YENİ YERLER

ERKEK GİYİMDE ADRES: HAKKO FASHİON

Bu hafta Yeni Yerler-Yeni Mekânlar köşemiz için, Gültepe Mahallesi Elit Düğün Salonu karşısında, 110 metrekare alanda hizmet veren Hakko Fashion’a çeviriyoruz yönümüzü.

ERKEK GİYİMDE ADRES: HAKKO FASHİON
10-02-2017 18:58
Google News

Genç ve Başarılı Girişimci Hakan Güre tarafından güler yüzle karşılanıyoruz.

RAFLARI İNCELİYORUZ

Şık mı şık bir mağazada kıyafetler raflara özenle yerleştirilmiş. Detaylı bir göz taraması yapıyoruz mağazada.

2 YILDIR HİZMETTE

Her şeyden önce bir Batman markası olan Hakko Fashion, sektörde 2 yıldır sektördeki yerini iddialı bir şekilde korumaya devam ediyor. Erkek giyimde marka olma yolunda ilerleyen mağazamızın 2015’de açıldığını söylüyor Mağaza İşletmecisi Sayın Güre  “10 yıldır giyim sektöründeydim. Kendi mağazamı kurmak istedim ve burayı hizmete açtım. Amacımız Batmanlılara iyi hizmet etmek ve iyi giyindirmek. Bu amacımıza ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

GENÇ VE ORTA KESİME HİTAP EDİYOR

Mağazamızda bulunan ürünler, birbirinden şık ve modern. İyi giyinmeyi seven erkeklere hitap eden ürünlerle hizmet verdiklerini söyleyen Sayın Güre “Gömlek ve tişörtler, kot, keten ve kumaş pantolonlar, kemerler, hepsi birbirinden şık. 7’den 70’e bütün erkekler, burada giyinebilirler. Ancak ürünlerimiz genç ve orta kesim tarafından yoğun rağbet görüyor. Modayı takip ediyoruz. Bu yüzden ürünlerimiz beğeniliyor” diyor.

“GÜLER YÜZLÜLÜK, VAZGEÇİLMEZ İLKEMİZ”

Hakko Fashion’da sizleri güler yüzlü personeller karşılıyor. 2 personeli ile hizmet veren mağazada güler yüzlülüğün, olmazsa olmaz ilkelerden biri olduğunu söylüyor Sayın Güre. Müşteri memnuniyetini had safhada tutmanın çabasında olduklarını belirterek “Konuklarımız ürün alsalar da almasalar da amacımız onları buradan memnun bir şekilde uğurlamaktır” ifadelerini kullanıyor.

GÖMLEK, PANTOLON, CEKET, TİŞÖRT VE...

Mağazada erkek giyime dair ne ararsanız var. Tanınmış markalara ait ürünler, mağazanın raflarında tiril tiril bekliyor. Birbirinden modern kesimli pantolon, ceket, gömlek, triko ve kazak, montların yanı sıra spor giyim adına aradığınız her şey de bu mağazada.

BATMANLI ERKEKLER BU MARKAYI SEVDİ

Mağaza işletmecisi Güre, Hakko Fashion’un Batmanlı erkekler tarafından sevildiğini söylüyor. Değişim ve iade işlemlerinde ziyaretçilerine kolaylık da sağladıklarını belirten Sayın Güre “Ürünlerimiz garantilidir. Değişim yapılıyor. Elbisede sorun çıkarsa müşteriyi bekletmeden değişim yapıyoruz. Her geçen gün büyümeye devam ediyoruz” diyor.

“MARKA ÜRÜNLERİ UYGUN FİYATA VERİYORUZ”

Birçok markanın bulunduğu mekânımızda amaç, kaliteyi ucuza vermek. Herkes iyi giyinebilsin diye fiyatları olabildiğince aşağı çektiğini belirten Mağaza İşletmecisi Güre “Amacımız sadece ticari değil, gençlerin istediği markayı rahatça almasını sağlamak istiyoruz. Herkes iyi giyinebilsin istiyoruz. Bütçesi dar olan da geniş olan da buradan istediği ürünü bulabiliyor” diyor.

MÜŞTERİLERİMİZ BİZİM MİSAFİRİMİZ

Mağazaya gelen müşterilere misafir gözüyle baktıklarını söyleyen Mağaza İşletmecisi Hakan Güre“Bütün ziyaretçilerimizi ve misafirlerimizi güler yüzle karşılıyoruz. Sıcak ve samimi bir şekilde ağırlıyoruz. Beğendikleri ürünü almaları için elimizden geldiğince kolaylık sağlamaya çalışıyoruz. Onların buradan güler yüzle ayrıldığını görmek bizi mutlu ediyor”

HER GÜNE ÖZEL KAMPANYA…

Özel günlerde indirim ve kampanya uygulayan mağazamız, özel gün ve haftalarda da dev indirim ve kampanyalar uyguluyor. Her cebe hitap eden fiyatlarla hizmet veren Hakko Fashion’a Batman Sonsöz’ün selamını iletenler, sürpriz indirimlerden de faydalanabilirler. Mağazamıza 0553 559 02 28 numaralı hattan ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
1 Mayıs 2024 e-gazete