YENİ YERLER

HUZUR VEREN BİR MEKAN: ENFESS CAFE

Yeni Yerler-Yeni Mekânlar köşemiz için yine özel bir mekâna konuk oluyoruz. Bahçelievler Mahallesi Yılmaz Güney Sinema Salonu yanında bulunan Enfess Cafe’de İşletmeci Fırat Demir tarafından karşılanıyoruz.

HUZUR VEREN BİR MEKAN: ENFESS CAFE
30-01-2017 16:54
Google News

16 YILLIK TECRÜBENİN İZLERİNİ TAŞIYOR

16 yıllık tecrübenin izlerini taşıyan cafemiz, pırıl pırıl ortamı ve rahatlık sunan mekânı ile daha ilk dakikalardan tam not alıyor bizde. Cafe sektöründe 16 yılı deviren İşletme Sahibi Fırat Demir, yılların tecrübesini Enfess Cafe’de müşterilerin hizmetine sunuyor.

7 AYDIR HİZMETTE

Geniş ve ferah bir mekânda konuklarını ağırlayan Enfess Cafe, 7 ay önce hizmete açılmış. İşletme sahibi Fırat Demir “Uzun yıllar cafe sektöründe hizmet verdim ve 7 ay önce Enfes Cafe ile batman halkına kapılarımı açtım. Sektördeki bütün tecrübemi, Enfees’de müşterilerimin hizmetine sunmaktayım. Bizi başarıya götüren şeyin de bu olduğuna inanıyorum” diyor.

GENÇ VE DİNAMİK BİR KADROSU VAR

Çoğunluğu genç kadınlardan oluşan 8 kişilik personel kadrosu ile hizmet veren Enfess Cafe, müşteri memnuniyetini üst noktada tutuyor. Mekânımız, güler yüzlülüğü ön planda tutarak, müşterilerine ev rahatlığı sunuyor.

MENÜ ZENGİN

Her türlü yemeğin, atıştırmalık öğünlerin ve içeceklerin, özenle hazırlandığı Enfess’de, menümüz zengin… işini bilen ustalar tarafından, hijyen bir mutfakta hazırlanan ikramlıklar, şaşırtıcı sunumlarla beğeninizi toplayacak…

FİYATLAR UYGUN

Enfess Cafe, zengin menüsü ve uygun fiyat tarifesiyle şaşırtıyor. Her türlü yiyecek ve içeceği özenle hazırladıklarını söyleyen İşletmeci Demir, her bütçeye hitap ettiklerini belirterek “Cafemiz de soğuk-sıcak içecekler, tost, menemen ve diğer fastfood yiyeceklerini bulabilirler. Yiyecek ve içeceklerimiz temiz bir ortamda hazırlanmaktadır. Buraya gelenler kendilerini evlerindeymiş gibi hissediyor” diyor

ÖĞRENCİLERE ÖZEL İNDİRİMLER BURADA

Öğrencilere zel indirimler uyguladıklarını da belirten Sayın Demir “Öğrencilerimize özel indirimlerimiz oluyor. Her bütçeye hitap eden fiyatlarımız, öğrenci arkadaşlarımız için ekstra indirime giriyor. Rahat ve konforlu mekânımızda müşterilerimiz dolu-dolu birkaç saat geçirebilirler. Fiyatlarımız çok uygun. Yani hem kaliteli hem de ucuzluk ilkesini Enfess’de bulabilirsiniz” diyor.

HEDEF “EN İYİ” OLMAK

Hedeflerinin Enfess Cafe’yi Batman’ın en iyi cafesi yapmak olduğunu belirten İşletmeci Demir “Kentimizde çok sayıda cafe var. Farkımızı hizmetimizden ve müşteri memnuniyetinden alıyoruz. Hedefimiz Batman’da en iyi olmak. Ve bunu şimdiden de başarmış durumdayız. En büyük kazancımız müşterilerimizin yüzündeki memnuniyet tebessümüdür.  Mekânımıza ilk kez gelen bir daha gene geliyor ve mekânımızın müptelası oluyorlar. Bu da bizi oldukça sevindiriyor” diyor.

ÖZEL GÜNLERDE MEKANI SÜSLEYEBİLİRSİNİZ

Doğum günü, balo, yıldönümü gibi özel gün ve haftalarda ferah bir mekânı süsleyip, gönlünüzce eğlenmek istiyorsanız, Enfes Cafe yanınızda. Kendi eviniz gibi kullanabileceğiniz mekân, rengarenk ambiyanslarla, kutlamalarınızı daha da özel hale getirmede iddialı…

SELAMIMIZI İLETENLERE ÖZEL İNDİRİMLER

Müşteri memnuniyetine verdikleri önem ile bizlerin takdirini kazanan Enfess Cafe İşletmecisi Fırat Demir ve personellerine sektördeki başarılarının devamını diliyoruz. Rahat bir ortamda zaman geçirip arkadaşlarınızla eğlenmek, dertleşmek veya mutluluğunuzu yaşamak mı istiyorsunuz? Enfess Cafe’den şaşmamalısınız… Batman Sonsöz’ün selamını iletenlere özel indirim yapacak olan mekânımıza 0507 743 20 24 no’lu hattan da ulaşabilirsiniz…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete