YENİ YERLER

DÜNYA DEVİ “İSTİKBAL”

Yine farklı bir sektör, farklı bir mekanla farklı bir adreste bu hafta da karşınızdayız.

DÜNYA DEVİ “İSTİKBAL”
12-05-2015 20:19
Google News

Malum yaz geldi: Evlenenler oluyor. Evini yenileyenler oluyor. Biz de bu doğrultuda sizleri, önceden bilgilendirmek adına; bir fikir, bir alternatif sunmak adına mobilya mağazasını anlatalım, tanıtalım istedik. Sanat Sokağındayız. “İstikbal” mağazasının, kapısından içeri giriyoruz. Mağaza sahibi Mithat Alkın’ın karşılamasından sonra ofise geçiyoruz ve çaylarımız eşliğinde sohbetimize başlıyoruz.

3. KUŞAKTAN BU YANA MOBİLYA SEKTÖRÜNDEYİZ

6 katlı olan “İstikbal” mağazasını Mithat Alkın Ocak 2013’te devralıyor. 2013’te devralıyor ama Mithat Beyin, mobilyadaki geçmişi 15 yıla dayanıyor. Alkın bunu “Mobilya bizim ana mesleğimizdir. Biz aslında mobilya imalatını yapıyoruz. 3. kuşaktan bu yana, mobilya sektöründeyiz. Siirt’te olan fabrikamızda yatak odaları, yemek odaları, genç odaları vb. imalatını yapıyoruz.” cümleleriyle açıklığa kavuşturuyor.

İSTİKBAL DÜNYA DEVİ BİR MARKADIR!

Mithat Alkın “İstikbal”le olan yol hikayelerini de “Mobilya sektörüne yabancı değildik. Bildiğimiz, tanıdığımız bir sektördü. Hizmet kulvarımızı, daha da genişletmek istedik ve kendini kanıtlamış bir markayla çalışmak istedik. Bu doğrultuda İstikbal’i düşündük. Zira İstikbal, Türkiye’yi aşmış bir marka olup dünya devi bir markadır. Böyle bir markanın çatısı altında çalışmayı, hizmet vermeyi herkes ister. Bu fırsatın tanınması sonucunda, biz de bu fırsatı değerlendirdik ve İstikbal’le çalışmaya başladık. İyi ki de bu yola çıkmışız. Çünkü İstikbal’le çalışmaktan, son derece memnunuz.” şeklinde anlatıyor. 

ÖNEMLİ OLAN SATIŞ SONRASI MEMNUNİYETTİR

Mithat Alkın’a “Neden başka bir marka değil de İstikbal?” diye sorduğumda Alkın “İstikbal, kalitesiyle kalitesinin yanı sıra uygun fiyatlarıyla; her bütçeye, her kesime hitap etmektedir. Fiyatlarıyla olsun, ürün yelpazesindeki genişliğiyle olsun, kendini kanıtlamış bir markadır.” diyor ve ekliyor “Ürünün satışı çok kolaydır. Önemli olan satış değil, önemli olan satış sonrası hizmet ve memnuniyetin devamlılığıdır. Bu markayı ayakta tutan da satış sonrası hizmettir.”   

ÜRÜN YELPAZEMİZ OLDUKÇA GENİŞ

İstikbal Mağazası, bir evin ihtiyacı olan bütün ürünleri bünyesinde bulundurarak, Batmanlıların hizmetine sunuyor. Ürün yelpazesini oldukça geniş tutan “İstikbal” zengin renk ve modellerde oturma grupları, yatak odaları, yemek odaları, salon takımları ve genç odalarını siz Batmanlıların hizmetine sunmaktadır. Mobilyanın yanı sıra “İstikbal” farklı renk ve desenlerde halılarıyla da sizlere hizmet etmektedir. Sadece bu mu? Tabi ki değil! “İstikbal”in ev tekstili kolu da var. Tekstil ürünleri içinde yatak, yorgan, yastık, nevresim takımları, uyku setleri, alez, havlu bornoz, battaniye, pike ve ev aksesuarları çeşitleriyle hizmetinize cevap vermektedir.

EVİNİZİN TÜM İHTİYAÇLARINI BURDAN KARŞILAYIN!

