YENİ YERLER

FLAMİNGO, YENİ YÜZÜYLE HİZMETTE

FLAMİNGO, YENİ YÜZÜYLE HİZMETTE

FLAMİNGO, YENİ YÜZÜYLE HİZMETTE
16-05-2017 19:17
Google News

Yeni Yerler-Yeni Mekânlar köşemiz için yine özel bir mekâna konuk oluyoruz. Bahçelievler Mahallesi Turgut Özal Bulvarı bulunan Flamingo Cafe ve Pastane’de, İşletmeci Ömer Barut tarafından karşılanıyoruz. Cafede yaptığımız incelemeden sonra Sayın Barut ile başlıyoruz sohbete.

17 YILDIR HİZMETTE

Flamingo Cafe ve Pastane, Batman’ın en eski cafelerinden biri. Yıllardır Batman’a hizmet veren mekânımız, yeni yüzü ve personelleriyle artık daha modern. Cafeye yeni yüz kazandırdıklarını söyleyen Sayın Barut “Flamingo Cafe ve Pastane 17 yıldır Batman’a hizmet vermektedir. Yaklaşık 1 sene önce ben ve eşim, cafeyi devir aldık, tamamen değiştirdik. Cafemiz artık yeni yüzü ve yeni personelleriyle hizmettedir” dedi.

60 ÇEŞİT SERPME KAHVALTI, SİZİ BEKLİYOR

Flamingo Cafe ve Pastane, güne iyi başlamanız için 60 çeşit kahvaltı sunuyor sizlere. “Kahvaltımızda yok yok” diyen Sayın Barut “Kahvaltı günün en önemli öğünüdür. Müşterilerimizi bu konuda memnun etmek için 60 çeşit kahvaltı menümüzü sunuyoruz. Açık büfe kahvaltımız her gün saat 7.15’ten 14.00’ye kadar açıktır. Bunun yanında sınırsız çay ikram ediyoruz” diyor.

12 PERSONEL, HİZMETİNİZDE

800 metrekare alan üzerinde, 2 katlı binası ile hizmet veren Flamingo Cafe ve Pastane’de 12 personel çalışıyor. Daha iyi hizmet için çalıştıklarını söyleyen İşletme Sahibi Ömer Barut12 tecrübeli ve güler yüzlü personelimizle hizmetin en iyisi için çalışmaktayız. Mekanımız yeni yüzüyle birlikte hizmet kalitesi, ürün kalitesi, 2 katlı mekanı ile müşteri memnuniyetini üst seviyede tutuyor" ifadelerini kullandı.

VİTAMİN BAR VE DONDURMA STANDI KURULDU

Yenilikte sınır tanımayan Flamingo, Vitamin Bar ve Dondurma Standı ile takdir topladı. Yazın sıcaklarında serinlenmek isteyenleri vitamin bar’a ve dondurma standına beklediklerini söyleyen Sayın Barut Vitamin Bar’ımızda taze portakal, çilek, elma, havuç ve diğer meyvelerin sıkmalarını bulabilirsiniz. Dondurma standımızda da özel hakiki Maraş dondurmasını bulabilirsiniz. Serinlenmek isteyenleri mekanımıza bekliyoruz” dedi.

“FİYATLAR HER CEBE UYGUN”

Flamingo Cafe ve Pastane, zengin menüsü ve uygun fiyat tarifesiyle şaşırtıyor. Her türlü yiyecek ve içeceği özenle hazırladıklarını söyleyen İşletmeci Barut "Cafemiz de soğuk-sıcak içecekler, tost, menemen ve diğer fastfood yiyeceklerini bulabilirler. Mekânımızda hamburger-Cips-Kola sadece 6 TL, Pizza 8 TL’den müşterilerimize verilmektedir. Yiyecek ve içeceklerimiz temiz bir ortamda hazırlanmaktadır. Buraya gelenler kendilerini evlerindeymiş gibi hissediyor” dedi.

HEDEF: FLAMİNGO’YU MARKA YAPMAK

Baştan aşağı yenilenen Flamingo Cafe ve Pastane’de hedef, eski hareketli günlerine dönmektir. Flamingo'yu markalaştırmayı hedeflediklerini belirten Sayın Barut “ Flamingo Cafe yıllardır Batman’a hizmet vermektedir. Bu sektörde markalaşmak, öncelikli hedefimiz” dedi.

"RAMAZAN AYINDA SAHURDA AÇIĞIZ"

Ramazan ayı için hazırlık yaptıklarını söyleyen Sayın Barut “ Ramazan ayına özel hazırlıklarımız devam ediyor. Müşterilerimiz için sahur için 60 çeşit kahvaltımız ile hizmette olacağız. Sahurda sağlıklı ve doyurucu bir kahvaltı için müşterileri bekliyoruz” dedi.

PASTA VE BAKLAVA, MEKANIN İMALATI

Pasta ve baklava imalatı yaptıklarını söyleyen Sayın Barut, “Müşterilerimiz için yaş pasta, kuru pasta ve baklava çeşitlerimiz özenle ve titizlikle hazırlanmaktadır” dedi.

ÖZEL GÜNLERDE DE HİZMETİNİZDE

Doğum günleri, yıldönümleri, özel kutlama ve günlerde Flamingo Cafe ve Pastane, daha da şık ve gösterişli hale geliyor. İsteğinize göre bu mekânda yenilikler yaptırıp, kendi zevkinize göre süsleyebiliyorsunuz. Randevu ve sipariş için 0488 213 45 25 numaralı hattan ulaşabileceğiniz mekânda Batman Sonsöz'e özel indirimlerin uygulandığını sakın unutmayın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete