YENİ YERLER

FLAMİNGO, SİL BAŞTAN…

“O artık daha modern ve elit”

FLAMİNGO, SİL BAŞTAN…
27-02-2018 21:54
Google News

Bu hafta “Yeni Yerler-Yeni Mekânlar” köşemizde sizleri, kentin bilinen marka ismi Flamingo Cafe ve Restorana götürüyoruz.  Mekânımız, bilindiği üzere Bahçelievler Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde…

GÜLERYÜZLE KARŞILANIYORUZ…

Genç ve Başarılı İşletmeci Ömer Barut tarafından kapıda karşılanıyoruz. Her zamanki gibi güler yüzlü bir karşılama. Aileden birinin evine itmişsiniz gibi “hoş geldiniz” deniyor. İlgi ve alaka, mekânın bizden tam not almasını sağlıyor şimdiden.

TECRÜBE KOKUYOR

Flamingo, Batman’ın en eski mekânlarından biri. Artık markalaştı. Anlayacağınız mekânımız, tecrübeli ellerde. İçeri girdiğiniz anda “tecrübe ve deneyim”in izlerini almaya başlıyorsunuz zaten. Neredeyse kurumsallaşmışçasına, her şey düzenli ve hızlı işliyor burada.

ARTIK YEPYENİ BİR YÜZLE…

Daha önce de “Yeni yerler-Yeni Mekânlar” köşemize konuk etmiştik Flamingo’yu. Ama bu defa başka. Çünkü 17 yıldır hizmet veren mekân, deyim yerinde ise sil baştan… Mekânı 2 yıldır işleten Ömer Barut, sihirli bir değnekle dokunmuş adeta… 800 metrekare alanda, 2 katlı binası ile hizmet veren mekânın dekoru yenilenmiş, renk ve kombin değişikliğine gidilmiş, yepyeni bir atmosfer kazandırılmış mekâna. Açık söylemek gerekirse daha “elit ve modern” bir ambiyans yaratılmış.

PERSONELLER ARTIK DAHA İLGİLİ

Konuğu büyük bir ilgiyle karşılayan 12 kişilik bir personel ekibi var burada. Yapılan yeniliklerle “müşteri memnuniyeti”nde de çıta yükseltilmiş. Personeller artık alakadar ve güler yüzlü. Her biri, memnuniyetinizi kazanmak için adeta bir yarış içerisinde…

ARTIK SADECE CAFE DEĞİL, AYNI ZAMANDA BİR RESTAURANT

Daha önce sadece cafe olarak hizmet veren, aperatif yiyecek ve pasta-tatlı çeşitlerinin bulunabildiği mekan, şimdi kapasite büyütmüş, geniş bir yelpazeye bürünmüş. Yiyecek-içeceklerin menüsü zenginleştirilmiş.

MENÜ GENİŞ…

Artık bir restoran olarak hizmet verdiklerini belirten Sayın Barut “Mekânımız daha önce sadece pastane olarak hizmet vermekteydi. Mekânımızın dekoruyla birlikte menüsü de değişti. Artık müşterilerimiz burada kuzu dana, ızgara çeşitleri, et yemekleri, pizza hamburger, tost ve diğer aperatif yiyecekler bulabilirler. Yiyeceklerimiz temiz ve hijyenik bir ortamda, usta aşçılar tarafından hazırlanıyor” diyor.

HAFTANIN 7 GÜNÜ 101 ÇEŞİT AÇIK KAHVALTI

Flamingo Cafe ve Restaurant, 101 çeşit kahvaltıyla güne iyi başlamanızı sağlıyor. Sayın Barut “Müşterilerimizi memnun etmek için 101 çeşit kahvaltı menümüzü sunuyoruz. Açık büfe kahvaltımız her gün saat 07.00’dan 14.00’ye kadar açık. Sınırsız çay ikram ediyoruz. Üstelik kahvaltıyı sadece 15 TL’den ikram ediyoruz” diyor.

HEDEF, MARKALAŞMA YOLUNDA İLERLEMEK

Baştan aşağı yenilenen Flamingo’da hedef, eski hareketli günlerine dönmek. İşletmeci Ömer Barut, markalaşma yolunda hızla ilerlemeye devam edeceklerini belirtiyor.

ÖZEL GÜNLERDE DE HİZMETİNİZDE

Doğum günleri, yıldönümleri, özel kutlama ve günlerde Flamingo Cafe ve Restaurnat, daha da şık ve gösterişli hale geliyor. İsteğinize göre bu mekânda yenilikler yaptırıp, kendi zevkinize göre süsleyebiliyorsunuz. Bunun için mekânı arayıp rezervasyon yaptırmanız yeterli oluyor.

SONSÖZ’ÜN SELAMLARINI İLETİN

Randevu ve sipariş için 0488 213 45 25 numaralı hattan ulaşabileceğiniz mekâna Batman Sonsöz'ün selamlarını ileterek, sürprizlerden faydalanibeleceğinizi unutmayın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
30 Nisan 2024 e-gazete