“İstikbal”in Batmanlılara sağladığı bu kolaylık, bu hizmet inanın hiçbir yerde yok. Düşünsenize mağazaya giriyorsunuz bir evin mobilyasından tutun, her türlü ihtiyacını karşılayıp öyle çıkıyorsunuz. Bundan daha güzel ne olabilir ki? Özellikle erkeklerin eşlerine “Madem İstikbal bize böyle bir kolaylık sunuyor: Her şeyi orda bulabiliriz. O zaman başka yere gitmek yok.” sözlerini şu anda duyar gibiyim. Fazla gezmek yok! Yorulmak yok! “Yatak odasını aldık ama yatağı nerden bulacağız şimdi? Kaliteli yorgan, yastık nerde var? Yatak aldık, tamam. Bunlara bir de alez gerekiyor, onlara nerden bakacağız? Yatağı da aldık, yorganı-yastığı da aldık, şimdi bunlara bir de nevresim takımı gerekiyor. Uyku seti, yatak örtüsü gerekiyor, nerden bulabiliriz?” demek yok. “İstikbal” mağazasının kapısından içeri girdikten sonra bütün bu soruları unutuyorsunuz. Zira “İstikbal”de evinizin tüm ihtiyaçlarını bulabilirsiniz. Hem zengin modelleriyle hem kalitesiyle hem de uygun fiyatlarıyla…

BAHÇE MOBİLYANIZI DA BURDAN KARŞILAYIN!

Bitmedi! “İstikbal” zengin tasarımlı bahçe mobilyasıyla da Batmanlıların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Anlayacağınız salt evinizin içini değil bahçenizi de “İstikbal”e döşeyebilirsiniz.

TÜKETİCİYE MÜMKÜN OLDUĞUNCA YARDIMCI OLUYORUZ

Tüketici aldığı üründe herhangi bir sorun yaşadığı takdirde, servis devreye giriyor; kullanıcı hatasından kaynaklı olmayan ürünlerde, değişim veya başka müdahalelerde bulunuyor.

Mithat Alkın, garanti kapsamındaki kullanım hatasından kaynaklı bazı durumlarda da tüketiciyi, zor durumda bırakmamaya çalıştıklarını belirtiyor. Örneğin koltuğa sigara değdi ve kumaşı yaktı. Bu tür durumlarda da servisle iletişime geçip kumaşın değişimi vb. işlemlerde bulunarak, tüketiciye mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalıştıklarını dile getiriyor.

SATIŞ, HİZMET, KALİTE ÜÇGENİNDEKİ YERİMİZİ KORUMA HEDEFİNDEYİZ

Hedeflerine satış, hizmet ve kalite üçgeninde en üst seviyeye gelerek ulaştıklarını belirten mağaza yöneticisi Alkın, bundan sonraki hedeflerinin bu çıtayı indirmeyerek, çıtanın yerini sağlamlaştırmak olduğunu belirtiyor.

HER KAT KARMA OLARAK SERGİLENMEKTEDİR

6 katlı olan mağazanın, her katı karma olarak hazırlanmış olup tüketiciye sergilenmektedir. 5. katında ekonomik fiyatlı koltuk takımları olan mağazanın, 4. katında avangard dediğimiz klasik takımlara yer verilmiş. Mağazanın birinci katı, tamamen uyku bölümüne ayrılmış. Bu katta farklı özelliklerde yatak çeşitlerini bulabilirsiniz. Birinci katta dikkatimi çeken durum, her yatağın başında, yatağın özelliklerini anlatan bir panonun olması. Yani siz kendiniz, bire bir yatağın özelliklerini okuyup ona göre hangi yatağı, alacağınıza karar verebiliyorsunuz.

CEP TELEFONU VE LCD TV HEDİYE EDİYORUZ

Ürünlerini getirtirken, bölgeye hitap etmesine dikkat ettiklerini belirten Mithat Alkın, şu anda tüm ürünlerinde kampanya olduğu hatırlatmasını da yapıyor. Alkın belli bir limite ulaşıldığı takdirde Vestel marka olan cep telefonu ve LCD televizyon hediye ettiklerini söylüyor.

BİZE GELİN AİLE SAADETİNİZİ PEKİŞTİRİN!

Evlenecekler, evini yenileyenler bundan sonra “Mobilya, halı ve tekstil ihtiyaçlarımız için nereye gidebiliriz? Bunların hepsini almak için günlerce dolaşmamız gerekecek” diye düşünmenize gerek yok. İstikbal mağazası zengin tasarımlı ürünleriyle sizlerin her türlü ihtiyacınıza cevap verecektir. Sadece bu mağazaya girerek evinizin her türlü ihtiyacını karşılayacaksınız. Huzurlu bir şekilde, gönül rahatlığıyla evinizin yolunu tutacak aile saadetinizi pekiştireceksiniz.

KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER

“İstikbal” mağazası Ziya Gökalp Mahallesi Sanat Sokağı’ndaki adresinde, her gün 08.00-20-00 saatlerinde 9 elemanıyla siz Batmanlıları karşılayıp ağırlamak için beklemektedir.

Şimdiden bol keyifli alışverişler…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete