” Pamukkale travertenlerinden çıkan kili, eleyip siz Batmanlıların ayağına getiriyor. Tamamen doğal ve bitkisel olan, kimyasal madde içermeyen bu kili, kullandıktan sonra özgüveniniz artacak, kendinizi daha çok seveceksiniz.

ÜRÜNLER ÇOK DÜŞÜK MÜKTARDA KİMYASAL MADDE İÇERİYOR

Kozmetik ürünlerin kimyasal madde içermediğini, temizlik ürünlerinde de olabildiğince düşük miktarda, kimyasal madde kullandıklarını belirten firma yetkilisi Özer “Ürünlerimizde çok az miktarda kimyasal madde bulunmaktadır. Bunu tüketicilerimiz de kullandıklarında görüyorlar, göreceklerdir. “ cümlesiyle de ürünlerinin çevre dostu olduğunu somutlaştırıyor.

ORJİN KOKU GİDERİCİYLE LAVABOLARINIZ HOŞ VE FERAH

Beni köpük gibi şaşırtan bir başka ürün ise Orjin Nano koku giderici. Bu koku gidericiyi, lavabolara ve giderlerin üzerine koyarak kullanabilirsiniz. Fiyatı tahmin ettiğinizden de uygun olan bu ürünün etkisi ıslandıkça daha da artarak, tam 21 gün sürmektedir. 21 gün boyunca banyolarınız, tuvaletleriniz hoş ve ferah kokacaktır.

HİZMET ÇITAMIZ ÇOK YÜKSEK

Şaşırtıcı bir diğer ürün ise zemin temizleyici: Zemindeki fayansların arasındaki çizgileri, takdir edersiniz ki temizlemek neredeyse imkansız; Orjin’le zahmetsizce temizleyebilirsiniz. Aynı şekilde balkonlardaki korkuluklardan sızan kir ve pas artıklarını da bu ürünle çok kolay şekilde çıkarabiliyorsunuz.

“Orjin” sadece temizlik ve kozmetik ürünlerle sınırlı kalmıyor; kağıt havlu ve tuvalet kağıtlarıyla da hizmet çıtasını yükseltiyor. Firma yetkilisi Özer, tuvalet kağıtlarının ıslandıktan sonra 10 saniye içinde kendini parçaladığını dile getirerek, “Tuvalet kağıtlarımız eriyebilen özelliğe sahip olup kağıt havlularımız da az bir miktarla yüzü, eli kurutuyor ve cilde yapışmıyor. Dolayısıyla kaliteyi yakaladığınız sürece tüketim de düşer.” sözleriyle kaliteye vurgu yapıyor.

ÜRÜNLERİMİZ MERDİVEN ALTI DEĞİL

Bu kadar kaliteli ürünler olunca ben doğal olarak fiyatları, merak ediyor ve soruyorum.

Batman’a hizmet etmekten büyük keyif alan Mehmet Özer “Fiyat bazında aralığımız belli; bir tüketiciye ulaşabilecek fiyatlar düzeyindeyiz. Ürünlerimiz, merdiven altı değil; hepsi belgeli, tescilli olmakla birlikte fabrikamızdan gelmektedir. Dolayısıyla kalitemiz çok yüksek. Bu kalitemize göre fiyatlarımız da çok uygun.” şeklinde bir karşılık veriyor bana.

BU KALİTELİ HİZMETTEN SİZLER DE BİR AN ÖNCE FAYDALANIN!

Bu ürünlerin hepsini tek tek anlatmam mümkün değil. Ama şunu söyleyebilirim; bu ürünle tanıştığınız takdirde pişman olmayacak, hayatınızdan bir daha da çıkarmayacaksınız.

Şafak Mahallesi Barış Bulvarı’nda olan “Orjin” haftanın her günü 08.00-19.00 saatlerinde, 5 çalışanıyla sizleri karşılamak için beklemektedir. O halde onları daha fazla bekletmeyin ve bu kaliteli hizmetten sizler de bir an önce faydalanın!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
18 Nisan 2024 e-gazete